- Tovar absolútne nezodpovedá odprezentovanému stavu
- Podprahové jednanie
- Otrasná komunikácia
- Najhoršia skúsenosť s e-shopom
Dávajte si pozor na nákup tovaru prostredníctvom tohto e-shopu. Objednal som si int. hodinky, ktoré boli odprezentované ako rozbalené, vrátené do 14 dní, v 100% stave so zárukou 24 mesiacov, čomu zodpovedala aj cena 260 Eur porovnateľná s novými v niektorých e-shopoch. Obdržal som totálne zodraté, obšúchané, doškriabané, špinavé hodinky s výdržou batérie 1 deň oproti výrobcom udávaných 10 dní, ktoré sa človek štíti chytiť aj do ruky. Proste niekoľkoročné vyžité hodinky hodné vyhodenia do koša ako odpad. Reklamáciu vám samozrejme neuznajú, lebo ste si vraj objednal zánovný tovar. Oni považujú za zánovný tovar aj odpad a účelovo a ponižujúco vás dostávajú do pozície menejcenného človeka, ktorý si vedome objednal to čo mu bolo odprezentované, čo nie je pravda.
Všetko klamú, nakoľko si robím našťastie screenschoty a mám všetko zdokumentované. Sú to praktiky "novodobých šmejdov", prezlečených do sofistikovaného e-shopu, ktoré by sa mali riešiť už v trestnoprávnej rovine.
URČITE NEODPORÚČAM!!!... a vyzývam všetkých oklamaných zákazníkov aby sa pridali a podali podnety na Obchodnú inšpekciu a prípadne Políciu.Reakcia obchodu iprice.sk
velmi nás mrzí tento negativní komentář.
Zakoupil jste si zboží z kategorie Zánovní. Stav zboží i kategorie, byla uvedena na našich stránkách, kde zákazník vidí, co vkládá do košíku. I přímo na potvrzení o objednávce máte uvedeno, že jde o zboží zánovní. Jak jste byl již informován ze strany našeho reklamačního oddělení, v žádném případě nemáme důvod nijak klamat naše zákazníky.
Petr Juránek -
Poslali my poškodení obal poškodením tovarom. Tovar bol obrátený v obale asi zneho už raz vypadol. Na obale bolo označené že by to malobyť obviazané. No nebolo. Kuriér povedal hneď, že je nato škodový zápis a on to prelepil aby obal niak držalo.
Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že ste mali nepríjemnú skúsenosť s doručením a stavom tovaru. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Chceme Vás ubezpečiť, že celú situáciu intenzívne riešime a urobíme všetko pre to, aby bola vyriešená čo najskôr k Vašej spokojnosti.
Ak máte akékoľvek ďalšie informácie alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať.
Potom dom kúpil také isté ale za 27€
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme za zpětnou vazbu a komentář. Je nám líto, jestli se zakoupeným zbožím nepanuje spokojenost.
Petr Juránek -
- Nižšie ceny a obstojná kvalita
Zámena tovaru, keďže mi prišiel nesprávny model.
Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Situáciu s nesprávnym modelom už aktívne riešime. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a budeme sa snažiť, aby sa podobné situácie v budúcnosti neopakovali.
Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
Kristína Blašková -
Tovar mi doručili dokonca v predstihu, v poriadku, originál zabaleny. Odskúšali sme, funguje. Uvidime v lete, nakoľko je to mobilná klima. A super cena. Ďakujem
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme Vám veľmi pekne za skvelé hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojní s dodaním a stavom tovaru. Veríme, že mobilná klimatizácia Vám poslúži aj v lete, a že bude spĺňať Vaše očakávania. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.
Kristína Blašková -
- Dobra komunikacia a rychlost dodania
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s komunikáciou a rýchlosťou dodania. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Kristína Blašková -
- Opakovaný nákup v tomto obchode
- Zatiaľ spokojnosť po vštkej stránke
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a za opakovaný nákup v našom obchode. Sme veľmi radi, že ste so službami spokojní. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
- Nišie ceny oproti konkurencii
- Široký sortiment tovaru
- Možnosť platby na dobierku
- Doprava na Sk iba kurierom, ocenilby som packetu či poštu
Z ňákupom som spokojný.
Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme Vám za hodnotenie a za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli so zakúpeným tovarom spokojní. Vaša pripomienka ohľadom dopravy je pre nás cenná, a určite ju zvážime pri ďalšom zlepšovaní našich služieb. Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Kristína Blašková -
OK, Mejlová komunikácia bola na jednotku a zodpovedala všetky moje otázky
Reakcia obchodu iprice.sk
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a doporučující udělené hodnocení.
Petr Juránek -
Poslali už raz otvorenú originálnu krabičku potom znova prelepili a poslali je nefunkčná tlačiareň vyzera ako keby ju niekto už vrátil lebo z krabice boli strhnuté nálepky viac od nich nechcem nič sú podvodníci
Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. K Vašej spätnej väzbe musíme uviesť, že neevidujeme žiadnu písomnú ani telefonickú komunikáciu z vašej strany o tejto situácii. Objednali ste tovar, ktorý bol dodaný v kvalite s poškodeným obalom, čo je v súlade s popisom výrobku.
Ak tlačiareň nefunguje, veľmi nás to mrzí, a odporúčame Vám, aby ste kontaktovali našu zákaznícku podporu. Naši pracovníci sú pripravení Vám pomôcť a nájsť vhodné riešenie.
Ďakujeme za pochopenie a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.
- veľmi ochotný personál
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a naším personálom. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme mohli splniť Vaše očakávania.
Tešíme sa na ďalší nákup u nás.
Kristína Blašková -
Budem sa asi opakovať, ale došlo to, čo som objednal a došlo to rýchlo. :-)
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme za skvelé hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a že tovar dorazil v poriadku. Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia.
Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a prajeme príjemné používanie produktu.
- Rýchla komunikácia
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste, a tešíme sa, že sme mohli splniť vaše očakávania.
Ďakujeme, že ste si vybrali náš obchod.
Kristína Blašková -
Neviem do teraz či prišla platba.Tovar nebol doručenýa odpoveď nemail mínus a taktiež po telefóne žiadna odozva.
Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Radi by sme Vás uistili, že všetky informácie týkajúce sa Vašej objednávky a platby boli z našej strany poskytnuté. Ihneď po prijatí objednávky a následnej kontrole platby sme Vás informovali o stave objednávky a vyriešili prípadné nezrovnalosti.
Zároveň sme boli k dispozícii na telefóne aj e-maile, aby bolo možné akékoľvek problémy rýchlo vyriešiť.
Veľmi nás mrzí, že ste mal tento dojem.
Kristína Blašková -
Kávovar bol poškodený a krabica v ktorej bol zabalený bola celá dotrhana. Mal to byť vianočný darček. Už v tomto obchode nebudem nakupovať.
Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa, že ste mali negatívnu skúsenosť s doručením. Chceli by sme Vás informovať, že produkt, ktorý ste si objednali, bol už použitý a môže vykazovať známky použitia. Obal tovaru môže byť originálny, avšak môže vykazovať známky otvorenia, alebo môže byť zabalený v náhradnom obale, čo je informácia, ktorú uvádzame pri každom takomto produkte na našom webe.
Kristína Blašková -
Nebol.mi dodaný produkt podľa objednávky.Na obrázku bol zobrazený bez obrovského umelého uzáveru a preto som si ho objednal.Suma sumárum uzatváranie bolo krajšie.Bez obrovského šróbu.
Nezavádzajte zákazníkov.Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Ľutujeme, že ste mali nepríjemnosti s objednávkou. Neevidujeme však žiadnu komunikáciu ohľadom reklamácie ani prostredníctvom e-mailu, ani telefónom. Prosíme Vás, aby ste kontaktovali našu zákaznícku podporu, kde sa s Vami radi dohodneme a záležitosť vyriešime k Vašej spokojnosti.
- Cena,rýchlosť.
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s cenou a rýchlosťou doručenia. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
- Rýchlosť doručenia
- Kvalitný tovar
Reakcia obchodu iprice.sk
ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia aj stavom zásielky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a sme radi, že všetko prebehlo k Vašej plnej spokojnosti.
Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy a prajeme krásny deň.
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu iprice.sk
Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy a prajeme krásny deň.
- Komunikacia dobra.
Reakcia obchodu iprice.sk
Ďakujeme veľmi pekne za vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojní s dodaním a komunikáciou. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
S priateľským pozdravom,
Kristína Blašková