• Rýchle vybavenie mojej objednávky. Telefonická kontrola objednavky zo strany obchodu.

• Dobrá komunikácia, rýchle dodanie

Reakcia obchodu FEXI Rolety

ďakujeme za vašu recenziu a hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný s našou komunikáciou a rýchlosťou dodania. Ak by ste nám vedeli dať spätnú väzbu na to, čo by sme mohli ešte zlepšiť, veľmi by nám to pomohlo do budúcna. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku! :)

S pozdravom,

• Rýchlosť, prístup, spoľahlivosť

• Vždy overenie a potvrdenie objednávky po telefonickom rozhovore.

Reakcia obchodu FEXI Rolety

Ďakujeme vám za vašu recenziu a hodnotenie! Sme radi, že oceňujete náš postup overovania a potvrdzovania objednávok.

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a snažíme sa poskytovať čo najlepšie služby. Ak máte ďalšie pripomienky alebo návrhy na zlepšenie, neváhajte nám ich oznámiť. Naším cieľom je dosiahnuť 100 % spokojnosť zákazníkov.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a prajeme pekný deň!
    Tím FEXI rolety

Prehľadná web stránka, výborná komuníkácia - telefonické overenie objednávky a poradenstvo v prípade pochybností o voľbe správneho rozmeru, ochota vyrobiť roletu priamo na mieru a rýchle doručenie, v mojom prípade do týždňa od potvrdenia objednávky. Kvalitné prevedenie roliet.

• sme nadmieru spokojní na základe odporúčania okrem mojej objednávky , objednali už dvaja. ďakujem

• Zatiaľ dobre

Reakcia obchodu FEXI Rolety

ďakujeme za Vašu recenziu! Teší nás, že zatiaľ ste spokojný so zakúpeným produktom. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a preto by sme Vás chceli požiadať, ak máte akékoľvek ďalšie pripomienky alebo návrhy na zlepšenie, neváhajte nám ich oznámiť. Naším cieľom je poskytovať 100% spokojnosť našich zákazníkov.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a prajeme pekný deň!

• Rýchla komunikácia
    • Vyrobené na mieru
    • Celková spokojnosť

Teraz som kupoval len nahradne diely.Skusenosti su velmi pozitivne.

• Produkty mi prišli presne podľa objednávky
    • Materiál je naozaj kvalitný
    • Dokázali vyrobiť aj veľký rozmer rolety, ktorý v iných internetových obchodoch nebol možný.
    • Montáž bola jednoduchá, rolety prišli už poskladané.
    • Poslali mi vzorky, podľa ktorých som si mohol vybrať odtieň - naozaj mi to pomohlo, pretože rolety majú rôzne nie len farby, ale aj textúry, odlesky atď
    • Podivný agresívny marketing, cez zdanlivo časovo limitované obrovské zľavy

Dlho ma odrádzal agresívny marketing, ktorý ma tlačil kúpiť hneď, lebo zajtra bude 5x drahšie, čo zaváňa skôr podvodom. Keďže som ale nikde inde nenašiel rozmery roliet aké som potreboval, objednal som si ich tu a bol som príjemne prekvapený. Roletám samotným nie je čo vytknúť, všetko prišlo rýchlo, už poskladané, stačilo nalepiť/navŕtať na stenu, všetky hmoždinky a šróby boli priložené v balíku aj s návodom. Materiál je kvalitný, pomohli mi vzorky zadarmo, podľa ktorých som si vybral tú správnu textíliu.

• super komunikacia a vysvetlenie

• Chaos v obchode - pýtaju riadne uhradenú platbu 2x

Objednávku som vytvoril 23/12/24 a ihneď uhradil. 30/12/24 obchodník požadol opäť platbu, mailom som odoslal potvrdenie o úhrade a telefonicky som informoval o tom, že platbu majú už dávno na účte. Dnes je 6/1/2025 a ja stále nemám ani info, že by predajca tovar odoslal (nejedná sa o tovar na mieru ale, štandartný náhradný diel)

Reakcia obchodu FEXI Rolety

mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším obchodom. Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu ohľadom platby. Sme si vedomí, že táto záležitosť mala byť riešená rýchlejšie a efektívnejšie. V prípade, že dôjde k takémuto nedorozumeniu, určite to prešetrujeme a prijmeme opatrenia na zlepšenie našich procesov.

Čo sa týka odoslania vašej objednávky, zásielka už bola expedovaná a je na ceste k vám. Ospravedlňujeme sa za zdržanie a veríme, že tovar dorazí čoskoro.

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná, preto sa budeme snažiť, aby podobné situácie už nenastali.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.

S prianím pekného dňa
    tím FEXI rolety

Skvelá komunikácia a na všetko sa dá dohodnúť...a tovar na jednu ku

Všetko veľmi dobré.
    Od objednávky cez doručenie až po samostatný produkt.
    Výborná kvalita.

profesionálné služby

• Rýchlosť objednávky, podávanie informácií o zásielke

Reakcia obchodu FEXI Rolety

veľmi sa ospravedlňujeme, ak všetko nebolo podľa Vašich predstáv. Sme radi, že sa nakoniec podarilo roletu správne zavesiť. Akýkoľvek náhradný diel Vám radi obratom pošleme.

Zavoláme Vám a pokúsime sa nájsť nejakú pre Vás zaujímavú kompenzáciu ako našu ospravedlnenie za Vašu nespokojnosť.

S prianím pekného dňa,
    Tím FEXI rolety

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Telefonicky si este overia rozmery

Super komunikacia.
    Kvalitné rolety deň a noc... Rýchla a jednoduchá montáž. Zvolili sme montáž zavesením na rám okna ... zatiaľ najlepšie čo som montoval... vlastne len zakladal na okno lebo rolety prišli už zložené a stačilo zavesiť... ja som veľmi spokojný

• všetko super - komunikácia, rýchlosť, kvalita

Manžel bez problémov žalúzie nainštaloval. Výsledný efekt...super!