- V eshope sa da najst produkt za velmi priaznivu cenu
- Pri pouzitych produktoch sa moze objavit obcas aj ina chyba o ktorej ani predavajuci nevedel, ale eshop riesi situaciu prozakaznicky.
Fajm obchod, kupoval som v nom aj vysavac ktory inde stal povodne 900 eura tu za 200eur a sme spokojny, bol to novy produkt len z poskodenym obalom.
Neskor som kupil pouzity pohon na garazovu branu, kde bol mechanicky problem ktory nebol v popise produktu uvedeny, ale eshop sa k tomu poatavil prozakaznicky a poslali mi dodatocny zlavu. -
- široký sortiment,výhodné ceny
- dlhšie dodacie lehoty
mnoho druhov tovaru.nízke ceny
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že u nás oceňujete široký sortiment a výhodné ceny.
Aktuálně máme delší dodací lhůty z důvodu úprav našeho skladu. Cílem těchto změn je do budoucna zrychlit celý proces vyřizování objednávek a zajistit ještě spolehlivější služby.
Děkujeme za trpělivost a věříme, že příští nákup už proběhne rychleji.
Nikola za IPRICE -
Všetko prebehlo v poriadku, zariadenie som ešte nevyskúšala
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že budete spokojená také se samotným zařízením, až jej vyzkoušíte.
Nikola za IPRICE -
Tovar bol značne používaný a špinavý
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za zpětnou vazbu. Produkt byl prodáván jako použitý, se známkami opotřebení a se zkrácenou záruční dobou. Tomu odpovídala také jeho snížená cena.
Mrzí nás, že stav zboží nesplnil vaše očekávání. Věříme však, že řešení, které jsme vám navrhli v předchozí komunikaci, pro vás bude vyhovující a situaci se podaří uzavřít k vaší spokojenosti.
Nikola za IPRICE -
Nikde nebolo napísané že to je používaný tovar
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za zpětnou vazbu. U objednávky jsme uváděli stav a kvalitu produktu včetně reálných fotografií konkrétního kusu. Tyto informace jsme vám již zaslali a vysvětlili také v e-mailové komunikaci.
Mrzí nás, pokud pro vás označení nebylo dostatečně zřetelné, již ale vidím že jste se rozhodla pro vrácení zboží. Věřím tedy že situace je vyřešena k vaší spokojenosti
Nikola za IPRICE -
- Tovar odovzdany dopravcovii na dorucenie po 3 dnoch. Kolko trva zabalanie jedneho telefonu a odovzdanie dopravcovi (to nehovorim o celej dobe dorucenia, iba odovzdanie tovaru dopravcovi predajcom)? 3 dni je podla mojho nazoru naozaj vela.
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za zpětnou vazbu. Jelikož jsme česká firma a v daném období u nás probíhal státní svátek, došlo k odeslání zboží o něco později. Předpokládaný termín doručení jsme však uváděli na našem webu a podle dostupných informací byla objednávka doručena do čtvrtého pracovního dne.
Věříme, že budete se zbožím spokojený a bude vám dobře sloužit.
- tovar nedodali
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za zpětnou vazbu. Jak jsme vás již informovali, zásilka byla během přepravy poškozena, a proto nám ji dopravce vrátil zpět. Z důvodu tohoto poškození vám bohužel nemohla být doručena.
Je nám líto komplikacích které nastali v přepravě a věříme že i tak nám dáte někdy v budoucnu šanci ukázat že to umíme i lépe.
Nikola za Bestberg -
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu. Velice nás těší vaše spokojenost s rychlostí vyřízení a budeme se těšit na příští návštěvu našeho obchodu.
- Velmi rychle dodanie
- Fajn kvalita za dobru cenu
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší vaše spokojenost s cenou i rychlostí vyřízení a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte naše stránky.
Hezký den, za IPRICE Katka -
Tovar totožný s opisom. Seriózna ponuka.
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu pro příští zákazníky. Velice nás těší vaše spokojenost s nákupem a budeme se těšit na příští návštěvu našeho eshopu.
- Skvele
No jeto super ale objednávka. Neprišla tá ze neviem ako mam ohodnotit
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Objednávku jsem kontrolovala a vidím, že zboží již bylo doručeno, a to do 4 pracovních dnů. Věříme tedy, že vám produkt bude dělat radost a že se k nám zase ráda v budoucnu vrátíte.
Nikola za IPRICE -
- Tovar mi došiel špinavý obal potrhané spony tak tiež potrhané takže ako keby to už predo mnou používal
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že se zbožím nejste spokojen.
Rádi bychom však upřesnili, že zboží bylo zakoupeno jako produkt v poškozeném obalu s vadami a zároveň bylo i samotné zboží prodáváno jako poškozené. Tyto informace byly uvedeny přímo u produktu na webu při objednání.
Pokud vám zboží i přesto nevyhovuje, můžete jej samozřejmě vrátit v zákonné 14denní lhůtě.
S pozdravem
...sme maximálne spokojní.
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a doporučení našeho eshopu. Velice nás těší vaše spokojenost a budeme se těšit na příští návštěvu našeho obchodu.
Hezký den, za IPRICE Katka -
- Výhodou je výrazné zníženie ceny oproti pôvodnej.
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že oceňujete výhodnější cenu produktu oproti původní nabídce.
Věříme, že vám bude zboží dobře sloužit.
Nikola za IPRICE -
- Zla komunikácia neviem ci aj dorazí tovar
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu.
Nedohledali jsme žádnou zprávu, že byste nás ohledně objednávky kontaktovala. Z naší strany zároveň automaticky zasíláme e-maily o stavu objednávky a to potvrzení přijetí objednávky, informaci o jejím vyřizování, expedici a také fakturu.
Doporučujeme prosím zkontrolovat i složku spam nebo hromadné zprávy, zda vám naše e-maily nepadaly tam.
Vaše objednávka je nyní na cestě a věříme, že bude brzy v pořádku doručena.
S pozdravem
- Spokojnost
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jste byla spokojená. Věříme, že vám bude zboží dobře sloužit a budeme rádi, pokud se na nás obrátíte i příště.
co na to povedat cakam
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zprávu. Objednávka již byla předána do přepravy, proto jsme kontaktovali přepravce s žádostí o prověření zásilky.
Jakmile od přepravní společnosti obdržíme odpověď, budeme vás soukromě informovat e-mailem.
OK
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že bylo vše v pořádku. Budeme rádi, pokud se na nás obrátíte i při dalším nákupu.
- Lacne a dobre veci
- Vsetko funguje
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši milou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojeni s cenou i funkčností zboží. Věříme, že vám bude dlouho dobře sloužit.
Nikola za IPRICE -
- Namiesto novej TV mi poslali starý použitý a bez príslušenstva. Iba monitor TV!!!!
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí vzniklá situace.
Již jsme vás kontaktovali s informací po doručení, že došlo k záměně zboží. Chybně zaslaný produkt od vás vyzvedli a situaci dále vyřešíme tak, aby byla co nejrychleji napravena.
Omlouváme se za komplikace.
Nikola za IPRICE