• -
    • Dlhe aj drahe doručenie
    • Hrozná úroveň komunikácie so zákazníkmi

• Žiadna výhoda!!!
    • 3 faktúry na moje meno s roznym čislom, na rozne sumy! Objednávka zadaná 1. mája. Keď som sa opýtala kedy objednaný tovar doručia som dostala odpoved že 11. mája od vtedy mali aj inventúru s tým že moju objednávku urgentne vybavia, na další týžden že musim počkať nakolko je doba dodania 5týždňov. Dnes telefonát z obchodu že postel je poškodený tovar dnes nevedia doručiť, na to za pár minút od vodiča že postel nevedeli vyložit na dodavku že sa nezmestil, že dodajú na další den. Ked som napisala mail že prečo mám 3objednávky na moje meno som dostala dalši telefonat že je platný ten prvý a že na dodanie tovaru ešte musíme počkať. ......to že koľko či nám vobec dodajú, či dojde v poriadku, alebo ak bude poškodený či vobec uznajú..... OBJEDNÁVKU SOM JEDNOZNAČNE RUŠILA!!!!!!!!!!!

PODVOD, KLAMSTVO, NIKOMU NEODPORÚČAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Reakcia obchodu EXPEDO SK

ďakujeme Vám za recenziu. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti v našej spoločnosti nastali zmeny. Riešíme,kde mohla nastať chyba,že vám boli vystavené 3 faktúry. Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí .

• Výber
    • Komunikácia
    • Zavádzanie
    • Amaterizmus
    • Neprofesionálnosť

Nedvíhajú mobil. Prisšla mi SMS, že tovar sa doručí v piatok. Je pondelok a tovar nikde a ani len zmienka o tom, čo sa deje. A nech vas ani nenápdne tu písať o technických problémoch na linke a oneskorení atď. Proste ste amatéri

Reakcia obchodu EXPEDO SK

ďakujeme Vám za recenziu.Naša linka na zákaznický servis je dostupný každý deň od 7:00 do 21:00 +aj v nedeľu,všetky zmeškané hovory voláme späť. Na vaše otázky radi odpovieme na tel.čísle +421 222 205 192.Pekný deň prajeme :)

Ako mám hodnotiť , keď mi tovar nebol dodaný?

Reakcia obchodu EXPEDO SK

ďakujeme Vám za recenziu. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Tovar snažíme dodať čo najskôr. Žiaľ, niekedy sa stáva, že tovar mešká. Doručíme hneď, ako dorazí, deň pred doručním vás budeme informovať.

Expedo nábytok

• Nedodržanie termínu. Dodanie tovaru do 4-8 dní. Už čakáme 11 dní. Žiadne info.

Nikomu to nebudem nebudem váš obchod prezentovať.

Expedo nábytok

Po desiatich dňoch od vytvorenia objednávky stále bez odozvy, na infolinke ma už druhý deň rušia. Začínam byť voči tomuto eshopu skeptická.

Reakcia obchodu EXPEDO SK

ďakujeme Vám za recenziu. Ospravedlňujeme sa, bohužiaľ naše linky nefungovali kvôli systémovej chybe. V prípade záujmu o informácie sme Vám k dispozícii na našom novom telefónnom čísle: +421 222 205 192.

Expedo nábytok

Objednany stol, mi zatial nedorucili. No nemam ani ziadnu info. Na telefonne číslo sa dovolať neda, iba zvoní a potom to zrusi, ze vsetci su obsadeny a zavolaju co najskor naspäť. Nikdy nikto spat nazavolal, ani po viacerych volaniach

zadal som platbu faktúrou a po 8 dňoch mi faktúra nedošla

Reakcia obchodu EXPEDO SK

ďakujeme Vám za recenziu. Ospravedlňujeme sa. V našej spoločnosti nastali zmeny, preto došlo k oneskoreniu. Všetci zákazníci dostanú faktúru.
    Ďakujem za pochopenie!

Expedo nábytok

Na stránke máte uvedené, že je tovar skladom a dodanie je 5-8 dní. Zajtra je 8my deň a vy ste mi napísali mailom, že tovar nemáte ešte dodaný na sklad. Obrovské mínus.

Reakcia obchodu EXPEDO SK

Ďakujeme za recenziu. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Veľmi nás mrzí, že Vám tovar neprišiel včas. Bohužiaľ, občas sa to stane, ale snažíme sa všetky produkty dodať čo najskôr.
    Expedo nábytok

Pani ktora spracúva objednávky velmi milá hneď mi volala a tovar bol vyexpedovaný veľmi rýchlo. Doručovatelia ale prišli o hodinu skôr ako bolo dohodnuté. Manžel ešte nebol doma a oni mi postel nechceli dať ani na verandu pod strechu iba ju opreli o dom a utekali preč. Velmi neprofesionálne. Ak ešte budem objednávať tak doručovatelom poviem že tovar si prevezmem až o stanovenej hodine.
    Čo sa týka tovaru na stránke je slabý popis. Nebola tam uvedená váha produktu ani rozmer v zabalenom stave. Posteľ je pomerne ťažká a velmi zle sa s ňou manipuluje. Nezmestila sa nám ani po schodisku vyniesť tak pred kúpou si overte rozmer a váhu s predajcom.

Reakcia obchodu EXPEDO SK

veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknuté problémy. Pri ďalšej objednávke budeme robiť maximum na to, aby Vaša objednávka dorazila včas. Pokiaľ máte ďalšie otázky či pripomienky, neváhajte nás kontaktovať cez zákaznícke centrum. Radi Vám s čímkoľvek pomôžeme.

• Tovar došiel poškodený
    • Tovar meškal 5 týždnov

Reakcia obchodu EXPEDO SK

za prekročenie lehoty dodacej doby sa veľmi ospravedlňujeme. Pri ďalšej objednávke budeme robiť maximum na to, aby Vaša objednávka dorazila včas. Vašu situáciu sme pripravení obratom riešiť. Kontaktujte, prosím, naše reklamačné oddelenie.

• Cenová dostupnosť
    • Čakacia doba
    • Neschopnosť doručiť tovar ani do druhého dátumu kt. bol povedaný.
    • Skladom neznamená že tovar sa musí zadať do výroby a musí zákazník čakať2- 3 týždne

Z expedo nábytku mam spalnovu zostavu aj postel. Po dvoch rokoch bez toho aby som akokoľvek hýbal s veľkou skriňou sa začala rozpadávať. Začali praskať plastové spojky. Viac neobjednam nič. Teraz skrinka pod TV uvedené - skladom: ak niekde viem skladom rátam že dostupnosť je okamžitá max 2-3 dni. No tu mi zavolal pan že to skladom nie je, že to musí ísť do výroby ešte len. Tým pádom žiadne skladom. Povedané bolo do 8 dni. Žiaľ nevyšlo. Povedali mi že ešte 2 dni. Ani to nevyslo. Snáď sa jej dočkám ešte do veľkej noci. Úprimne ak vám nevadí čakanie a podobne veci.

Reakcia obchodu EXPEDO SK

veľmi nás mrzí, že ste počas nákupu narazil na nejaké nezrovnalosti. Radi sa na Váš nákup pozrieme konkrétne. Kontaktujte prosím našu podporu, nech všetko vyriešime čo najskôr ak vašej spokojnosti.
    Expedo nábytok

• Čakáme už dlhšie na objednávku , ku ktorej sme mali informacie, že je na sklade a dorazí do 3-5 pracovných dni. Je tomu takmer 2 týždne. Pri kontaktovani spoločnosti, nás len posúvali ďalej a nik nám nič nevedel povedať o dátume doručenia- objednávka bola vopred vyplatená. J určite neodporúčam!!!!

Expedo nábytok

Do poznámky som týždeň dopredu napísala čas doručenia. Ráno som volala, nebol s tým problém. Poobede mi prišla správa doručenia úplne iná a nevyhovujúca. Na info linke bola arogantná telefonujuca, vôbec neporadila aj napriek rannému telefonátu a uisteniu, že termín bude ako je v poznámke.

Reakcia obchodu EXPEDO SK

ďakujeme Vám za recenziu.
    Bohužiaľ, nemôžeme vždy doručovať v uvedenom čase, pretože musíme plánovať trasu na základe adries. Každý deň usilovne pracujeme na zlepšení naších služieb. Pevne veríme, že táto spolupráca nebola posledná.

Expedo nábytok

Ani po 14 dnoch mi nebol doručeny tovar ktory obchod deklaroval ako Skladom 5 _ 7 dni

Expedo nábytok

• tovar je udajne na sklade, pise sa pri produkte Dorucenie do 5 pracovnych dni, uz uplynulo 8 pracovnych dni a ani len sms alebo email ze tovar bol odoslany

Tovar prišiel poškodený, opravovaný

Reakcia obchodu EXPEDO SK

veľmi sa ospravedlňujeme za vzniknuté problémy. Vašu situáciu sme pripravení obratom riešiť. Kontaktujte, prosím, naše reklamačné oddelenie.
    Expedo nábytok

údaje o tovare na sklade boli zavadzajúce

Expedo nábytok

Sedacia súprava nebola doručená do stanoveného termínu

• Dlhá doba dodania
    • Slabá komunikácia

Tovar prišiel mierne obitý. Obal bol dobrý a nepoškodený museli ho obiť pri výrobe. Nereklamujem pretože doba dodania a komunikácia e-shopu .