Dobrá cena,vyhovujúca kvalita,rýchla reakcia na objednávku
Všetko v poriadku, objednala som si ETA vysávač, ktorý bol "z druhej ruky" , žiaden problém,ale ten nástavec na zem ste mohli už vyčistiť,keď to predávate, som odtiaľ vyberala vlasy a nejakú pásku,čo na tom bola namotaná. Mám aj foto. Nie práve, čo by som čakala pri rozbaľovaní tovaru.
Objednavka prebehla v poriadku, horsie to bolo so skladanim regaly, kazda polica mierne poskodena :( musela sa vyklepat
nespokojnost
- Tovar čo poslali bol v katastrofálnom stave.
Nefunkčný.
Rýchle vybavenie
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Těší nás vaše spokojenost s nákupem a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte naše stránky.
Hezký den, za IPRICE Katka -
- V popise pri nakupe sa uvadzalo ze ide o tovar v dobrom stave ina rozbaleny. Tovar mal vsak vyrazne znamky opotrebovania. Funkcne bol v poriadku
- Kúpila som zrkadlo úplne rozbitý, nebolo zabalený profesionálne zabalený, musela som reklamovať, ešte odpoveď nedostala som
Rýchle doručenie dobrý výber tovaru
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za hodnocení a doporučení našeho eshopu. Těší nás vaše spokojenost s nákupem i samotným zbožím. Budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte naše stránky.
Hezký den, za IPRICE Katka -
Tovar prišiel poškodený, nepoužiteľný.
- Super ceny, pomerne rychle dorucenie, nakup bez DPH pre platcov
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, hodnocení i doporučení našeho eshopu. Velice nás těší vaše spokojenost s rychlostí vyřízení, akcí i cenou. Budeme se těšit na příští návštěvu našeho obchodu.
Hezký den, za IPRICE Katka -
- Na prepravu z Čiech, veľmi rýchle doručenie.
- Kvalitné zabalený tovar.
- Dobrá cena.
Dobrá komunikácia a veľmi dobrá cena produktu. Celková spokojnosť.
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velice mě těší vaše spokojenost s nákupem, cenou i samotným zbožím. Budeme se těšit na příští návštěvu našeho eshopu.
Hezký den, za IPRICE Katka -
Ako som si pozadovany tovar objednal, tak mi bol aj doruceny.
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaše hodnocení a doporučení našeho eshopu. Těší nás vaše spokojenost s pohodlností nákupu a budeme se těšit na příští návštěvu našeho obchodu.
- Rychlost dodania
- Nemam
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaše hodnocení a doporučení našeho eshopu. Velice nás těší vaše spokojenost s rychlostí vyřízení i cenou a budeme rádi když i pro příští nákup navštívíte naše stránky.
Hezký den, za IPRICE Katka -
Je tam široký sortiment asi roka škála cenovej relácie
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Těší nás vaše spokojenost a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte naše stránky.
- Negramotny pristup
Objednal som si Klimatizáciu Proklima a poslali mi ju už predpoužívanú zaprášenú a rozlámanú zvnútra kde bolo vidno že už bola "opravovaná" prišla so spalenym motorom a vylamanimi krytmi. Neodporúčam o tento obchod anilen zakopnuť
+ rýchlosť dodania a kvalita zabalenia
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání i kvalitou zabalení zásilky. Budeme rádi když se k nám opět zase někdy vrátíte.
Nikola za IPRICE -
- Na poťahu boli povyťahovane nitky
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za zpětnou vazbu. Povytažené nitky mohou souviset s tím, že se zboží prodávalo jako použité. Pokud by se však jednalo o větší nebo nestandardní množství, dejte nám prosím vědět a zašlete fotografie na naši zákaznickou podporu [email protected], abychom mohli situaci posoudit.
Nikola za IPRICE -
- tovar prisiel poskodeny, ale dufam, ze to bolo prepravou
doruceny tovar prisiel poskodenejsi, ako som cakala. napriek tomu mozem odporucit, je na kazdom, ako sa rozhodne
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, pokud vám zboží dorazilo poškozené. Pokud je zboží skutečně poškozené, dejte nám prosím vědět a zašlete fotografie na naši zákaznickou podporu [email protected], abychom mohli situaci posoudit a vyřešit.
Nikola za IPRICE -
Objednávka mi došla ručný mixér s jednou metličkou a ta je aj tak poškodená a nefunkčná hneď sa rozpadla a to spojenie metličky je hrdzavé.
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za zpětnou vazbu. Zboží bylo prodáváno jako použité, s chybějícím příslušenstvím, což jsme uváděli při jeho prodeji. Pokud vám zboží v tomto stavu nevyhovuje, můžete jej samozřejmě do 14 dnů vrátit.
Nikola za IPRICE