objednávam u tejti firmy už dlhšie, všetko je vždy v tom najlepšom poriadku tak, ako to má byť.
- Super rýchle jednanie a vybavenie objednávky.
Určite odporúčam ostatným zákazníkom. Tovar bol perfektne zabalený a bez poškodenia. Určite si objednám aj nabudúce. Ďakujem veľmi pekne.
Bez komentára
Pekný deň želám,
ďakujeme, že ste sa rozhodli pre nákup práve u nás a našli si čas na ohodnotenie.
Vážime si Vašu spokojnosť a budeme sa tešiť, ak sa rozhodnete pre opätovný nákup.
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Extrémne rýchle doručenie aj medzi vianočnými sviatkami
Pekný deň želáme Matej,
Naši baliaci šampióni, ktorí sú tak obratní, že by ste si mysleli, že balia darčeky pre Santu sa postarali o kvalitne zabalený tovar a okamžité odovzdanie zásielky prepravcovi.
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p.Matej, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
Výborné ceny aj čakacia doba, maximálne odporúčam
Pekný deň želám René Sobola,
Sme radi, že ste sa rozhodli nakupovať práve u nás a našli si čas na ohodnotenie.
Naša vízia je jednoduchá: chceme poskytovať kvalitné produkty a vynikajúce služby všetkým našim zákazníkom.
Cením si vašu spätnú väzbu a sme za ňu veľmi radi :)
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p.René Sobola, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
- dobra cena
- rychlost dodania
- nic
Pekný deň želáme Otto,
Veľmi ste nás potešili. Snažíme sa reagovať čo najrýchlejšie, aby sme Vám poskytli dostatok informácií a v prípade potreby pomohli, poradili. Záleží nám na rýchlom vybavení a kvalitnom doručení každej objednávky.
- snazia sa
- nie vzdy vsetko vyjde
- poskodene obaly od vyrobkov, spinava utierka v objednavke
Pekný deň želáme Peter,
Snažíme sa zo všetkých síl našich zákazníkom poradiť a pomôcť. A po vytvorení objednávku urgentne odoslať, nech je to tovar, čo najskôr u Vás doma :) Vašu situáciu sme urgentne preverovali. Utierka nebola špinavá. Na utierke sa nachádzali jemné útržky z kartónovej krabice. Stierače mali jemné ohnutie obalu zapríčinené prepravou. Za dané pochybenie sa Vám ospravedlňujeme a dávame Vám slovo, že sa zlepšíme. Baliči boli samozrejme upozornení. Ďakujeme za podnet. Ak by ste niečo potrebovali, sme tu pre Vás.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Cena, rýchlosť dodania, príjemné vystupovanie.
Pekný deň želám Kamil,
- Komunikácia
- Ceny
- Rýchle vybavenie objednávky
Prijateľné ceny, rýchle vybavenie objednávky a dodanie tovaru
Pekný deň želám,
Snažíme sa neustále zlepšovať naše služby,aby naši zákazníci vedeli,že si nesmierne vážime to,že sa k nám vracajú na pravidelné nákupy.
- Rychlost
- Sortiment
- Ceny
Pekný deň želám Ján,
V našej ponuke Vám vieme ponúknuť kvalitné a spoľahlivé produkty za skvelé ceny.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Objednávka v piatok tovar doručený v sobotu.super
Pekný deň želám Marek,
Patríme k najrýchlejším e-shopom na trhu,takže veríme,že ste boli spokojní s našimi službami.
Pekný deň želám Igor,
Expedujeme Vaše objednávky v čo najkratšom čase,aby ste dlho nečakali a aby sme Vám vyčarovali úsmev na tvári.
Rychlost dodania
Pekný deň želám,
Poponáhľali sme sa,aby to bolo u Vás čo najrýchlejšie.
- Rýchlosť a komunikácia
Pekný deň želám Jozef,
Záleží nám na tom,aby boli všetky objednávky doručené čo najrýchlejšie k Vám domov.
Anka, zákaznícky servis ERING s.r.o.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk boli spokojný, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
Vaša spokojnosť je našou prioritou.Našim zákazníkom chceme poskytnúť tie najkvalitnejšie služby.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Vždy tam nájdem čo potrebujem.
Objednávam v obchode pravidelne,rýchle dodanie,tovar skladom.
Pekný deň želám Jozef,
U nás si viete nakúpiť vždy kvalitné produkty za skvelé ceny,takže neváhajte a nakupujte u nás vždy keď to potrebujete.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
Super spoľahlivý team,ste jednička!!!
Pekný deň želám Peter,
Veľmi nás teší,že ste spokojný s našimi službami.Na nás sa viete vždy spoľahnúť.Sme tu pre Vás.
- Rýchlosť dodania,dobrá komunikacia
- Veľký výber tovaru
Pekný deň želám P.R.,
ďakujeme, že ste si nás vybrali pre váš nákup a našli čas na ohodnotenie.
Snažíme sa našu ponuku neustále rozširovať o nové produkty, aby ste u nás našli všetko, čo potrebujete, za čo najlepšie ceny.
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p. P.R., podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Ústretovosť, ochota, výborna komunikácia.
Pekný deň želáme Ladislav,
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p. Ladislav , podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Som spokojná s doručením , skoro prisjel tovar a perfektne zabalený.
Pekný deň želáme Heliček,
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p. Heliček, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
- Rýchle dodanie tovaru
Pekný deň želáme Miloš Očenáš,
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p. Miloš Očenáš, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk