1,12, som objednala krmivo a dnes je 16,12, a tovar nemám
- tovar skladom nebol odoslaný ani po dvoch týždňoch
- zavádzanie, tvrdili že áno príde, že odoslali pritom neodoslali
- Po dohode kontaktovania, vypnutý mobil!!
- nezodpovedný obchod, zavádzanie, lákajú iba cenami...
Určite neodporúčam, absolútne neprofesionálny obchod. Neoplatí sa tu nakupovať a potom len naháňať tovar...
.Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ďakujeme za spätnú odozvu. Ospravedlňujeme sa, sa spôsobené komplikácie ale radi by som doplnili aj my nejaké informácie :) Objednávku ste dopĺňala ešte je o 1 vrece granúl po pár dňoch od jej vytvorenia a nemali sme ho na sklade o čom ste vedeli. Telefonovali sme spolu minulý štvrtok kde áno padol prísľub že , sa vám spätne ozveme. Mrzí nás to ale mali sme technický problém s telefónom. Následne po vyriešení sme vás kontaktovali 10.12.2020 vo večerných hodinách kedy sme sa nevedeli dovolať už my, následne sme reagovali aj na sms. Tovar bul skutočne odoslaný a už by mal byť doručený u vás na adrese. Mrzí nás tento nešťastný sled udalostí ale žiaľ niektoré veci ovplyvniť nevieme.
S podravom,
bestzoo.sk -
- Super ceny lepsie ako u konkurencii.
- Ochotny personal.
- Urcite objednam aj nabuduce.
- Co slubia to aj dodrzia
Chcel by som podakovat za ustretove jednanie. Momentalne sa im nedalo dorucit objednany tovar prisiel neskor tak sa mi revanzovali darcekom co povazujem za velmi seriozne jednanie.
- Velmi rychle dodanie
- Super obchod
- Dlhá doručovacia doba
- Zbytočné problémy a naťahovačky
Dobrý deň. Jedno mi je jasné a to, že ostialto si už neobjednám. Čakala som na jedny granule 2 týždne a na druhé vyše mesiac. Navyše objednávku dvoch granúl rozdelili a posielali zvlášť. Vždy keď som volala na zakaznicku linku, tak mi tvrdili, že to odoslu a daju si uz na to pozor. Tento utorok mi mali prist granule, prisli v piatok a ked som sa v utorok chcela dovolat, uz mi to nik nezdvihal. Takze kvoli cakaniu a zbytocnemu natahovaniu uz odtialto neobjednam, pretoze nech sa nikto nehneva, ale cakat mesiac na granule zo slovenska je neprijatelne.
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
mrzí nás ten prepravný čas , na vami vybraných granuliach bol evidovaný výpadok od výrobcu z toho dôvodu tam bola aj tá dlhšia dodacia lehota. Dáme si na to do budúcnosti pozor.
bestzoo.sk -
Objednany 2x 15kg granule, k objednavce mel byt bonus - 400g konzerva psiho zradla zdarma. Dorucen byl jeden balik granuli, druhy byl dorucen s vic nez tydennim spozdenim po opetovnych urgencich. Nevim zda byla zodpovednost na dorucovaci sluzbe nebo obchodu, nicmene to bylo naposledy co jsem zde nakupoval.
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie. Žiaľ v súčasnej dobe prepravcovia nestíhajú riadne doručovať zásielky za čo sa ospravedlňujeme. Pokiaľ vám neboli dodané konzervy prosím informujte nás a na naše náklady vám ich dopošleme.
bestzoo.sk -
Objednala som si 2 balenia granúl Brit výhodné balenie 15+3kg grátis samozrejme prišli obyčajné granule v 15kg balenie, bez upozornenia . Na mail do dnešného žiadna odpoved'. Bol to prvý a posledný nákup !
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ďakujeme za spätnú väzbu. Takúto akciu sme mali v ponuke cez leto ako akciu určovanú výrobcom. Nikde na webe takúto akciu neponúkame aktuálne. Napíšte nám prosím vaše č. objednávky pokiaľ tam prišlo k pochybeniu dáme to obratom do poriadku :) Ďakujeme vopred za odpoveď.
bestzoo.sk -
- Na všetko majú kopec času, nedopatrením som objednal opakovane a ten istý problém-tovar "skladom" ani po týždni bez reakcie, len pre pevné nervy..nikdy viac!!!
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
prosím pošlite nám správu na adresu [email protected] aj s číslom objednávky aby sme k danej recenzii dokázali zaujať stanovisko :) Ďakujeme vopred za odpoveď.
- Čakal som cca 4-5 dní, tovar mi stále neposlali, tak som to zrušil
- Už 2 týždne čakám na svoje peniaze, nikde nič! (skoro 50€)
- Majú 3 e-maily a ani na jedno neodpovedajú!
- Neodporúčam nikomu
- Neprehladnosť
- Email nemajú ani zadané na stránke
Pošlite mi už spať konečne peniaze!
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ospravedlňujeme sa za negatívnu skúsenosť. Žiaľ nevieme okamžite reagovať na mail ale nie je pravdou že , sme vám nereagovali ani na jeden. Od odstúpenia od zmluvy ubehlo presne 7 pracovných dní Peniaze by ste mali mať už na účte, pri vami objednaných položkách sme mali dostupnosť - posielame do 7 dní. Ďakujeme veľmi pekne za pochopenie a ďakujeme za spätnú odozvu ktorá, nás posúva dopredu :)
- Dobré ceny.
Peniaze za tovar mi boli vrátené.
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ďakujeme za spätnú odozvu. Mrzí nás že, máte s nami negatívnu skúsenosť no dovoľte nám prosím situáciu vysvetliť. Pár dní po vytvorení vašej objednávky ste nám dali najavo že nie ste spokojný s poplatkom za dobierku a naznačili ste nám že vás chceme podviesť. Po našom vysvetlení sme sa dohodli že, za objednávku vopred zaplatíte aby ste tento poplatok neplatil- Bohužiaľ dopravcovia si účtujú za dobierky stále vyššie a vyššie poplatky a my to nevieme nejakým prenášať na našu stranu a teda si to musí zaplatiť zákazník. Tak to má aj asi 99% e-shopov na Slovensku. Následne ste odstúpili od zmluvy nakoľko vám tovar nebol dodaný v určitý deň a žiadali ste od nás aby sme vám ešte v rámci toho dňa poukázali peniaze na váš bankový účet aby ste ich mali ešte v ten deň v opačnom prípade idete na políciu. Peniaze sme vám vrátili v rámci 2 pracovných dní na váš b.ú. zo zákona máme na to 14 dní resp. 10 pracovných dní. Mrzia nás takéto situácie ,kedy nesplníme požiadavky našeho zákazníka ale verte že, robíme maximum preto aby sme vychádzali ľuďom v ústrety a aj takáto skúsenosť nás svojim spôsobom posúva dopredu. Ďakujeme veľmi pekne za pochopenie a prajeme pekný deň !
- žiadne reakcie e-shopu po prijatí platby, tovar za vyše 100€ doteraz nedodaný
Objednávku za vyše 100€ sme uhradili 29.11.2020. Je to už vyše týždňa, no žiadne potvrdenie prijatia platby, žiadna odpoveď, kedy bude tovar doručený. V iných e-shopoch je po úhrade tovar expedovaný do 2 - max. 3 dní. Toto je čo???
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ďakujeme pekne za spätnú odozvu. Pri vami objednaných produktoch sme všade mali dodaciu lehotu , posielame do 7 dní. Snažíme sa objednávky vybavovať aj skôr ale žiaľ súčasná situácia nám to nedovoľuje a preto uvádzame dopredu takú dostupnosť aby zákazník dopredu vedel že, bude na zásielku čakať. Budeme robiť maximum preto aby sme v rámci možností objednávky vybavovali skôr. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň !
- slušná komunikácia
- po mesiaci som neobdržal zvyšok objednávky, posielajú po 1-2 položkách, 2 balíky už prišli, samozrejme, vždy medzitým bolo treba urgovať telefonicky, z 5 objednaných položiek ešte neprišli 2 !!!
- Okrem toho, ze som nemala spätnuväzbu, tovar doručený po urgencii a chýbala jedna položka v dodávke
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ďakujeme za spätnú odozvu. Mrzí nás tá dodacia lehota aj to že vám nebola jedna položka dodaná. Spojíme sa s vami a dohodneme nápravu. Žiaľ sklad je teraz preťažený a je možné že sa stane aj takáto vec za čo sa ospravedlňujeme.
Bestoo.sk -
Po dvoch mesiacoch mi chýba tovar za vyše 35€, na urgencie odpovedá vždy len to, že už to odosiela..
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
po našej vzájomnej dohode sme vašu záležitosť uzavreli vrátením peňazí. Tie by ste mali mať už na účte. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.
- dobré ceny
- čakacia doba
doteraz mi nedošla zásielka, ktorú som objednala
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ospravedlňujeme sa za tie meškania. Naštastie už je zásielka na ceste k vám , doručovať budeme zajtra /pozajtra.
bestzoo.sk -
- Ceny (ale stojí to za to?)
- Nekompletná objednávka
- Dlhá čakacia doba (dvojnásobok oproti tomu čo uvádzajú)
Neochotne komunikujú, dlhé čakacie doby na tovar. Keby som mal čakať na krmivo tak mi zvieratá zomrú hladom.
Objednávka teda po viac ako 2 týždnoch dorazila, aj to nekompletná. Kompenzáciu prislúbili (vrátenie peňazí), no tých som sa ešte nedočkal.
NeodporúčamReakcia obchodu Bestzoo.sk
ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti. Na vami objednaných produktoch sme mali dostupnosť posielame do 7 dní čo sme aj splnili. Žiaľ prepravcovia majú už od novembra meškania a teda nie všetko sa podarí doručiť na druhý deň . Peniaze sme vám obratom poslali na účet za položky ktoré ste nemali doručené. -
- Dlhá dodacia lehota
Objednany tovar som doteraz nedostala,a ani žiadnu informáciu ohladom mojej objednávky.
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
na vami uvedenom produkte sme mali uvedenú dlhšiu dostupnosť. Budeme dbať na to aby sme tovar expedovali rýchlejšie , robíme všetko preto aby sa podobné situácie v budúcnosti neopakovali. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň !
bestzoo.sk -
- Objednala som 15.11 brit salmon oil, dneska je 26.11 a ešte ani email som nedostala, iba že spracúva sa
Reakcia obchodu Bestzoo.sk
ospravedlňujeme sa za dlhšiu dostupnosť, naštastie sme sa spolu telefonicky spojili a vysvetlili situáciu. Budeme dbať na to aby sa podobné situácie v budúcnosti neopakovali.
bestzoo.sk