Vsetko ok
Reakcia obchodu EXPEDO SK
Veľmi pekne Vám ďakujeme za recenziu a za odporúčanie našej stránky. Sme radi, že ste s našimi službami a produktom spokojný. Dúfame, že pri ďalšom nákupe si opäť vyberiete našu stránku. :)
Expedo nábytok -
Tovar doručený v termíne uvedenom na objednávke
Reakcia obchodu EXPEDO SK
Veľmi pekne Vám ďakujeme za recenziu a za odporúčanie našej stránky. Sme radi, že ste s našimi službami a produktom spokojná. Dúfame, že pri ďalšom nákupe si opäť vyberiete našu stránku. :)
Expedo nábytok -
Obchod urcite odporucam kazdemu, skvela komunikacia, velmi mili a ustretovi pracovnici. Objednávame cela rodina a vzdy super skusenost.
Expedo nábytok -
- Tovar bol doručený v čase oznámenia v SMS .
Expedo nábytok -
Dosť dlho som čakal kým mi tovar dorazí ale kuriér bol nadmieru ochotný
Dobrý deň.
Ďakujeme Vám za recenziu. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Tovar sa snažíme dodať čo najskôr. Žiaľ, niekedy sa stáva, že naskladnenie od dodávateľa mešká. Sme radi, že ste s našimi službami a produktom spokojný. Dúfame, že pri ďalšom nákupe si opäť vyberiete našu stránku. :)
- Super ceny tovar kvalitny
Vyhodou je ze z domu objednate kvalitny tovar za super ceny a rychle dorucenie velmi mily ochotny personal.Vrele odporucam
Expedo nábytok -
- odporúčam ,tovar dorazil za týždeň
DOBRE
Expedo nábytok -
- Nakupovala som tu už viac krát a vždy som bola veľmi spokojná, nielen s tovarom ale aj so službami a milými zamestnancami
DOBRE
Expedo nábytok -
- Tovar bol doručený do piatich dní,ako ma informovali.Dodanie aj stav postele bol v poriadku.
Tovar dorazil za 1 mesiac
- Komunikácia na super úrovni.
- Trošku dlhšia dodacia doba
Spokojnosť na 100 percent.
Expedo nábytok -
- Som veľmi spokojná s príjemnou komunikáciou,rýchlym dodaním a dovozom tovaru
- Bývam na 8 poschodí a tovar mi bol vynesený až k dverám bytu.
Tento obchod má príjemne prekvapil od samotného objednania,cez emaily, až po dodanie.....vrelo odporúčam.
Expedo nábytok -
Spokojná s komunikáciou aj s dodaním
Reakcia obchodu EXPEDO SK
Ďakujeme Vám pekne za hodnotenie našej stránky. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou.
Ok
Expedo nábytok -
- Úplná spokojnosť od objednávky až po doručenie. Cena tovaru zodpovedá kvalite. Odporucam. Ďakujem
Expedo nábytok -
Vyborna kúpa, super komunikácia od predajcu az po šoféra.
- Všetko dobrom stave
Expedo nábytok -
- Veľká spokojnosť aj s dodaním aj s komunikáciou s obchodom
Dodanie do 7 dní ,. Úplne super nákup na internete EXPEDO
Expedo nábytok