- Rýchlosť
Nič
Pekný deň želáme,
ďakujeme, že ste sa rozhodli pre nákup práve u nás a našli si čas na ohodnotenie.
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
Ďakujeme za Váš hlas! :)
Naši baliaci šampióni, ktorí sú tak obratní, že by ste si mysleli, že balia darčeky pre Santu sa postarali o kvalitne zabalený tovar a okamžité odovzdanie zásielky prepravcovi.
- rýchlosť
- prijateľná cena
Pekný deň želám,
Sme radi, že ste sa rozhodli nakupovať práve u nás a našli si čas na ohodnotenie.
Ďakujeme za Váš hlas! :)
Rýchle dodanie kavlitne zabaleného tovaru sa stalo naším štandardom, ktorý mnohí naši zákazníci ocenia.
Tešíme sa na Váš budúci nákup, kde Vám ukážeme ešte vyššiu rýchlosť a dotiahneme to na 100% :)
Všetko ok
Pekný deň želám Fikus,
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p. Fikus, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
Ďakujeme za Váš hlas! :)
Všetky naše ceny sú transparentné, bez skrytých poplatkov, aby zákazníci mali istotu, že dostávajú spravodlivú ponuku. Spolu s kvalitou a prijateľnými cenami poskytujeme aj výnimočné služby zákazníkom, ktoré sú orientované na ich potreby.
- Rýchlosť, ceny dobré, spokojnosť
Pekný deň želám Fc,
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p. Fc, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
Ďakujeme za Váš hlas! :)
Chceme poskytovať kvalitné produkty a vynikajúce služby všetkým našim zákazníkom. U nás si môžete byť istý originalitou produktov.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- spoľahlivé a rýchle dodanie
Pekný deň želáme slimak,
Ak ste s Vašim nákupom boli spokojný p. slimak, podporte nás v ankete ShopRoka: https://bit.ly/SHOPROKAHLASOVANIE
Ďakujeme za Váš hlas! :)
Veľmi ste nás potešili. Snažíme sa reagovať čo najrýchlejšie, aby sme Vám poskytli dostatok informácií a v prípade potreby pomohli, poradili. Záleží nám na rýchlom vybavení a kvalitnom doručení každej objednávky.
- Spokojný...
Ďakujeme za Váš hlas! :)
Teší nás,že bolo všetko v poriadku s Vašou objednávkou.
- Rýchle doručenie
Ďakujeme za Váš hlas! :)
Kopli sme do vrtule ,aby sme Vám odoslali Vašu objednávku čo najrýchlejšie.
- Rýchle dodanie.
- Super ceny.
- Kvalitné produkty.
- rýchlosť dodania
Pekný deň želám,
Kopli sme do vrtule,aby sme Vašu objednávku odoslali k Vám čo najrýchlejšie.
- rýchlosť
Pekný deň želám,
Dali sme si veľmi záležať na tom,aby boli všetky naše objednávky vybavené a vyexpedované v čo najkratšom čase.
Veľmi dobré
Pekný deň želám,
Veľmi ste nás potešili Vašim hodnotením,snažíme sa neustále zlepšovať a zdokonaľovať naše služby.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Rýchle dodanie objednávky.
- Dostupnosť produktov.
- Výhodné ceny.
Pekný deň želám Laco,
Veľmi sa tešíme,že ste sa rozhodli pre nákup v našom internetovom obchode.Chceme Vás ubezpečiť,že urobíme maximum pre Vašu spokojnosť vždy keď si u nás objednáte.
Super ceny
Pekný deň želám,
V našom e-shope si viete nakúpiť za bezkonkurenčné ceny a to pohodlne z Vášho domova.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
- Profesionalita a ochota.
Pekný deň želám Roman,
Chceme,aby naši zákazníci vedeli,že ak potrebujú poradiť so správnym výberom produktov,sme tu pre nich kedykoľvek aj o polnoci.:)
- Ceny
- Rýchlosť dodania
Super. Odporúčam. Objednal som autobatériu tesne pred 14:00 a na druhý deň doobeda mi bola doručená.
Pekný deň želám,
Vaša spokojnosť je našou prioritou.Našim zákazníkom chceme poskytnúť tie najkvalitnejšie služby.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
Vždy objednávka doručená rychlo a v poriadku… výborná komunikácia ..
Pekný deň želám Pavol,
Našim zákazníkom sa snažíme poskytovať kvalitné služby,s ktorými budú vždy nadmieru spokojní.
Rychlost
Pekný deň želám Miloš,
Expedujeme čo najrýchlejšie,aby ste nemuseli čakať dlho za Vašou objednávkou.
Pekný deň želám Peter,
Záleží nám na tom,aby boli naši zákazníci s našimi službami spokojní,preto veríme,že táto spokojnosť bola aj u Vás.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk -
S obchodom som veľmi spokojná, objednávka odoslaná v ten deň, prípadne na druhý deň. Keď človek potrebuje poradia. Nepáči sa mi, že už nie je možné si vybrať inú kuriérsku službu alebo doručenie do boxov, mimo Slovenskej pošty, čo predtým bolo. Slovenská pošta nemá kuriérov, len obyčajné poštárky a platila som za kuriéra. Ak sa toto nezmení, budem zvažovať nákup cez tento obchod, s ktorým som inak spokojná.
Pekný deň želám,
Od nového roka spolupracujeme s novým prepravcom,preto neváhajte a opäť si u nás nakúpte.
- rychle dorucenie
vyborna orientacia v nahradnych dieloch
Pekný deň želám Petis,
Sme tu pre Vás kedykoľvek potrebujete poradiť. Naše skvelé ceny sa Vám budú páčiť a budete spokojný.
0901 712 712│ [email protected] │ www.filtreaoleje.sk