- nemaju deklarovany tovar, nevedia dodat v stanovenom case a neinformuju o tom zakaznika
Pán Frenko,
v objednávke ste zvolil platbu bankovým prevodom, preto sme vašu objednávku začali spracovávať akonáhle sme dostali vašu platbu.
Hodinky vám boli odoslané tretí pracovný deň, presne tak ako uvádzame na stránke produktu.
www.hodky.cz -
- Tovar maju pisany, ze je na sklade a nakoniec o 3 dni poslu email, ze bohuzial sa uz ten tovar ani nepredava.... Mohli aspon hned na druhy den oznamit
Reakcia obchodu Hodky.cz
Pani Zbojanova, ďakujeme za vašu recenziu.
Bohužiaľ z našej strany nie je možné akokoľvek ovplyvniť situáciu, keď sa vypredá určitý model z staršie kolekcie, ktorý bol napríklad ešte pred pár dňami v ponuke.
O tejto skutočnosti sme Vás informovali hneď ako sme sa ju dozvedeli - dva dni po vytvorení objednávky.
Ospravedlňujeme sa ešte raz za spôsobené komplikácie. -
Tovar som si objednal ale stale mi nebol dodany, ani mi nebolo oznamene preco.
pane Dobrovodský,
ďakujeme za vašu recenziu.
Dodacia doba zreteľne uvedená u produktu je 7 - 14 PRACOVNÝCH dní, avšak dnes je to ešte len 8 pracovný deň od vytvorenia objednávky.
Možno to bude dôvod, prečo vám hodinky ešte neboli dodané.
www.hodky.cz -
Obratom mi neprišiel potvrdzujúci e-mail. Na 2 maily, ktoré som písala, aby som zistila, ako je na tom objednávka som odpovede nedostala. Už je to 11. deň. Bolo by fajn vedieť, či moja objednávka vôbec existuje...
Pani Balážová,
na oba dva vaše emaily sme vám odpovedali, zrejme ste zadali pri objednávke zlý email, čo bohužiaľ nie je naša chyba.
Hodinky sú objednané u dodávateľa, akonáhle je naskladníme budú vám odoslané.
- -cena
- - siroka ponuka znaciek
- -snad aj kvalita ( netrufam si odhadnut, nakolko mi do dnesneho dna este neboli dorucene napriek uvadzanej lehote 3-5dni)
- -dodacia doba nezodpoveda dobe uvadzanej pri produkte (absolutne neinformuju o pripadnom predlzeni dodacej doby)
- -nereaguju na maily
- -v obchodnych podmienkach uvadzaju,ze v pripade predlzenia dodacej doby budu informovat emailom, dodnes som vsak ziadnu informaciu nedostala a to som posielala uz 3 e-maily
-obchod sa mi zatial javi ako neseriozny kvoli tomu, ze vobec nekomunikuje a nereaguje na e-maily a neinformuje o stave objednavky
- v pripade ak maju byt hodinky darcekom odporucam objednat ich aspon s 2 mesacnym predstihom alebo radsej z inej strankyReakcia obchodu Hodky.cz
Paní Pikusová,
děkujeme za Vaši recenzi.
Hodinky jsme objednali u dodavatele.
Bohužel z naší strany není možné jakkoliv ovlivnit situaci, kdy dodavatel vyprodá určitý model starší kolekce, který měl třeba ještě před pár dny v nabídce a musí čekat na dodávku přímo od výrobce.
O této situaci jsme Vás však mailem informovali.
Omlouváme se za způsobené komplikace, situace nás mrzí.
www.hodky.cz -
- Prodejce nabízel zboží , které nebyl schopen dodat .
- Nekomunikuje so zákaznikom
Už 15 dní čakám na obj.Ani odpoveď,ani tovar.
Paní Grófová,
hodinky, které jste objednala mají dodací dobu uvedenou u produktu 7 - 14 dní, v obchodních i dodacích podmínkách je zřetelně uvedeno, že se jedná o PRACOVNÍ DNY.
Dnes je to 11. pracovní den od vytvoření objednávky, tudíž Vaše recenze není korektní.
- Nizka cena
- Neodpovedaju na emaily, nedvihaju telefony, nedodrzuju terminy
Bieda
- cenu
- nekomunikatívnosť aj po viacerých výzvach,
- Zavádzavosť pri lehote dodania,
Dobre by som si rozmyslela, ći by ste si tu objednali. Hlavne si pozrieť recenzie od kupujúcich.
Paní Kmeťková,
mrzí nás, že jsme Vám na hodinky nemohli poskytnout Vámi požadovnou 3 letou záruční dobu.
Z tohoto důvodu nás však nemusíte pomlouvat a psát sem nepravdivé údaje.
- Doprava zdarma
- Oslovila ma cena najnižšia na trhu
- doprava zdarma
- ale určite sa už nebudem držať týchto kritérií
- komunikácia 0bodov
Bol to môj prvý ale posledný nákup v tomto obchode, tovar prišiel poškodený, komunikácia žiadna ani po troch výzvach žiadna odpoveď.
Tovar som sa rozhodla vrátiť spat len ked teraz čítam recenzie neviem či dostanem vôbec platbu spat.
Obchod neodporúčam !!!!
Možno majú najlepšie ceny a veľký výber, no bohužiaľ to riadia nesprávni ľudia.
Dúfam táto recenzia poslúži.Reakcia obchodu Hodky.cz
Paní Kovárová,
děkujeme za Vaši recenzi.
Pokud po měsíci od převzetí hodinek reklamujete poškozený řemínek, je standardní postup takový, že hodinky předáme do autorizovaného servisu, který posoudí zda se jedná o výrobní vadu nebo jinou příčinu např. důsledek nevhodného nebo nesprávného používání či běžného opotřebení.
Na všechny emaily vždy odpovídáme, v době mezi vánocemi jsme však měli zavřeno.
- cena tovaru
- Komunikácia
- Nekontrolujú funkčnosť tovaru
- Reklamácia tovaru
V hodinkách bola vybitá batéria. Tovar som reklamoval, no už je to viac ako dva mesiace a hodinky ešte nemám. Zo strany obchodu sa ma nikto ani len nesnažil informovať v akom stave je moja reklamácia. Keď som im volal,tak ma ubezpečovali že do týždňa budem mať tovar doma. Týždeň prešiel a nič.... Písal som im mail a ani sa neobťažovali odpísať mi spať. Tovar som posielal spať na reklamáciu cca 10.11.2014 dnes je 9.1.2015
Komunikácia zo strany obchodu 0 bodov. Som zvedavý čo mi nahovoria keď im budem zase volať....Reakcia obchodu Hodky.cz
Pane Uram,
reklamované hodinky jsme předali k posouzení do autorizovaného servisu, který vždy posuzuje zda se jedná o výrobní vadu nebo například důsledek pádu. Ve Vašem případě budou hodinky vyměněny za zcela nové.
Za delší dobu vyřízení reklamace v důsledku vánočních svátků se Vám omlouváme.
- Bola to cena
- Nespolahlivost