- dlha cakacia doba
- oproti drmax je to aj 6dni kym dorazi tovar na odberne miesto
dlha dodacia doba. objednane to bolo v piatok, kde mi prisiel automat, ze na objednavke pilne pracuju. ked si objednam liek s odberom v lekarni v dr. max. vedia mi to vydat zo svojich skladovych zasob na predajni a nemusim cakat 6dni kym liek doputuje do lekarne.
Tovar som chcela ako vianočný darček a prišiel v otrasnom stave, aj keď len obaly sú na total poškodené….. bez obalov sa to nedá použiť na darček.
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Žiaľ, reklamáciu poškodených produktov objednávky z Vašej strany neevidujeme. V prípade záujmu, prosím kontaktujte našu zákaznícku podporu .
Tím BENU eshop -
- Zabudla som potvrdiť kód pri objednávke, písala som email, dodatočne ho vložiť vraj nebolo možné a keď som sa snažila urobiť novú objednávku ako mi bolo zo strany lekárne odporučené, tak mi kód nedalo prijať, pretože už vraj bol použitý, tak neviem kto ho použil, ale ja nie, nemala som tú možnosť....
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Ospravedlňujeme sa za nedorozumenie, kupón ste mali uplatnený v objednávke č. 9940517623, v ktorej bola zvolená platba cez Tatrabanku. Nakoľko táto transakcia nebola dokončená, kupón ostal v objednávke využitý. Na Vašu e-mailovú adresu Vám zasielame nový náhradný kupón, ktorý môžete využiť pri objednaní tovaru. Ďakujeme.
Tím BENU eshop -
- Dlho som čakal na objednávku a neprišla kompletná. Zistil som to až po úhrade, nakoľko skôr mi tovar neukázali. Žiadal som pracovníčku v lekárni, aby to stornovala, a ona povedala, že to je eshop a že ona s tým nič nemá a nedá sa to. Že si mám sám zavolať a vyriešiť si to. Takže ďalší zbytočný čas.
- Ziadal som pracovni
Neochota .....
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Žiaľ, neevidujeme žiadnu reklamáciu k doručenému tovaru a rovnako ani žiadosť o storno objednávky. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadne e-shopových objednávok je k dispozícii zákaznícka podpora, ktorú môžete kontaktovať e-mailom, prípadne telefonicky, v rámci pracovných dní, v čase od 8: 00 - 16:30.
- Tovar bol veľmi drahý.
Odporúčam skôr bioobchod.
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Vašu objednávku evidujeme ako zrušenú.
Tím BENU eshop -
I bought milk but the store delivered to me was missing 3 boxes. I sent many emails but they did not solve it for me.( Kúpil som si mlieko, ale v obchode, ktorý mi bol doručený, chýbali 3 krabice. Poslal som veľa e-mailov, ale nevyriešili to za mňa)
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Bližšie informácie ohľadne doručenia objednávky sme Vám zaslali na Vašu e-mailovú adresu a chýbajúci tovar Vám bol zaslaný hneď po kontaktovaní našej zákazníckej podpory. Veríme, že objednávka bola vybavená k Vašej spokojnosti. Ďakujeme.
Tím BENU eshop -
Lieky mi došli v poškodených krabičkách - stlačenych a potrhaných . Síce balík bol cely nepoškodený , ale produkty dnu… obaly boli úplne zničené
Tím BENU eshop -
Je smutný že ze Slovenska do Česka neposílají objednávky ikdyz v dnešní době kdy jezdí DPD,PPL a další co rozváží zboží zákazníkům,tak jsem si to objednal z Rakouska a úplně v pohodě mi to přišlo DPD takže asi tak ,kdysi jsem si objednával Stendoskop a v pohodě mi přišel i ze Slovenska a tohle nejde že jsem si objednával jód, aspirin,acilpirin no prostě za mě slabý ale nechme to být já si to objednal z Rakouska.
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Žiaľ, objednávky cez benulekaren.sk môžu byť doručené iba v rámci Slovenskej republiky a z tohto dôvodu sme museli Vašu objednávku stornovať. Táto informácia sa nachádza aj na našom e-shope, v sekcii "doprava a platba". Ďakujeme.
- rychla komunikacia
- moznost dovolat sa - ked bolo obsadene, zavolali naspat
- klamlive informacie o stave produktu - zavadzanie zakaznika
Objednal som si produkt, ktory som potrevoval co najskor. Preto som hladal nieco co ma stav na sklade, alebo v predajni.
Produkt bol oznaceny - Skladom v e‑shope, a zvolil som vyzdvihnutie v lekarni.
Objednavka bola nasledujuci den zrusena.
Ked som volal, ze preco mi produkt nedosiel, tak ze ho dodovatel nema na sklade.
Preco bol potom produkt oznaceny ako "Skladom v e‑shope"? A po tyzdni je stav stale nezmeneny.
Lekaren by nemala mat taketo klamlive informacie o dostupnosti produktoch.Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. O nedostupnosti objednaného produktu sme Vás informovali hneď po vytvorení objednávky. Žiaľ, aktualizácia systému a dostupnosti produktov chvíľu trvá, pričom sa môže stať, že k vypredaniu produktu dôjde aj priamo počas vytvorenia objednávky.
- Dlhé dodanie
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Ospravedlňujeme sa Vám za spôsobené komplikácie pri vybavovaní Vašej objednávky, ktoré boli spôsobené stratou balíka pri preprave. Veríme, že podobná situácia sa opakovať nebude. Ďakujeme.
Tím BENU eshop -
Máte v tom neporiadok.Nemienim to rozvádzať lebo to nevedia k ničomu.Sklamal ma prístup k vybaveniu objednávky.
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Žiaľ, neevidujeme z Vašej strany žiadnu nevybavenú sťažnosť, či požiadavku. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadne objednávok sme Vám k dispozícii na zákazníckej podpore, kde náš môžete kontaktovať e-mailom, prípadne telefonicky. Ďakujeme.
Tím BENU eshop -
Personál lekárne sa správal neprofesionálne
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia a nepríjemná skúsenosti v lekárni. Veríme, že sa nič podobné nebude opakovať.
Tím BENU eshop -
- Lieky na eshope su lacnejsie
- Lieky v kamennej lekarni su drahsie ako v eshope
Internetovu objednavku som zadala doobeda na bezne lieky proti chripke. Pri kazdom bolo napisane skladom. Zadala som osobny odber v lekarni. Vecer som potrebovala lieky vyzdvihnut, v lekarni vsak objednavka nebola dostupna. Funguje to tak, ze eshop posle moju objednavku do lekarne, nie, ze v danej lekarni mi podla objednavky nabalia lieky. Takze som ich kupila na mieste, v lekarni, tie iste lieky a stalo ma to o 24€ viac.
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Na e-shope je pri produktoch uvedená informácia "skladom v e-shope". Štandardné spracovanie objednávky je do 2 - pracovných dní.
Dlha doba dodania
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Vaša objednávka bola spracovaná a doručená na výdajné miesto v štandardnom termíne, a to do 2 - pracovných dní.
nepriateľský
Tím BENU eshop -
neochotný, arogantný a nevrlý personál, v SMS správe chýbalo uvedenie presného určenia polohy výdajného miesta
Tím BENU eshop -
- Tovar sa nedá vrátiť na predajni
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Kamenná prevádzka lekárne slúži iba ako výdajné miesto e-shopových objednávok. V prípade reklamácie a vrátenia tovaru je potrebné tovar doručiť na adresu e-shopu tak, ako je uvedené v reklamačnom poriadku. Ďakujeme.
- Hrôzy personál...nikdy viac
Tím BENU eshop -
- Lieky ktoré mi boli doručené mali krátku expiračnú dobu.Písal som aj do e-shopu ale vôbec nereagovali na podnet .Takíto majú prístup k zákazníkovi.Už nikdy v živote si tu neobjednám ani nekúpim žiadne lieky.
Neodporúčam nakoľko mi boli dodané lieky s krátkou dobou expirácie a keď som písal do e-shopu tak mi neodpovedali.
Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Informovali sme Vás, že zakúpený produkt Vám bol dodaný s 9 - mesačnou exspiráciou a zároveň, že nakoľko ide o liek a nie výživový doplnok, nemôže sa vracať naspäť. Akonáhle liek opustí sledovaný skladovací režim, nie je možné požadovať jeho vrátenie.
- Pomale dorucenie
e-shop velmi pomaly vybavuje objednavku.
za dva tri dni nevedia dorucit tovar do vlastnej lekarni v Kosiciach.Reakcia obchodu BENU LEKÁREŇ
mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Vaša objednávka bola odoslaná do 2 pracovných dní a následne doručená na výdajné miesto, čo je štandardná doba doručenia objednávky.
Objednávky nie sú ale spracované, odosielané ani doručované počas víkendu, ale iba v pracovné dni od pondelka do piatku.
Tím BENU eshop