- OK
Všetko v poriadku. Tovar bol rýchlo po objednavke doručenia ý
Objednávka vždy na čas a perfektne všetko sedí veľká spokojnosť
- Dobré akciové ceny a dobrá kvalita
Široká ponuka tovaru, jednoduché objednanie tovaru, možnosť platby po doručení, možnosť vrátenia alebo výmeny tovaru ... Sok spokojný!
obchod vždy prekvapí neobvyklými novinkami, ktoré upútajú svojou jedinečnosťou a ktorým sa nedá odolať,
veľmi priaznivé sú propagačné časopisy, kde sú propagované všetky novinky,
pútavé sú tiež darčeky za nákup v obchode -
Pekné a kvalitné veci, super dodacie termíny
- Pohodlný nákup, dobrý výber za dobrú cenu.
- Celkom pekné a funkčné oblečenie.
- Trochu väčšie veľkosti ako podľa vzoru veľkostí.
- Musel som vracať bundu, bola väčšia.
- rychlé dodanie
- Žiadna
- spolahlivosť
Spolahlivosť od objedania vybratého tovaru až po jeho doručenie.
Moje skúsenosti s obchodom sú dobré. Komunikácia je v poriadku, tovar dodaný rýchlo. Zatiaľ ho neviem ohodnotiť, lebo to budú darčeky pod stromček.
Som spokojna, nie je čo vytknúť a tovar majú pekný a kvalitný.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Rýchlosť, spokojnosť, kvalita a super ceny.dikičko
- Vo vašom obchode ma dosť často osloví vaša ponuka a hlavne niektoré oblečenie ponúkate v mojich nadmerných veľkostiach
Reakcia obchodu Atlas For Men
Ďakujeme vám za spätnú väzbu. Radi by sme avšak chceli pochopiť, ako môžeme naše služby vylepšiť, aby sme od vás dostali lepšie hodnotenie. Ak máte konkrétne návrhy, radi ich zvážime. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Všetko OK
Všetko OK
- rýchle dodanie
- žiadna
- Rýchlo a slušne
Skoré dodanie tovaru v neporušenom stave. Kvalitné produkty za primeranú cenu. Ďakujem,som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu Atlas For Men
S tovarom som veľmi spokojná.Na jednej nikine bola škvrna, ktorá však po po praní pustila..takže všetko ôk..
Reakcia obchodu Atlas For Men
Ďakujeme vám za pozitívnu recenziu. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men