- Neaktualizujú si platby a dlho sa čaká potom na tovar
Dúfam že rolety budú funkčné a lepšie ako ich WEB a celkový manažment objednávky... platba uhradená už týždeň a tovar neodoslaný... Telefonicky je nemožné sa spojiť....
Rolety Deň a noc /vŕtanie na okno/ vyzerajú dobre, dobre zatemnia, ale už by som si ich 2x neobjednala, nakoľko sa okno po inštalácii nedá úplne otvoriť.
Reakcia obchodu FEXI Rolety
Ďakujeme vám za vašu krásnu recenziu našich roliet Deň a Noc. Sme radi, že ste spokojná s ich vzhľadom a schopnosťou zatemnenia.
Veríme, že budete so žalúziami dlhodobo spokojná a že Vám budú dobre slúžiť. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa používania žalúzií alebo potrebujete ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať.
Ešte raz vám ďakujeme za prejavenú dôveru a prajeme vám príjemné používanie našich roliet.
S úctou, tím FEXI rolety -
Veľmi som spokojná, odporúčam.
- Rolety vyrobené na mieru,prišli v poriadku,ja som veľmi spokojná, ďakujem
- Rýchle dojednanie
Reakcia obchodu FEXI Rolety
Ďakujeme vám za vašu recenziu a hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou spracovania a doručenia objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, preto sa vždy snažíme zabezpečiť čo najrýchlejšie spracovanie a doručenie objednávok. Ak máte nejaké návrhy na zlepšenie našich služieb, budeme vďační za vašu spätnú väzbu, aby sme nabudúce boli stopercentní.
S úctou, Tím FEXI rolety -
Super komunikácia, rýchle doručenie, bezproblémové namontovanie ,účel spĺňajú skvele
- Výber
- Rýchlosť dodania
- Dobré ceny
- Kvalitný produkt
- Veľký výber
- Výroba na mieru
Po objednávke potvrdenie zo strany spoločnosti telefonicky, roleta sa vyrábala na mieru, z toho dôvodu trebalo ešte doplatiť malú sumu. Spoločnosť neevidovala môj doplatok, z toho dôvodu sa dodanie predľžilo. Po telefonickom kontaktovaní, následne zistené, že doplatok bol už uzradený cca pred týždňom. Rolety montujem len na jar, z toho dôvodu mi dodanie nesúrílo.
S obchodom som spokojný. -
- S obchodom FEXY rolety som veľmi spokojná.
- Dobrá komunikácia s obchodom, skôr ako začali pracovať na mojej objednávke, mi zavolali, aby si overili zadané údaje k objednávke.
- Zásielka prišla včas, rolety boli vyrobené presne podľa mojich rozmerov. Rolety som si montovala sama, podľa jednoduchého návodu.
- Rolety sú sedia perfektne, výborný materiál a sú krásne.
- Odporúčam tento obchod, určite ich využijem aj v budúcnosti.
- Nič.
S obchodom som veľmi spokojna, dobrá komunikácia , rýchle dodanie. Jednoduchá montáž, kvalitný materiál, rolety sedia perfektne. Tento obchod odporúčam.
Som veľmi spokojná,rýchle dodanie.
- Kvalitné spracovanie
- Veľmi dobrá komunikácia, po objednávke telefonická kontrola aby sa uistili ci je všetko v poriadku. Treba si dobre zmerať priestor, myslieť na to ako sa bude dat otvoriť okno. Kvalita veľmi dobrá, vyzerá to pekne. Kúpili sme na celý dom. Rýchle dodanie. Doporučujem.
Spokojnosť s prevedením a kvalitou rolety.Jednoduchá montáž , zvládla som sama.Po zadaní objednávky si ešte telefonicky overili správnosť údajov , ktoré som zadala v objednávke , až potom zaradili do výroby.
Vyzdvihujem osobnu konzultaciu predajcu pred dorucenim zakazky do vyroby
Som veľmi spokojná ,bola som prekvapená keď zavolali a potvrdili moju objednávku
- Rýchlosť vybavenia a doručenia objednávky.
- Kvalitné rolety v rôznych vyhotoveniach a farbách na jednom mieste.
Skvelá komunikácia, rychle dodanie.
- rôzne farby ,rýchla montáž, rýchle dodanie,cena
Super rýchle dodanie
- Sme velmi spokojný tovar došiel v poriadku aj podľa videa sme si to namontovali ale mate nove úchytky na našponovanie lanka a vo videu mate staré úchytky to by ste mohli zmeniť ale s ostatným sme velmi spokojný ďakujeme