Na prvý krát super

• Tovar bol doručený rýchlejšie, ako písali (a pred Vianocami!)

Reakcia obchodu iprice.sk

děkujeme za udělené hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu.

S pozdravem
    Petr Juránek

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme vám za vaše hodnotenie a pozitívne slová. Sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou.

Ak budete v budúcnosti čokoľvek potrebovať, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na vaše ďalšie nákupy.

• Veľmi spokojná, ďakujem

Poslali to, čo sľúbili.

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za vaše hodnotenie a sme radi, že ste spokojná s našimi službami a doručeným tovarom. Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek pomoc alebo mali ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste.

Kristína Blašková

• Nasiel som tu konkretny vyrobok, ktory som hladal, navyse za vyhodnu cenu.

Reakcia obchodu iprice.sk

veľmi pekne ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie a za to, že ste si našli čas na jeho napísanie. Teší nás, že ste u nás našli konkrétny produkt, ktorý ste hľadali, a zároveň za výhodnú cenu.

Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a preto si veľmi vážime vašu spätnú väzbu. Ak by ste v budúcnosti niečo potrebovali, neváhajte sa na nás obrátiť.

• Absolútna spokojnosť
    • Prehľadný e-shop
    • Dobré ceny
    • Komunikácia
    • Bleskové dodanie

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme vám za vaše skvelé hodnotenie. Veľmi si vážime vašu dôveru a teší nás, že ste boli spokojný s naším e-shopom, cenami, komunikáciou aj rýchlosťou dodania.

Budeme radi, ak nás navštívite aj v budúcnosti, a ak budete mať akékoľvek otázky alebo potreby, neváhajte nás kontaktovať.

ceny

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme Vám za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Sme radi, že ste s našimi službami a cenami spokojní. Vážime si každú pripomienku, ktorá nám pomáha zlepšiť sa. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Ďakujeme za Vašu dôveru a prajeme pekný deň.

Kristína Blašková

• Rýchle dodanie,tovar kvalitné zabalený,aby sa nepoškodil

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za vašu recenziu a hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia. Teší nás, že vám nákup prebehol hladko. Tešíme sa na ďalší nákup u nás.

Kristína Blašková

• Zaplatené faktúry neviete evidovať kým ja nepošlem potvrdenie. Nedostanem tovar v dohodnutej lehote.

Reakcia obchodu iprice.sk

vaše hodnocení nás velice mrzí.
    Platbu posíláte na české číslo účtu, proto se připsání částky může zpozdit.
    Navíc posíláme při platbě převodem zákazníkům přesné instrukce, jak platbu provést , aby se také spárovala s objednávkou.
    Chceme tím předejít právě tomu, co se přihodilo ve vašem případě.

S pozdravem
    Michaela Raková

• dobra cena
    • rychle dodanie
    • velky vyber
    • lepsie zvyraznit o aky produkt ide ci pouzity alebo rozbaleny atd

Dobra cena a rychle dodanie

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vašu recenziu a spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojní s cenou, rýchlym dodaním a výberom. Ospravedlňujeme sa, ak nebolo jasné, o aký produkt ide – budeme sa snažiť lepšie označiť informácie o stave produktu.

Tešíme sa, že ste nakúpili u nás, a budeme radi, ak nás opäť navštívite.

Kristína Blašková

VSETKO PREBEHLO V PORIADKU MOBIL FUNGUJE LEN CHYBA NABIJACKA KABEL STE DODALI INAC JE VSETKO OK MOBIL IDE PEKNE DAKUJEM

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Rádi počujeme, že mobil funguje správne. Mrzí nás, že ste obdržali nesprávnu nabíjačku. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a preto by sme Vás chceli požiadať, aby ste nás kontaktovali ohľadne problému s nabíjačkou, aby sme mohli problém čo najrýchlejšie vyriešiť.

Tešíme sa na Vašu spätnú väzbu a ďakujeme za pochopenie.

Kristína Blašková

• Napravili po momunikácii chybu.

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že sa nám podarilo vyriešiť vzniknutú situáciu po komunikácii

Tešíme sa, že ste spokojní a ďakujeme, že ste sa na nás obrátili.

Kristína Blašková

• Chválim, že ste čítali komentár k objednávke a označili balík nálepkami krehké.

Objednal som 5 LED svetiel, všetky uvedený stav ako nový. Mechanické poškodenie žiadne. Pri jednom svietila iba polovica lediek u jedneho nefungoval diaľkový ovládač. V princípe iba jedno vyzeralo že bolo nove. Čiže za mňa ste hodnotili iba vzhľad a neskúšali funkčnosť. Takže môžem začať hľadať nový inteligentný zdroj a nový LED pásik, nakoľko poslanie naspäť na reklamaciu by už nebolo veľmi rentabilne.

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Mrzí nás, že ste sa stretli s problémami s niektorými produktmi. Pre overenie a riešenie Vašich problémov nevidíme žiadnu predchádzajúcu komunikáciu od Vás ohľadne týchto problémov.

Prosíme, kontaktujte našu zákaznícku podporu. Radi Vám pomôžeme s reklamáciou alebo iným riešením.

Tešíme sa na Vašu správu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.

Kristína Blašková

Tovar ktorý som objednal síce dorazil ale keďže sme neboli spokojní s kvalitou produktu tak sme ho chceli vrátiť ,pred vrátením som sa telefonicky informoval aká je možnosť vrátenia,podali mi info len o pošte,keď som balík odoslal a zaplatil cez 10eur poštovné ,zistil som že ponúkajú vrátenie zásielky kuriérom GLS ,takže po telefonickom dohovore má zavádzali.Neodporucam.

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Chceli by sme objasniť, že podľa našich obchodných podmienok v prípade odstúpenia od kúpnej zmluvy sú náklady spojené s vrátením tovaru zodpovednosťou kupujúceho. Tento proces sme Vám podrobne vysvetlili v našich predchádzajúcich správach.

Pokiaľ ide o bezplatný zvoz, chceli by sme zdôrazniť, že túto možnosť sme vám ponúkli len ako gesto navyše, ktoré nie je štandardnou službou v našich obchodných podmienkach. Preto bohužiaľ nemohla byť táto možnosť ponúknutá ani pri telefonickom rozhovore.

Chápeme Vaše rozčarovanie a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Veríme, že toto objasnenie Vám pomôže lepšie porozumieť našim pravidlám, a ďakujeme Vám za pochopenie.

Kristína Blašková

• Rýchle dodanie,všetko bolo v poriadku

Kristína Blašková

• nekonečné čakanie na tovar
    • neodpovedanie na maily
    • pošlú dotazník spokojnosti ešte skôr ako tovar

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Všetky informácie o aktuálnej dobe doručenia sú uvedené pri jednotlivých produktoch na našom webe, a preto nerozumieme, prečo je Vaša objednávka oneskorená, keď sa uvedený termín dodania dodržiava.

Rovnako sme Vám odpovedali na Váš e-mail, takže by malo byť všetko v poriadku. Ak máte ďalšie otázky alebo nejasnosti, radi Vám ich vysvetlíme.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu a hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia. Teší nás, že vám nákup prebehol hladko. Tešíme sa na ďalší nákup u nás.

Kristína Blašková

• dobré ceny , rýchlosť činností

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu a hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi cenami a rýchlosťou doručenia. Teší nás, že vám nákup prebehol hladko. Tešíme sa na ďalší nákup u nás.

Prišla mi pokazená vec

Reakcia obchodu iprice.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy s Vašou objednávkou. Vašu situáciu už riešime a urobíme všetko pre to, aby sme ju čo najskôr napravili.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a pochopenie.

Ok.

Reakcia obchodu iprice.sk

Ďakujeme za vaše hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu.