• Veľký vyber

• Arogantní zamestnanci
    • Neochota
    • Dlha doba doručenia, omeškanie

Reakcia obchodu Elektrony.sk

po prijatí Vašej objednávky sme Vás tel.informovali o dodaní,súhlasil ste s termínom dodania.Disky Vám meškali 3 dni (omeškal sa zvoz od výrobcu s DE) telefonicky sme sa Vám ospravedlnili a zaslali darček bezpečnostné skrutky Grátis.
    Nebudem rozpisovať ako ste sa správal vy... len prosím nezavádzajte iných ľudí.
    ďakujem Vám za Vašu objednávku

• Klamanie zákazníka

Objednal som si disk ktorý som sa rozhodol použiť ako dojazdové koleso . Nakoľko som dôchodca a chcel som ušetriť, objednal som si akože lacnejšie za 39,48 Eur. Konečná suma po zmene statusu bola 49,08 Eur. Preto neodporúčam nikomu, aby nenaletel na tzv. lacné disky z tohto internetového obchodu.

Reakcia obchodu Elektrony.sk

Dobrý deň ,objednali ste si u nás 1ks. plech disku s s dodaním k Vám domov za 45,48€.Pri objednávaní 1ks.plechovévho disku je príplatok 3,60€/k.s tak tiež uvedené v našich obchodných podmienkach.Celková suma vrátane poplatku bola 49,08€.Telefonicky sme Vás upozornili a súhlasil ste s príplatkom.
    V ponuke nemáme tzv.lacné disky všetky disky s našej ponuky sú homologizované s Tuv certifikátom tak prosím nezavadzajte našich zákaznikov.

• cakacia doba nekonecna, tovar mal byt doruceny do 7 dni a neprisiel ani po 20 dni

Reakcia obchodu Elektrony.sk

čakacie doby máme uvedené pri každom produkte,objednal ste ti tovar na splátky,schválenie žiadosti trvá cca.5 dní a až potom je Vaša objednávka aktívna.Informovali sme Vás že tovar troškú mešká a vy ste súhlasil s dodaním.

• ceny
    • dlhá dodacia lehota
    • slabá komunikácia obchodu - často neodpovedajú na maily, informáciu o zásielke nevedia poskytnúť hneď, ale musia zisťovať u importéra.

Tovar som si objednal 15.10.

• 10 dni som cakal na tovar a nedorazil. A nikto ma nekontaktoval aj naprie tomu ze tovar mal byt dodany do 7 dni. Tak som objednavku zrusil

Som sklamany. Toto sa mi este nestalo.

Reakcia obchodu Elektrony.sk

4.10.18 v deň objednania tovaru sme Vám napísali že tovar ktorý ste si objednal nie je dostupný a zaslali sme Vám ponuku dostupných produktov v požadovaných rozmeroch-neodpísal ste nám.

• Snímače tpms nefungujú!!!

Reakcia obchodu Elektrony.sk

pri použití nových Tpms snímačov je potrebné prejsť 20km. a vozidlo ich načíta.Je to bežný proces u všetkých nových vozidiel.

Objednal som si Bateriu Varta Black Dynamic 6V 66Ah 360A 66017 Bateria bola na E-shope vedena, ako mame na sklade.Prisiel mi potvrdzujuci mail... V den ocakavania zasielky, nic nedoslo, takze po vikende som este par dni cakal no nic. Skukol som mail schranku a tam mailik VASU BATERKU NEMAME ;-( Hore uvedena bateria dodnes svieti na e-shope, ako tovar co mate na sklade... Odporucanie > urobte si poriadok na e-shope co viete zohnat a co nie, a ked uz nastane chyba, co sa stava, tak zakaznika informujte telefonicky {nie kazdy clovek sedi pred PC a hladi na mail} Tak to robia inde. Nic strasne sa neudialo, len bateriu som surne potreboval a spolahol som sa na potvrdzujuci mail a vasu ponuku.

Bez akejkolvek komunikacie. Objednavku som realizoval nakoniec inde

• Ked vtacka chytaju pekne mu spievaju

Pred kupou vsetko ok neni problem s nicim. " pane nam sa este nestalo aby nase disky nezapisali" po kupe este som preveroval ci jevsetko mam ako ma byt a ci su papiere uplne a nic viac mi tam netreba som bol uisteny ze vsetko mam ako ma byt len mam ist zapisat na odbor dopravy. Tam vsetko vzali a po tyzdni a pol ma vysmiali ze mam nepotvrdene papiere a neuplne vyplnene. Dakujem pekne za takych profesionalov....

• NEDODALI OBJEDNY TOVAR
    • Tovar zaslaný spat -na dobierku zatial neprevzatý

Reakcia obchodu Elektrony.sk

ospravedlňujeme sa za nepríjemnosť,neinformoval ste nás o reklamácii a o zaslaní tovaru späť teraz už o tom vieme a budeme Vašu reklamáciu riešiť.

• Komunikacia so zakaznikom

• Drahy a drahy kurier

Drahy kurier a nemoznost vyuzit slovensku postu.

• nedodané "bezpečáky" ktoré boli sľubované ako darček
    • telefón neberú

Reakcia obchodu Elektrony.sk

ospravedlňujeme sa za nedodanie bezpečnostných skrutiek stačí ak nám napíšte adresu dodania na email [email protected] a zašleme Vám ich.

• Prehladnost stranok
    • Dobra komunikacia
    • Ani po telefone nedostanete presne info

Pred zadanim objednavky a aj po nej som bola ubezpecena, ze pneu su bez modifikacie. Na moje prekvapenie som dostala K1 pneu!! Je to velmi neseriozne zavadzat zakaznika. Pneu som si nakoniec nechala, kedze uz som naozaj potrebovala prezut. Ale keby som chcela k1, nestravila by som tyzden hladanim obchodu, co ma pneu bez modifikacie!!!

Reakcia obchodu Elektrony.sk

ospravedlňujeme sa za meškanie tovaru,ak nie ste spokojná s tovarom vieme Vám ho zameniť.Napíšte nám prosím čo myslíte tým modifikované pneumatiky.
    Vopred dakujem

• Priemerné ceny, možnosť osobného odberu a vlastného pneuservisu. Sk sa včas dopredu objednáte, možnosť okamžitého prezutia.
    • Nemožnosť osobnej kontroly objednaného tovaru na prevádzke. Chaos s objednávkou.

Dobrý deň ,

je nám ľúto že ste si tovar neskontroloval pri prebratí na predajni ,ak nie je tovar v poriadku informujte nás a budeme to riešiť.Vopred ďakujem,

Tovar prišiel celkom rýchlo rýchlo len bol poškodený a zistilo sa to až pri obuvani nakoľko som to nemohol skontrolovať poriadne pri preberaní tak že mám jeden elektron buchnuty ale nemám čas to reklamovať

Reakcia obchodu Elektrony.sk

ospravedlňujeme sa za nepríjemnosť,ak by ste disky reklamoval zamenili by sme Vám ich za nové.

Predajca predáva tovar ktorých nemá...ale nejde o život:-)
    Tak držím palce a pozdravujem Koňarov:-)
    Peter

Reakcia obchodu Elektrony.sk

objednal ste zimné pneumatiky o ktorých sme Vás inforomovali že nie sú skladom.Ponúkli sme Vám alternatívu ale nevybral ste si je nám ľúto.

Ponukaju tovar, ktory v skutocnosti nemaju skladom.

Reakcia obchodu Elektrony.sk

Dobrý deň,pneumatiky ktoré ste si objednal mali status-Info v obchode,Vy ste sa neinformoval o dostupnosti pred zaslaním objednávky.

• Komunikácia obchodu je OK..☺
    • Dodacia lehota

Ponúkajú tovar ktorý potom objednávajú po Európe a dodacia lehota je viac ako mesiac .... objednávku som zrušil.Na ich obhajobu, takto funguje väčšina obchodov.. ..tak nič nové.

Reakcia obchodu Elektrony.sk

dodacia doba je uvedená pri každom produkte,nikdy to nie je mesiac je to 3-4 alebo max.7 dní.Neklamte prosím ľúdí...