- Žiadne
- Zavádzanie ba až klamanie
Kontakt s takým partnerom je len mrhanie časom a energiou ...
Reakcia obchodu Elektrony.sk
Dobrý deň p.Barčík,objednali ste si pneumatiky za 9,30€/ks.napísali sme Vám že už nie sú dostupné.Neviem prečo ste nahnevaný,pri uvedenej pneu.bol Status Info v obchode,nebolo tam napísane Skladom .Nabudúce si to prosím overte telefonicky.
- Levný
- Rychlý
- prodává zboží, při kterém udává jiné hodnoty, než skutečně dodá, tudíž klame spotřebitele
při dotázání, proč dodali jiné zboží, než jsem si doopravdy objednal a zaplatil, na dotaz nereagují
Reakcia obchodu Elektrony.sk
v zmysle našej tel.komunikácie bateriu už nie je možné zameniť nakoľko ju používate.Chybu v popise produktu sme odstránili a upozornili sme aj importéra na chybu v popise baterie.Dakujeme za upozornenie. -
- Nedostal som ziadnu fakturu a tovar chcem do uctovnictva. Musim si ju zhanat dodatocne. Toto skutocne neznasam.
Reakcia obchodu Elektrony.sk
faktury zasielame elektronicky skontrolujte si poštu,ak tam nebola napíšte nám a fakturu Vám zašleme. -
- Rýchly výber tovaru
- Volali, že uvedený tovar nie je na sklade,že pošlú náhradu o niečo drahšiu, ale prišiel pôvodne objednaný tovar ale bol drahší ako cena je na internete
Aby u Vás nenakupovali, lebo podvod s cenou môže byť stále
Reakcia obchodu Elektrony.sk
telefonicky sme Vás kontaktovali a dohodli si zvýšenie ceny za pneumatik nakoľko boli objednené zo zahraničia -súhlasil ste.Nie sme obchod ktorý klame zázkanikov.Je nám ľúto že si nespomínate na náš telefonát. -
- Chaos v objednavkach. Ododlali Tovar na inu adresu.
Reakcia obchodu Elektrony.sk
tovar sme Vám dodali na vašu fakturačnú adresu ktorú ste ná uviedol v objednávke-ospravedlnujeme sa. -
- napriek telefonickej konzultácii a poznámke, v ktorej som písal, že chcem len pneumatiky s rokom výroby 2015, som dostal pneumatiky z roku 2014
neodporúčam
- žiadne
- absolutne neseriozny
- nekomunikuje
Pneumatiky som objednal 16.10., dostal som potvrdzujuci mail, s tým, že objednávka je vo vybavovaní, keďže do 21.10. sa nič nedialo, zavolal som na telefonne číslo zo stránky. Dozvedel som sa, že pneumatiky nemajú, ani dodávateľ ich nemá. Vraj sa mi pokúšali dovolať na mobil, čo však nie je pravda.
Reakcia obchodu Elektrony.sk
dňa 16.10 ste nám zaslal objednávku na pneumatiky ktoré neboli dostupné,snažili sme sa s Vami tel.spojiť žial bezuspešne a tak sme Vám zaslali aj email že pneumatiky sú nedostupné.Email ktorý opisujete je rekapitulácia objednávky ktorú zasiela automat.Text mailu je ďakujeme za objednávku Objednávka čaká na potvrdenie. -
- Objednané disky 4 ks. z toho 3 ks. boli použité a nerovné boli všetky. Po reklamácii mi boli zaslané druhé avšak medzi nimi sa nachádzal taktiež jeden použitý. Obchod ukončil komunikáciu.
Neodporúčam tento obchod. Neserióznosť!
Dobrý deň p.Michal,
je pravda že prvý krát Vám boli zaslané nové zabalené disky na ktorých boli ventily a vy ste usúdil že boli použité to však nie je pravda.Disky sme Vám zamenili,poslali nové ale ani tie Vám nevyhovujú.Ak si prajete disky vrátiť napíšte nám reklamáciu na náš email [email protected] a my sa na to pozrieme.V prípade potreby nám zavolajte 0948 905 838. -
- jedna pneu bola obuta opačne, mal som tri lave a jednu pravu obutu, čím som mal dalšie náklady;(
- Žiadne
- Uvádza veci, ktoré nedoručí
Ponúkajú tovar, po doručení a reklamácii Vás presviedčajú že to tam nemusí byť, potom napíšu
že tovar dodajú a po urgencii zavolajú že tovar nedodajú.
Bol by to dobrý obchod, keby ponúkali len to čo skutočne dodajú.Reakcia obchodu Elektrony.sk
disky sme Vám dodali ako ste si objednal (presne vrtané na náboj vozidla) u ktorých nie je potrebný vym.krúžok a príslušenstvo.Je to napísané aj v Obchodných podmienkach. -
- možnosť objednať disky, pneu aj s montážou, ale to bol len slub
- nevedia dodať to čo majú v ponuke
- nedodržanie termínu
neodporúčam
objednané pneu nevedeli dodať, hoci ich mali v ponuke, disky mali písanú dodaciu lehotu 3-7 dní, objednané boli 27.9.2015, najskôr sľúbili dodanie na 6.10. doteraz ich nemám. Ďalší termín je 14.10.Reakcia obchodu Elektrony.sk
p.Orešanský prosím nezavadzajte našich zákaznikov,vy ste objednané pneumatiky stornoval nakoľko ste od nás žiadal pneumatiky nie staršie ako 3 týždne čo je skoro nemožné.Pokial máte otázky zavolajte mi a vysvetlím Vám postup dodania pneumatík s výroby 0948 905 838 -M.Rahl konatel spoločnosti. -
- Sortiment
- Nesprávne uvedené údaje na stránke
Nespokojnosť, na stránke mali uvedený stav "na sklade" ale pravdepodobne nesprávnu cenu a po objednaní mi oznámili, že tovar nie je na sklade. Neskôr som zistil, že tovar asi už majú na sklade ale cena sa zvýšila o ca.15%. Mohli ma na tento fakt upozorniť otvorene, sme ľudia a robíme chyby. Namiesto toho sa cítim byť oklamaný.
Reakcia obchodu Elektrony.sk
dotupnosť tovaru sa aktualizuje raz denne ,ak sa tovar vypredá ponúkame zákaznikom alternatívu alebo rovnaký tovar.Ak tovar nie je dostupný môže byt predajná cena vyššia ale na to sme Vás upozornili.Vy si tovar nemusíte kúpiť ak nesúhlasite s cenou.Nie sme spoločnosť ktorá klame zákaznikov .Je nám ľúto že sa cítite byť oklamaný. -
- Podľa môjho názoru ked raz poviem zákazníkovi, že tovar dostane 12.6. tak by to malo platiť, a už vonkoncom by nemalo dôjsť k situácii že zákazníkovi , po tom čomu oznámili, že tovar dostanem 15.6.po telefonáte toho 15.6. mi bolo povedané, že tovar dostanem, až najskôr 16.6., keby som bol vedel, že tovar mi nepríde na čas určite by som si ho neobjednával v tomto eshope,...
Ak nepotrebujete tovar hneď, tak sa Vám možno oplatí počkať, kvôli dobrej cene tovaru inak neodporúčam,...
Reakcia obchodu Elektrony.sk
ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti,niekedy mešká kurier ktorý tovar doručuje a to my nedokážeme ovplyvniť.
Ďakujem za pochopenie -
- ziadne
- zavádzajú
dajte si pozor..!
Reakcia obchodu Elektrony.sk
ďakujeme za reakciu napíšte nám prosím ako sme Vás zaviedli lebo každú objednávku sa snažíme riešiť na 100% ak došlo k chybe pri riešení Vašej objednávky napíšte nám a my doriešime Váš dopyt k spokojnosti.Vopred dakujem za odpoved -
Po hodinovom sondovani na internete som si vybral pneu avsak p dve hodiny po objednavke mi predajca oznamil ze pneu nema a ponukol mi ine pneu horsie a drahsie od planovanych. Dakujem
Reakcia obchodu Elektrony.sk
pri výbere tovaru máme aj skladovú dostupnosť Info v obchode alebo skladom dodanie do 2-3 dní.Je nám ľúto ale nie všetok tovar je dostupný nakoľko letná sezona trvá už niekoľko týždnov.My sme Vám ponúkli tovar ktorý bol dostupný.
dakujeme za pochopenie -
- žiadne
- Telefonická komunikácia na úrovni brechajúceho psa !Na e-mail neskoré odpovede. Aj napriek tomu, že som si objednal matice kolies správneho typu, podvodník predávajúci mi zaslal matice ktoré nepasujú a poškodili bi mi alumíniové kolesá !!!
Po týchto skúsenostiach neodporúčam niečo u nich kúpiť !
Reakcia obchodu Elektrony.sk
chyba sa stala u nás za čo sme sa aj ospravedlnili na naše náklady sme tovar stiahli späť k nám do 2 dní a peniaze za zle dodaný tovar ste mal na účte do 24 .hodín od nahlásenia zle dodaného tovaru .Nebudem sa vyjadrovať k osočovaniu ale to o niečom svedčí.... -
- Slabá komunikácia so zákazníkom, slubujú, ze zavolajú spať, ale nezavolajú !!!
Ako zakaznik som si vybral tovar, konkretne al.disky. Vraj však neboli homologizované na moje vozidlo. Ale mam zistené, že je možné ich použiť. Obchod sa rozhodol, že mi ich nepošle. Mám za to, že ako zákazník sa možem sam rozhodnúť, či napriek tomu tie disky na auto dám, alebo nie, a nemá mi do toho čo rizhodovať obchod !!!!!!!
Reakcia obchodu Elektrony.sk
ospravedlnujeme sa že sme nezavolali späť ale snažíme zrealizovať každú objednávku na 100% a takto to bolo aj pri Vašej objednávke.Disky ktoré ste si objednal neboli homologizované na Vaše vozidlo preto sme Vám ponúkli vhodnú altternatívu a po tel.dphode ste disky vybral.Pri každej objednávke kontrolujeme schálenie výrobcu a použitie diskov na vozidlá. -
- Pekná a prehladná stránka ale to je asi tak všetko!
- Nevedia čo majú na sklade
Ked chcete kúpiť zimné gumy objednávajte už v máji!!!!
- Čo sa týka vyhod podla mna ziadne ...
- Komunikacia
Nakupoval som uz aj v lepsich .....
- prehlad
- sú v ponuke produkty, ktoré neviete dodať
50/50%