Prihlásiť sa a pridať recenziu

Úplná nespokojnosť

Reakcia obchodu Demro

Dobrý deň. Vďaka za hodnotenie. Celkom nerozumieme, s čím presne nie ste spokojná. Urobili ste objednávku na tovar a o dva dni ste ju zrušili mailom, že ste si ho kúpili inde. Nevadí. Možno nám predsa len dáte niekedy šancu Vám tovar aj doručiť. Prajeme pené sviatky.

• všetko bolo super

• Podvodné uvádzanie nízkych cien na eshpe. Po zaplatení objednávky vás kontaktujú, že objednaný produkt bude drahší.

Reakcia obchodu Demro

Dobrý deň. Máte pravdu, posledný kus tovaru Flipchart za nižšiu cenu sa predal. A nová cena je oveľa vyššia. Naša chyba, že sme to nestihli v dostatočnom časovom predstihu upraviť na eshope. Nakoniec to je dnes tak, že ten tovar už nie je ani v ponuke. Nemáme ho odkiaľ získať. Prepáčte, táto komplikácia nás mrzí.

• Toto bola moja prvá skúsenosť a hneď veľmi pozitívna. Rýchle dodanie a tovar v poriadku. Ďakujem.

• Všetko v poriadku

Ďakujeme pekne. :)

• Rýchle dorucenie

Veľmi rýchla reakcia. Super

Ďakujeme krásne. :)

super rýchlo dodané, perfektne a bezpečne zabalené, milá pani na telefone. Odporúčam.

Reakcia obchodu Demro

Vďaka za reakciu, veľmi nás to teší. :)

• Som spokojna...rychlo je dorucene...super...

Reakcia obchodu Demro

Ďakujeme, teší nás to. :)

• Rýchle dorucenie
    • Trochu chaos vo vyobrazenie produktu

Tovar už dva týždne neprišiel..neodporúčam..nereagujú na email...

Reakcia obchodu Demro

Dobry den. Dakujeme za spatnu vazbu. Mate pravdu, trvalo to 15 dni, nez ste dostali tovar. Co sa nam az tak nestava chvalabohu. Nakoniec sme si vsetko vykomunikovali, ziarovka verime pasovala. Tak sa na nas nehnevajte. Ospravedlnujeme sa za nasu nesikovnost v tomto pripade.

Vdaka

• neposle to co si konkretne zakaznik objednal a posle nahradu bez toho aby sa ho opytal.

Nespokojna,nebolo mi dodane to co som si konkretne objednala.Som sklamana.Bola mi dorucena uplne ina farba aku som si objednala aj ked tvrdite ye zlozenie je to iste.

Reakcia obchodu Demro

Dobrý deň, ďakujeme za spätnú väzbu. Prepáčte, informácie od dodávateľa hovoria stále, že výrobca zmenil skutočne iba obal /je tam iná modelka/ ,ale farba - zloženie - je tá istá. My sa o iné, ako o info výrobcu a dodávateľa oprieť nevieme a nemôžeme. Celáý situácia nás mrzí.FArby na vlasy menia obaly pomerne často, oproti iným produktom. Raz za pol roka minimálne. Prepáčte ešte raz.

Mali to čo som inde nenašiel a rýchla doprava

Ďakujeme za reakciu. :)

rychle dodanie tovaru,spokojnost s kvalitou

Reakcia obchodu Demro

Vďaka za reakciu, budeme sa tešiť opäť na Vašu objednávku. :)

• Rýchlosť

• Objednávka bola vybavená obratom a bez problémov.

Nakupovali sme v tomto eshope prvý krát a s vybavením objednávky sme spokojní.

Reakcia obchodu Demro

Ďakujeme za reakciu, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku. :)

• Rýchle dodanie. Okamžite reakcie na môj mail.
    • Na obrázku bol iný rozprasovac, našťastie osobe ktorej to šlo sa páčil

Napriek sklamaniu z farby to dopadlo dobre nabudúce si asi zavolám ale odporúčam cena aj dodanie super.

Reakcia obchodu Demro

Vďaka za reakciu. Objednali ste si automatický osviežovač vzduchu. Akú farbu máte na mysli? :-) Majte sa pekne.

• Pohodlné doručenie

Ďakujeme veľmi pekne. :)

• Naraz aj ťažší nákup donesú do domu až k dverám bytu. Široký výber.

• Všetko v poriadku