Som spokojný.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Tovar prišiel v poriadku, riadne zabalený a nepoškodený… odporúčam

Spolahlivost..

• komunikacia
    • cena
    • rychlost

moja prva objednavka v tomto e-shope, nemohla byt lepsia skusenost, pracovnik mi ochotne pomohol s vytvorenim objednavky

• Spokojnosť

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Bez problemov, dodane v presne dohodnutom case.

• Rýchla dodacia lehota

Tovar Utorok ráno objednaný a v Stredu na Obed doručený

• Spoľahlivosť rýchlosť dodania

Obchod ako má byť.

• Super obchod
    • Super rýchle dodanie super komunikacia
    • Absolútne žiadne

Ako som už písal super obchod

• dobre ceny
    • rychle dodanie velkych spotrebicov

• Rýchlosť doručenia
    • Komunikácia by nemusela byť taká strohá

• rýchle vybavenie objednávky

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• Tovar prišiel presne v deň, kedy sme si určili. Sympatický a milý díler. Sme veľmi spokojný.
    • Nemusím chodiť po obchodoch už aj vzhľadom na môj zdravotný stav a mám možnosť si vybrať z ponuky. Nemusím cestovať ,lebo som z dediny a v našej dedine nie je obchod s tovarom, ktorý som potrebovala.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Veľmi rýchle vybavenie . Super.

• Promtnost ustretovost

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Rýchla komunikácia a dodanie /na tretí deň po objednávke/ , kvalitný a lacný produkt.

Nedpovedaju

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. V prvom rade nerozumieme vášmu hodnoteniu. 1 x ste volal keď ste chcel doplniť olej do už odoslanej objednávky. Vysvetlené, možno pochopené. Žiaľ, to sa nedá splniť, len poslať novú. 2 a 3 x sme volali vám, keď ste sa rozhodol zrušiť objednávku z nepochopiteľných dôvodov po tom, ako vám ju kuriér doručoval. Kultivátor o hmotnosti 100kg, jeho doručenie a náklady na doručenie s tým spojené v sume cca 50€ pre vás nič neznamená. Ste jediný zákazník minulý týždeň, s ktorým bolo 3 x volané a vy napíšete "Nedpovedaju".

• Rýchle doručenie a najlepšia cena, niet čo vytknúť

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Dobrá komunikácia a rýchle dodanie