Momentálne mám zlé skúsenosti. Telefón, ktorý bol v ponuke a ktorý som si objednal dňa 14.11.2024, vraj nie je. Dostal som ponuku na taký istý typ, v inej farbe a vo vyššej cene (?), s čím som súhlasil. Doteraz však žiadny neprišiel a Vy chcete recenziu o spokojnosti, čo mi pripadá smiešne.

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za komplikácie .Dotazník neposielame my ale priamo heureka. Na posledný e-mail nám od vás neprišla žiadna odpoveď.

• Na kontaktné telefónne číslo sa nedá dovolať
    • Na mail neodpisujú

Aj keď tovar mali uvedený ako skladom, tak aj po týždni čakania je stav objednávky stále ako "spracúvame objednávku". Informáciu nedostanete nakoľko sa s danou spoločnosťou nedá skontaktovať.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Nezdvíhajú telefón, na mail zareagovali až po upozornení, že oznámim SOI ich prístup.

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, na mail sme zareagovali akonáhle to bolo možné.

opakovane neoznačený tovar

• Adaptér nebol v pôvodnom balení, bol zabalený len vo fólii
    • Na základe fotiek z internetu musím prepokladať že je to fake
    • Kúpil som si taký istý adaptér z ISTYLE a bol viditeľne iný, neviem či to bola iná verzia ale myslím si že na HDmobile som si kúpil lacnú čínsku verziu
    • Produkt som nevrátil pretože sa mi nechcelo to riešiť a platiť kuriéra
    • Určite neodporúčam

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, nebol v pôvodnom balení lebo ste si objednali BULK verziu. Pred objednaním je potrebné čítať popis uvedený pri produkte!

Ak máte podozrenie že sa nejedná o originál kľudne ste mohli tovar vrátiť bez udania dôvodu do 14 dní.

Predávame iba originálny tovar zakúpený od CZ / SK dodávateľov....

Ani kábel a ani nabíjačka nie sú tie, ktoré som si objednal, mňa porazííí...
    Veď to má aj nejaké označenie, že...

Zaslali mi použitý poškodený telefón s prelepenou páskou. Keď som to reklamovala, tak mi napísali, že môžem odstúpiť od zmluvy, čo som aj urobila. Peniaze mi však v zákonnej lehote doteraz nevrátili. Keď som sa dopytovala, čo je s tým, tak napísali, či som si vedomá, že som podľa nich tovar nevrátila do 14 dní od doručenia. Upozornila som ich na správne znenie zákona, že tovar treba vrátiť do 14 dní od odstúpenia od zmluvy. Zase žiadna odozva a žiadne peniaze. Správajú sa ako mŕtvy chrobák. Zrejme si myslia, že im nechám peniaze ako dar. Sú to podvodníci neznalí zákona. Nerozumiem, ako môžu v dnešnej dobe prežiť pri takej konkurencii. Podávam na nich žalobu aj podnet na SOI. Vyzývam všetkých, ktorí majú podobnú skúsenosť, aby to tiež urobili, nech im dajú exemplárnu pokutu. Na Slovensku takýchto "podnikatelíkov" naozaj nepotrebujeme!

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, po zaslaní fotiek sme vám navrhli 2 riešenie. 1.: Vrátiť zariadenie do 14 dní bez udania dôvodu. 2.: Zľavu na tovar. Do dnešného dňa ste na mail ani neodpísali tak sme vám písali znova ale ani na 2 mail ste neodpísali.

Zrejme to zariadenie nemalo žiaden problém len ste potrebovali poškodiť obchodu negatívnou recenziou.

Ďakujeme a prajeme pekný deň

!!!!!!---PODNIKATELIA POZOR----!!!!!! Keď si objednáte niečo na firmu kľudne si môžete zabudnúť na odpočtu DPH... Všade majú označené že ceny sú uvedené s DPH ale je nulová (0%), lebo oni všetky nový tovar predávajú ako POUŽITÝ podľa zákona §66, tým pádom ukradnú tisíce eurá lebo za (0%) neplatia nič pre Finančnú správu a po doručení tovaru už nikto nevie dokázať že bol nový alebo použitý, ešte aj navyše po objednávke mi poslali Fakturačnú zmluvu kde bola písaná (Že všetky ceny sú uvedené spolu s DPH)... Firmu budem nahlásiť kvôli podozrenie daňového úniku...
    !!!!!!---NEODPORÚČAM---!!!!!!

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, v prvom rade by ste si mali poriadne naštudovať zákon §66 ktorým sa tu oháňate lebo píšete nezmysli.
    Náš e-shop neposiela žiadnu fakturačnú zmluvu ani nič podobné. Nevieme o čom hovoríte.

Pred objednávkou ste nás kľudne mohli kontaktovať telefonicky alebo mailom a my by sme vám radi odpovedali na otázky ohľadom tovaru.

Taktiež je všetko uvedené v obchodných podmienkach e-shopu stačilo ich za 5 minút preletieť a vedeli by ste všetko potrebné.

Zabudli ste podotknúť že ste si od nás kúpili telefón za najnižšiu cenu na internete.

Absolútne nerelevantné a zavádzajúce hodnotenie. Prajeme pekný deň.

• Zlá komunikácia so zákazníkom
    • Predaj rozbaleného/použitého mobilu ako nového
    • Uvádzanie ceny s DPH a pošlú mobil s 0% DPH
    • Stále čakám na vrátenie platby

Pri výbere obchodu kde kúpim mobil som zohľadňoval dva parametre: Cena a aby sa jednalo o nový mobil. U tohto predajcu pri tlačítku do košíka bola informácia "Nový produkt", tak som kúpil. Mobil prišiel rýchlo, ale nebol nový. Displej nemal ochrannú fóliu a papierový obal na kábel bol roztrhnutý. Keď som na to predajcu upozornil, stroho mi odpísali "Ak má telefón ochranné plomby je nový"

Ďalej... kupoval som na firmu a chcel som Faktúru, kde bude rozpísaná cena za mobil a DPH 20%. Lenže na faktúre bola DPH 0%!. Tak som na to predajcu upozornil a žiadal správnu FA.
    Dostal som strohú odpoveď: "určite ste pred odoslaním objednávky čítali naše obchodné podmienky kde je v vode 5.2 uvedená informácia k cene."
    Tak som si prečítal zákon, na ktorý sa v obchodných podmienkach takto odkazujú. Uvedená časť zákona sa vzťahovala na predaj použitého tovaru... Znova som na to predajcu upozornil. Ja som kupoval totiž nový mobil...

Prišla strohá odpoveď: "Ak nemáte o telefón záujem pošlite ho naspäť a kľudne si ho zakúpte niekde s odpočtom dph"

Mobil som obratom poslal cez GLS späť predajcovi. Od vtedy nemám mobil a zatiaľ po skoro 3 týždňoch ani peniaze...

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, Naša komunikácia s vami bola úplne v poriadku.

-Samsung galaxy s21fe už od výrobcu nemá fóliu na displeji ( treba si tieto veci naštudovať kým niečo napíšete)
    -Ak bol telefón zaplombovaný nemohlo byť nič poškodené preto sme odpísali že môžte tovar vrátiť do 14 dní
    -V obchodných podmienkach je všetko jasne uvedené (problém je že ste ich nečítali a potom píšete hodnotenia)
    - Zabudli ste dodať že ste tovar kupovali na firmu kde nie je možnosť ho vrátiť do 14 dní a my sme vám túto možnosť aj napriek tomu ponúkli.
    -Peniaze vám boli vrátené v plnej sume na účet!!!

Do budúcna odporúčame čas ktorý venujete písaniu záporných hodnotení e-shopom preštudovať si informácie pre odoslaním objednávky.

Ďakujeme

Poskodena krabicka, tovar musel byt objednany u dodavatela. Nedvihaju telefon, reakcia na dotaz cez chat po 4 dnoch!! Nasledne storno objednavky, peniaze vratene az na 9-ty den. Neodporucam.

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, zabudli ste sa zmieniť že sa to celé natiahlo len preto že ste neodpísali na mail.

na internete mali napísané, že telefón je skladom, prišiel mi doklad na úhradu, a na druhý deň napísali, že objednaný telefón nie je skladom

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, vaša objednávka bola zrušená nakoľko z vašej strany nedošlo k úhrade zakúpeného tovaru.

• cena
    • telefon z vykupu
    • nemoznost odpocitat DPH, pritom je na stranke vycislena

Dodané nekompletne

Reakcia obchodu HDmobil

Dobrý deň, Playstation vám bola dodaná kompletná a zabalená od výrobcu. 3x sme vám písali mail ani raz ste nám neodpovedali.

• telefón neodpovedá
    • e-mail neodpovedá
    • tovar nebol odoslaný

Urobil som objednávku a zaplatil 7 decembra. Telefón a mail neodpovedajú. Dňa 15 decembra napísal list so žiadosťou o vrátenie platby. Dnes je 19 decembra, žiadne peniaze ani tovar.