• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Rýchlosť doručenia
    • Kvalitné produkty ktoré fungujú

• Všetko super

• Neviem či existuje lepší e-shop na Slovensku, predávajú kvalitné vynikajúco fungujúce výrobky, dodávka na druhý deň, v prípade nejasností je komunikácia s obchodom bezproblémová, môžem len a len odporučiť
    • žiadne nevýhody skôr by som povedal - kiežby bol každý obchod tak perfektný ako tento

maximálne spokojnosť, môžem len odporúčať

• Pouzivam to roky,ale teraz pasiky ledva drzia na zubochZatial hodnotim negativne,lebo to porovnavam s produktom co som roky pouzivala.

Spolahlivý on line shop. Výboná komunikácia a rýchle dodanie

bleskove dodanie

• Po objednávke, na druhý deň dodanie tovaru.

• Nie je možnosť platiť Apple pay alebo Google pay

Kvalitný tovar...

• rychlost dodania

Som maximalne spokojna s rychlym dorucenim a kvalitou produktu,dakujem,odporucam

• Rychle dodanie

Zubné pasty CREST ale i iné produkty kupujem už dlhé roky. No v poslednom čase sa výrazne zhoršila kvalita. Pasty sa doslova lejú z tuby a ich účinok sa dá prirovnať k pastám s omnoho lacnejšou cenou.

Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com

Ďakujeme za názor, ale ak by sme takýto názor počuli viackrát, ako prvýkrát v živote a 14ročnej histórii eshopu, tak by me mu pripisovali aj patričnú váhu...

Pasty Crest sú úplne v poriadku a sú dlhé roky rovnako kvalitné, resp. kvalita sa naopak neustále zlepšuje, preto sú také obľúbené, čo je na recenziách dostatočne jasne vidieť.

Prajeme pekný deň.

S pozdravom,
    Bieliace-pasiky.com

• Vyborna komunikacia a rychle dodanie

Nemyslela som si že mi to pomôže tak ako pomohlo. Keďže som mala žlté zuby tak mi to vybielilo o minimálne 3 stupne. Určite si to ešte zakúpim.

• Rýchly a spoľahlivý

• rychlé doručení

skutečne učínne beleící pasky na zuby

Kvalitný tovar.

• rychlost a spolahlivost