Reklama
Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dobrý sortiment tovaru

Super kvalita rýchlosť

• Objednanie bez problemu, super komunikacia s obchodom
  • 10 %

• rýchle vrátenie peňazí
    • otrasný nákup
    • použity nefukčný tovar
    • poškodený tovar
    • žiadna kontrola tovaru aj napriek popisu na stránke

Veľké sklamanie – nefunkčný tovarObchod iPrice rozhodne neodporúčam. Objednal som si tovar, ktorý dorazil buď úplne nefunkčný, alebo v poškodenom stave. Tovar je neoverený a len tak poslaný zákazníkovi. Ak nechcete prísť o peniaze a čas, radšej nakúpte inde. Veľký otras.

• 20 %

Nakupil som viac telefonov..Celkovo asi 7 ks ...Kym nebola reklamacia vsetko bolo ok.

Tu standartne maju nastavene -zamietame reklamaciu. Tmavy pixel je mechanicke poskodenie - aj ked naraz skrabanec a ine poskodenie nevykazuje. CHybovost telefonu v recenziach - chybne pixely v ohybe.ICH reakcia - Nie automaticky ste to vy poskodili..Zamietnute - jedna kratka veta.

AI radi riesit aj znalcom a potom sudnou cestou reklamaciu. Nemozu sa vyhovarat - je to ich standartna reakcia zamietat. ZAUJMAVE !? Obe reklamacie ako cez kopirak

Takze sluzby zle zle....

nakupuval som tu prvy krat a urcite nie na posledy. Objednany tovar bol doruceny standartne a kondicia tovaru bola nad ocakavanie.

Bola som spokojná s doručením tovaru.

Som veľmi spokojná cenovo dostupné rýchle dodanie výborná komunikácia.

Spokojnosť

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za doporučení. Moc nás těší, že jste byl s nákupem spokojený. Přejeme, ať vám zboží dlouho dobře slouží a budeme rádi když se k nám opět zase někdy vrátíte.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu. Velice nás těší vaše spokojenost s rychlostí vyřízení a budeme se těšit na příští návštěvu našeho obchodu.

• Super ceny
    • Dlhšia dodacia doba

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za doporučení a pochvalu našich cen. Na zkrácení doby doručení průběžně pracujeme a aktuálně se nám již podařilo dodací termíny zkrátit, takže jsou objednávky doručovány rychleji.
    Budeme rádi když se k nám zase někdy vrátíte.

Nikola za IPRICE

• V eshope sa da najst produkt za velmi priaznivu cenu
    • Pri pouzitych produktoch sa moze objavit obcas aj ina chyba o ktorej ani predavajuci nevedel, ale eshop riesi situaciu prozakaznicky.

Fajm obchod, kupoval som v nom aj vysavac ktory inde stal povodne 900 eura tu za 200eur a sme spokojny, bol to novy produkt len z poskodenym obalom.
    Neskor som kupil pouzity pohon na garazovu branu, kde bol mechanicky problem ktory nebol v popise produktu uvedeny, ale eshop sa k tomu poatavil prozakaznicky a poslali mi dodatocny zlavu.

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a doporučení našeho eshopu pro příští zákazníky. Budeme se těšit na příští návštěvu našeho obchodu.

• široký sortiment,výhodné ceny
    • dlhšie dodacie lehoty

mnoho druhov tovaru.nízke ceny

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že u nás oceňujete široký sortiment a výhodné ceny.

Aktuálně máme delší dodací lhůty z důvodu úprav našeho skladu. Cílem těchto změn je do budoucna zrychlit celý proces vyřizování objednávek a zajistit ještě spolehlivější služby.

Děkujeme za trpělivost a věříme, že příští nákup už proběhne rychleji.

Nikola za IPRICE

Všetko prebehlo v poriadku, zariadenie som ešte nevyskúšala

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že budete spokojená také se samotným zařízením, až jej vyzkoušíte.

Nikola za IPRICE

Tovar bol značne používaný a špinavý

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za zpětnou vazbu. Produkt byl prodáván jako použitý, se známkami opotřebení a se zkrácenou záruční dobou. Tomu odpovídala také jeho snížená cena.

Mrzí nás, že stav zboží nesplnil vaše očekávání. Věříme však, že řešení, které jsme vám navrhli v předchozí komunikaci, pro vás bude vyhovující a situaci se podaří uzavřít k vaší spokojenosti.

Nikola za IPRICE

Nikde nebolo napísané že to je používaný tovar

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za zpětnou vazbu. U objednávky jsme uváděli stav a kvalitu produktu včetně reálných fotografií konkrétního kusu. Tyto informace jsme vám již zaslali a vysvětlili také v e-mailové komunikaci.
    Mrzí nás, pokud pro vás označení nebylo dostatečně zřetelné, již ale vidím že jste se rozhodla pro vrácení zboží. Věřím tedy že situace je vyřešena k vaší spokojenosti

Nikola za IPRICE

• Tovar odovzdany dopravcovii na dorucenie po 3 dnoch. Kolko trva zabalanie jedneho telefonu a odovzdanie dopravcovi (to nehovorim o celej dobe dorucenia, iba odovzdanie tovaru dopravcovi predajcom)? 3 dni je podla mojho nazoru naozaj vela.

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za zpětnou vazbu. Jelikož jsme česká firma a v daném období u nás probíhal státní svátek, došlo k odeslání zboží o něco později. Předpokládaný termín doručení jsme však uváděli na našem webu a podle dostupných informací byla objednávka doručena do čtvrtého pracovního dne.

Věříme, že budete se zbožím spokojený a bude vám dobře sloužit.

• tovar nedodali

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za zpětnou vazbu. Jak jsme vás již informovali, zásilka byla během přepravy poškozena, a proto nám ji dopravce vrátil zpět. Z důvodu tohoto poškození vám bohužel nemohla být doručena.
    Je nám líto komplikacích které nastali v přepravě a věříme že i tak nám dáte někdy v budoucnu šanci ukázat že to umíme i lépe.

Nikola za Bestberg

Rýchle dodanie

• Velmi rychle dodanie
    • Fajn kvalita za dobru cenu

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší vaše spokojenost s cenou i rychlostí vyřízení a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte naše stránky.