- Rýchla objednavka
Som veľmi spokojná , nakupujem viac krát a vždy su ochotný
Zatial ziadne.
Overenie objednávky po telefóne, veľmi milý a ochotný pracovník, overenie merania, rýchle dodanie do týždňa, šikovná ľahká montáž, cena ďakujem
- dobré ceny
- rýchle dodanie
- kvalita výrobku
- Komunikácia, kvalita
Maximalna spokojnst,este ich nemam,ale objednavala som pred tym,tak urcite budem spokjna.
rýchlo a kvalitne
- rolety vyrábané na mieru
- super kominukácia
s obchodom som velmi spokojna,mame uz namontovane tri rolety.aj komunikacia s obchodom super.po objednavke vas kontaktuju aby si s vami presli detaily a aby vam vyrobena roleta presne sadla
- ceny
- spodné upínanie vodiacich laniek
- spokojný s dizajnom a dodávkou.
Reakcia obchodu FEXI Rolety
ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Ceny sa vždy snažíme držať na minimálnej možnej hranici. V porovnaní s konkurenciou navyše od nás kupujete už zložené a zaskrutkované rolety. Produkt vydrží omnoho dlhšie než konkurenčné rolety, ktoré sú rozložené a nemajú zadnú vodiacu lištu.
Spodné uchytenie vodiacich lánok ponúkame ako v kovovom, tak aj v PVC prevedení. Je na Vás, ktoré si zvolíte.
Ďakujeme Vám a prajeme pekný deň
Tím FEXI rolety -
- rýchle doručenie, kvalitný tovar
- Ochotný skontrolovať rozmery objednaného tovaru-super
- Tovar vo výbornej kvalite-na jednotku,som veľmi spokojná
- Tovar som dostala v sľubenom termine
Veľmi spokojná!
Veľká spokojnosť objednané a doručené na mieru .po objednávke telefonát veľmi príjemné pani ktorá skontrolovala objednávku .
Komunikácia si zákazníkom príjemná
všetko prebehlo v poriadku, telefonicky sa somnou spojila mila pani o potvrdení rozmerov doručenie v poriadku všetko sedí dakujem
Odporúčam je úžasná komunikácia obchodu so zákazníkom, zamestnanci majú záujem vyriešiť každú situáciu o ktorú zákazník žiada, proste OK.
Veľký výber modelov a farieb. Voliteľný rozmer. Najviac mu vyhovuje, že majú model bez vŕtania. Rýchla výroba aj dodanie.
- Flexibilita
- Komunikácia
- Spoľahlivosť
- veľký výber látok a farieb
- mnoho rozmerových variantov
- overenie a spresnenie objednávky predavajúcim
- ľahká montáž
- rýchle spracovanie a doručenie
- bezpečné zabalenie
- super komunikacia,po zadani objednavky ma obchod kontaktoval pre potvrdenie rozmerov