- Tovar prišiel v poriadku
Bunda pekná, pevná, hrejivá, veľkosť mi sadla.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Ďakujeme vám za spätnú väzbu. Radi by sme avšak chceli pochopiť, ako môžeme naše služby vylepšiť, aby sme od vás dostali lepšie hodnotenie. Ak máte konkrétne návrhy, radi ich zvážime. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Skoré doručenie a výhodné ceny
- Rychlost dodania tovaru, flexibipnosť.
Reakcia obchodu Atlas For Men
- Pekná, veľmi praktická.Syn už jednu presne takúto zodral.Doporučujem kúpiť o číslo menšiu,ale oplati sa.
Rýchle doručenie, tovar ako na obrázku, seriózne jednanie.
Všetko OK
Som spokojná s tovarom aj so skorým dodaním tovaru.
bohatá ponuka, pomerne dobré ceny, dobrý prehľad výrobkov, pohodlné objednávanie (platba), dobré termíny dodávky.
Slabá ponuka vo väčších rozmeroch.Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Doposiaľ som bol spokojný s nákupom ako aj doručením.
- Dostatok času na vyzdvihnutie na pošte
Ok
- Nadrozmerné, ťažko dostupné veľkosti oblečenia pre mužov za super akciové ceny
- Super zľavy + darčeky pre stálych zákazníkov
- Kvalitný tovar
Rýchle dodanie,spoĺahlivosť, výborná komunikácia
- Všetko bolo v poriadku
- Rýchle a kvalita tovaru
- Dopravca
- Lepšie by bolo odberné miesto
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor a pripomienku ohľadne dopravy, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Sú tam nadmierné veľkosti
- Nedostatočný popis veľkosti šírky obuvi
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienku, prispeje to k zlepšovaniu našich služieb. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu! S pozdravom, Tím Atlas For Men
Kvalita za dobré ceny
spokojnost s kvalitou tovaru ,primerana cena,
- Spoľahlivé doručenie, dobrý tovar