• Perfektná komunikácia s obchodníkom
    • nemám im čo vytknúť

• Operativny telefonicky dohovor o moznostiach dodavky tovaru zo strany obchodu

• rýchle férové jednanie ,rýchle doručenie

výborný sortiment

• Siroky sorriment , rychla dodavka

• Vysoká odbornosť

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Martin za plný počet hviezdičiek! Teší nás, že sme si získali Vašu priazeň. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

Dobrý pomer ceny a kvality. Odporúčam.

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Juraj, že nás odporúčate!. Snažíme sa prinášať široký sortiment za čo najpriaznivejšie ceny. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší. Sme tu pre Vás aj naďalej. Katka

• flexibilna firma

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za plný počet hviezdičiek! Snažíme sa pracovať kvalitne, efektívne a flexibilne ragovať na požiadavky zákazníka. Kedykoľvek Vám radi vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za skvelé hodnotenie! Snažíme sa pracovať kvalitne, rýchlo a efektívne. Určite ochotne vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

Zatiaľ som tu nakupoval asi 3-krát a všetko bolo v najlepšom poriadku.
    Ďakujem.

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme, že ste sa k nám už viackrát vrátili! Sme radi, že všetko prebehlo v najlepšom poriadku a že ste s nákupmi spokojný. Ostávame k dispozícii. Katka

• Rychle dodanie
    • Web obsahuje dolezite info o starsich produktoch a ich novych nahradach

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme pekne za Vašu recenziu! Sme radi, že ste spokojný s rýchlym dodaním a že informácie na našom webe považujete za užitočné. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

Veľmi rýchle vybavenie objednávky, super.

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Milan za plný počet hviezdičiek! Vaša spokojnosť nás nesmierne teší. Kedykoľvek Vám radi vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

• Veľmi rýchle a spoľahlivé dodanie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Jano za skvelé hodnotenie! Snažíme sa pracovať kvalitne, rýchlo a efektívne. Určite ochotne vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

• Rýchlost
    • Nič zatial

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Ladislav za plný počet hviezdičiek! Teší nás, že sme si získali Vašu priazeň. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

Vsetko super, komunikacia, poradenstvo, rzchle dorucenie a flexibilita.

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za výbornú recenziu! Ceníme si Váš názor a sme radi, že sa nám darí ľudsky komunikovať a zároveň profesionálne pristupovať k Vašim požiadavkám. Kedykoľvek sa na nás znovu obráťte! Katka

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Alena za plný počet hviezdičiek! Vaša spokojnosť nás nesmierne teší.Sme tu pre Vás aj v naďalej. Katka

• siroka ponuka

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Stefan za plný počet hviezdičiek! Snažíme sa pre zákazníkov prinášať široký sortiment tej najvyššej kvality. Určite ochotne vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

• našiel som to čo som hľadal
    • doručenie kuriérom do dĺžky 2m, nikam som nemusel chodiť

pre moje kutilské potreby ako maloodberateľ s dodaním kuriérom úplne perfektné

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Ján za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste našli to, čo ste hľadali. Ochotne vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

• sortiment
    • cena
    • rychlost dodavky

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Kamil za plný počet hviezdičiek! Snažíme sa prinášať široký sortiment presne podľa potrieb zákazníkov a dbáme aj na rýchle vybavenie Vašich objednávok. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

• Veľa veci v ponuke , rýchla reakcia,samozrejme aj dodanie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Stanislav! Snažíme sa prinášať široký sortiment tej najvyššej kvality za čo najpriaznivejšie ceny. Vaša spokojnosť náš teší a budeme radi, keď nám zachováte priazeň aj v budúcnosti. Katka

Len tie najlepšie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Peter za výborné hodnotenie! Teší nás, že sme si získali Vašu priazeň. Kedykoľvek Vám radi vyhovieme aj v budúcnosti. Katka