• Veľmi spokojni

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za plný počet hviezdičiek! Vaša spokojnosť nás nesmierne teší. Ochotne vyhovieme aj v budúcnosti. Krásne Vianočné sviatky prajeme. Veronika

• Super doručenie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za skvelé hodnotenie a sme radi, že doručenie prebehlo na výbornú. Keby čokoľvek, sme tu pre vás. Veronika

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Peter, ďakujeme za vašu recenziu a sme naozaj radi, že ste boli s našimi službami spokojní. Kedykoľvek sme tu pre vás opäť. Veronika

velmi rychle dorucenie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Vaša spokojnosť je pre nás radosťou. Kedykoľvek sme tu pre vás opäť. Ďakujeme. Veronika

• +cena
    • +prehladny eshop
    • +navody k jednotlivym zariadeniam

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Milo, že ste venovali čas hodnoteniu našich služieb a teší nás vaša spokojnosť. Veríme, že sa vám podarí projekt úspešne dokončiť. Ak by ste potrebovali technickú podporu, sme tu pre vás. Veronika

Rýchlosť vybavenia

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Ján za hodnotenie. Sme radi, že ste s našimi i službami našich prepravcov spokojní. Kedykoľvek sme tu pre vás opäť. Veronika

• Všetko OK

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za vaše hodnotenie a Vaša spokojnosť nás nesmierne teší. Ochotne vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

• +prehľadný eshop
    • +prehľadné návody výrobkov

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Milo za zdieľanie Vašej skúsenosti! Okrem ponuky širokého sortimentu nám záleží aj na vytváraní presných a zrozumiteľných manuálov pre zákazníkov. Vaša spokojnosť náš teší a budeme radi, keď nám zachováte priazeň aj v budúcnosti. Katka

Výborne

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Milan za Vašu priazeň! Kedykoľvek Vám radi vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme pán Cizmik za plný počet hviezdičiek! Teší nás, že sme si získali Vašu priazeň. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

Ihneď na druhý deň po zadaní objednávky ma kontaktoval pán s tým, že sortiment, ktorý som si objednala momentálne nemajú skladom, ale vedia mi ho odoslať cca do týždňa, uviedol presný dátum. V deň, ktorý mi bol oznámený dopredu mi prišla správa, že tovar je odoslaný, verím, že cca do dvoch dní bude doručený.

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Ivana za plný počet hviezdičiek! V prípade, že tovar nie je aktuálne skladom vždy zákazníka informujeme o dátume naskladnenia a odoslania. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

Ok

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Jan za Vaše hodnotenie! Vaša spokojnosť nás teší. Ostávame Vám k dispozícii aj v budúcnosti. Katka

Zakladna Objednavka cez web doplnena po telefonickej technickej pomoci. Vsetko prebehlo hladko a presne podla dohovoru.

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Jozef, že nás odporúčate! Odborné poradenstvo a rýchlosť dodania sú pre nás jednými z cieľov, veľmi nás teší, že sa nám ich podarilo splniť aj vo Vašom prípade. Ostávame Vám k dispozícii aj v budúcnosti. Katka

• rýchle vybavenie a dodanie tovaru

rokmi overený a spoľahlivý dodávateľ

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za plný počet hviezdičiek! Teší nás, že ste spokojný s rýchlym dodaním a dlhoročnou spoľahlivosťou. Vaša dôvera je pre nás veľmi cenná! Budeme radi, keď nám zachováte priazeň aj v budúcnosti. Katka

veľmi rýchle vybavenie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za výbornú recenziu! Snažíme sa reagovať promptne a tovar ihneď odoslať. Radi vyhovieme aj nabudúce. Katka

• Super rychlost a prehlad

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Judike za výborné hodnotenie! Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

• Vsetky produkty skladom
    • Presny popis produktov
    • Dodavaju vsetko vratane joklov a profilov
    • Velmi ochotny personal, okamzita reakcia aj pri vrateni nepouziteho tovaru
    • Extremne rychle dodanie

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za zdieľanie Vašej skúsenosti! Ceníme si Váš názor a Vaša spokojnosť nás veľmi teší . Budeme radi, keď nám zachováte priazeň aj v budúcnosti. Katka

Spokojný

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Vaša spokojnosť nás nesmierne teší. Kedykoľvek Vám radi vyhovieme aj v budúcnosti. Katka

Velmi pozitívny pristup

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme za plný počet hviezdičiek! Teší nás, že sme si získali Vašu priazeň. Sme tu pre Vás ochotne aj naďalej. Katka

• Perfektná komunikácia s obchodníkom
    • nemám im čo vytknúť

Reakcia obchodu BrányPosuvné.sk

Ďakujeme Luco za plný počet hviezdičiek! Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a sme radi, že sa nám darí ľudsky komunikovať a zároveň profesionálne pristupovať k Vašim požiadavkám. Kedykoľvek sa na nás znovu obráťte! Katka