- Výborná telefonická komunikácia obchodu doslova pár minút po zadaní objednávky s presnými údajmi o termíne jej doručenia..
- Najlepšie ceny na trhu, dostupnosť tovaru..
- Prehľadnosť stránok internetového obchodu..
Bezproblémové nakupovanie značkovej elektroniky, odporúčam ...
- Všetko ok
- rýchle doručenie aj ked tovar mali na externom sklade
- výborná komunikácia
- dobrá cena
- Dostupnosť tovaru
- Komunikácia obchodu
- Rýchlosť dodania
- Objednavka perfektne zabalena v troch vrstvach
- Dorucena do 22 hodin od vytvorenia objednavky
- Perfektny servis - odporucam!
- Tovar označený skladom, je skladom a nie na objednávku, výborná komunikácia, rýchlosť dodania, cena
Obchod som objavil náhodou, po dvoch zrušených objednávkach v iných obchodoch som bol pozitívne prekvapený... tovar skladom, keď inde len na objednávku, po objednaní do hodiny telefonát o prijatí objednávky, neskôr telefonát o odoslaní objednávky kurierom... ale čo ma prekvapilo najviac bola rýchlosť dodania... JEDEN deň po objednaní bol tovar dodaný... Takto si predstavujem moderný e-shop... Určite to nebol posledný nákup na iSpot.sk. Ďakujem.
- Objednal som prvýkrát, ale musím oceniť rýchlosť vybavenia požiadavky, navyše pani mi aj volala, že odosielajú objednávku. Overila si, či je všetko v poriadku.
- Navyše ak máte Slovenskú sporiteľňu, pri zaplatení objednávky cez eshop dostanete cashback 3%.
Prišiel mi krásny nový iPhone 16 Pro Max 512 GB v čase, keď žiadny iný eshop nemal nič skladom a čakacie doby uvádzali do Vianoc. Nemám síce farbu, ktorú som chcel, ale to nie je problém.
- Odporúčam
Výborná komunikácia, rýchle dodanie, najlepšie ceny.
- Expressne Dodanie
- Super komunikácia aj cez chat
Mal som spravenú predobjednávku v Nay a Istores na Iphone 16 Pro, no ani po týždni som sa k tovaru nedostal, bol nedostupný . O dostupnosti ani chýru ani slychu, potom som narazil na tento eshop kde som pred obedom napísal že či majú daný smartfón na sklade, hneď odpísali že ho maju a ze ked objednam na druhy den je doma… A tak sa aj stalo takže odporúčam a isto som to nenakúpil posledný krát. Ďakujem
- super komunikácia
- Perfektná cena
- Perfektná zákaznícka podpora
- Veľmi rýchle dodanie
- Kvakitne zabalené
Skvelý obchod, určite som tu nenakupoval posledný krát. Ceny skvelé, dodanie za 3 dni.
- proaktívnosť
- ochota
- spoľahlivosť
- ústretovosť
- Výborná komunikácia
- Ceny lepšie u konkurencie
Rýchle dodanie, mala som prehľad o celom procese spracovania objednávky až po dodanie.
- komunikácia so zákazníkom
- cenová dostupnosť tovaru
- pestré možnosti platby a dopravy
Obchod s prijateľnými cenami za tovar (najnižšími z pohľadu možností platby). Oceníte serióznu komunikáciu v podobe spätného telefonického potvrdenia si nákupu a potvrdenia si termínu dodania. S reklamáciou tovaru zatiaľ nemám skúsenosti.
maximálna spokojnosť, rýchle dodanie a ochota poradiť
- Rýchle doručenie
- Krátko po zadaní objednávky mi zavolali a informovali ma o tom kedy mi tovar doručia
- Nízke ceny
Toto bol moj druhý nákup a opäť skvelá skúsenosť. Určite nkúpim aj nabudúce.
- Kvalitná podpora
- Žiadne
Rýchla a bezproblémová komunikácia zo strany eshopu.