Obchod nemal tovar ktorý ponúkal.
- tovar nebol dodaný napriek tomu že bol v ponuke
Reakcia obchodu Elektrony.sk
tovar označený info v obchode nie je dostupný na našich ani dodávatelských skladoch preto je potrebné sa informovať pred objednaním tovaru.
Dakujeme za pochopenie -
- Neochota
- Komunikacia na nizkej urovni
- Ziadna aktualizacia stavu objednavky
S obchodom mam bohuzial len negativnu skusenost. Po 10 dnoch od objednavky sa jej stav nezmenil, neodpovedali na mail. Po telefonate naznak snahy a potom vrcholna neochota riesit moju objednavku. Dozvedel som sa ze uz bola davnejsie zrusena, bez udania zmysluplneho dovodu. Bolo mi povedane ze kazda moja dalsia objednavka bude automaticky zrusena. Takyto pristup k zakaznikovi, ktory chce nakupit za vyse 200€ som este nevidel.
Reakcia obchodu Elektrony.sk
Dobrý deň p.Vladimir,Vašu objednávku sme prijali 6.11.2017,nevyplnil ste nám potrebné údaje pre zaslanie diskov na Vaše vozidlo tak sme Vás kontaktovali 6.11.17.Po zaslaní údajov o Vašom vozidle sme Vám vysvetlili že disky na Vaše auto (americká verzia) v ponuke nemáme.Nepochopil ste to a znova ste dopytoval disky ktoré nie sú vhodné na Vaše vozidlo.Ospravedlňujeme sa že nevieme zrealizovať Vašu objednávku ale v ponuke máme len disky na Europské vozidlá.
- faktúra bola uhradená 06.11.2017 a tovar do dnešného dna 19.11.2017 NEBOL DORUČENY.
Tovar nemali na sklade.
- Neskoro doručenie
Neskoro doručenie nekompletna zásielka
- Doručenie po dvoch týždňoch
- Pneumatika bola iná akù som objednal
- Tovar mi bol údajne odoslaný, po niekoľkých dňoch a mojich tel. urgenciách mi nebol nikto schopný povedať čo sa deje a až po naliehaní údajne riaditeľ mi oznámil, že GLS spoločnosť to stratila (ale stratila tak, že prešiel další týždeň a nikto nič) a po ďalších telefonických urgenciách mi bol tovar opäť zaslaný a nič nedorazilo a keď som volal tak si ma prepájali a nakoniec sa priznali ze len prave danu zakazku poslali. Totálne neprofesionálny prístup a neodporúčam naákup u nich, jedine s práškami na nervy. Po týchto skúsenostiach som sa nedočkal ani kompenzácie a ani zľavu za vzniknuté mesačné omeškanie....
Reakcia obchodu Elektrony.sk
Dobrý deň p.Kováč, komunikovali sme spolu 48.hodín po odoslaní zásielky,vysvetlili sme Vám že v depe Gls je nekompletná zásielka (s jedného balíka sa odlepil štítok) a preto Vám nebol tovar doručený.Zaslali sme Vám novú zásielku a nedodanie tovar v dohodnutý čas sme reklamovali v spol.Gls.Ospravedlnujeme sa za nepríjemnosť.Celý proces trval 9 prac.dní nie mesiac ako píšete.
viac ako po tyzdni sa ozvali ze nemaju ten rozmer pneumatik cele zle...
- žiadna
- neochota
- komunikácia
tovar som objednával, dodacia doba bola 2-3dni, na 3 den od objednania ste ma kontaktovali, že disky nie su skladom, iba v nemecku, dodanie týžden, aj napriek tomu že na shope bola dodacia dobe 2-3 dni, bola mi ponuknútá alternativa s iným et, inak vsetky parametre rovnaké, dodoanie 3 dni, suhlasil som, disky prišli až o dalších 6 dní. okrem iného et, s ktorým som súhlasil je na diskoch bolo iné vrtanie dier, je treba použit podložky o čom som nebol informovaný, tomuto riešeniu som sa chcel vyhnúť.
Záver: Objednal som si disky v domnení že ich bubem mat do 3 prac dní, a sadnú na auto presne, namiesto toho mam disky s iným et, a iným vrtaním s plastovými podložkami dodaným po 11 dňoch.
Prepáčte ale za tento obchod vás nemôžem pochváliť ani vás ďalej odporučiť!Reakcia obchodu Elektrony.sk
ospravedlnujem sa za nepríjemnosť napíšte nám Vaše číslo objednávky a disky Vám zameníme. -
- Staré zimné pneu, vyrobené začiatkom roka 2016
Staré zimné pneu, objednané v októbri 2017, dodané pneu boli vyrobené začiatkom roka 2016
Slabo prilepené vyvažovacie závažie odpadlo z disku ešte pred tým ako som koleso rozbalil -
- výhoda že zákazníka hneď informujú že tovar nemajú ani mať nebudú
- na stránke uvádzajú že majú pneumatiky skladom, no skutočnosť je iná, zavádzajú zákazníkov
Reakcia obchodu Elektrony.sk
Dobrý deň,pneumatiky ktoré ste si objednali majú status Info v obchode to znamená pred objednaním tovaru je potrebné si overiť dostupnosť.
Kupoval som plechove disky povedali mi ze do 5 pracovnych dni dojdu nikto sa neozval po 9 pracovnych dnoch som volal ci uz disky dosli bolo 10 30 pani za telefonom mi povedala ze to hned preveri a da mi vediet po 13 hod som sa osobne vybral na predajnu a disky tam boli chvalabohu ale ta komunikacia cele zle
Reakcia obchodu Elektrony.sk
Dobrý deň p.Jančik,po prijatí Vašej objednávky sme Vás informovali že do 3 dní budú disky nachystané na predajni.Mohol ste si ich vyzdvihnúť neurobil ste tak...
- Bergamo s.r.o Prešpv
Dnes som bol objednany v autorizovanom servise na vymenu pneumatik a diskov, ktore som si objednal v inter.obchode ELEKTRONY.SK. Po tyždni čakania v poradovniku na vymenu zimnej sady som si vzal dovolenku v praci s tym že si na novych pneumatikach zajdem k synovi do B.Bystrice cca 200 km na predlženy vikend. Ake bolo prekvapenie všetkych nas v servise, ked sa zistilo.že dodavateľ pneumatik dodal nespravne skruky a vymedzovacie podložky, nie na ten typ a model auta na ,ktore boli objedname . Po zisteni som zavolal zastupcu dodavateľa aky postoj k jeho chybe zaujme, povedal citujem,, pošlite nam e mail a pošle vam spravne skrutky k Vašemu autu (cca za peť dni)" , žiadne- prebačte , žiadne ospravedlnenie ; urobte si z toho každy usudok, zaplatil som za tuto objednavku 860,-Eur
Dobrý deň p.Kravčak,
v tel.komunikácii som sa Vám ospravedlnil a slúbil som Vám expedíciu nových skrutiek hneď ďalší deň.Ěšte raz sa ospravedlňujem za chybu pri dodaní tovaru. -
Ako viacero IO -overil som si objednavku - ano mame na sklade -poslal som obj . Na druhy den mi napisali tovar sa vypredal. Zrusil som obj . Na dalsi den mi napisali ze pozadovany tovar mi mozu zabezpecit o tyzden. Znova som zrusil obj . aj telefonicky.
nikdy viac
- Plastová vanička je z gumy!
Zavádzajúce informácie o produkte...
Reakcia obchodu Elektrony.sk
Dobrý deň,ospravedlňujeme sa za nepríjemnosť,napíšte nám email ohľadom zámeny tovaru a vaničku Vám zameníme.
- Nevedeli vybaviť moju objednávku
- široký výber hlavne tovaru, ktorý nevedia dodať, síce ponúkli náhradu ale nie adekvátnu,
- nedržia tovar skladom
na ich mieste by som ponúkal tovar, ktorý majú skladom - ale to je problém všetkých e-shopov, lebo na Slovensku chce každý zarábať bez toho, aby investovali do zásob
Reakcia obchodu Elektrony.sk
objednal ste si u nás disky ktoré žial nie sú vyrobené,zatial.Uvedené disky majú status Info v obchode nie Skladom.Snažíme sa obslúžiť každého zákaznika k spokojnosti.Ďakujeme za Váš názor