• Tovar nebol skladom, eshop expresne vrátil platbu.
    • Tovar nebol skladom

Tovar sa údajne v čase vytvorenia objednávky vypredal. Nemám rád eshopy, kde tovar skladom v skutočnosti nie je skladom. Ak tak u nich aj nie je zvykom, ja na základe tejto skúsenosti obchod známym odporučiť nemôžem.
    Na ďalší postup sa však nemôžem sťažovať, rovno ponúkli, že môžem zrušiť objednávku a vrátia peniaze, a tak sa aj stalo - peniaze vrátili hádam hneď na druhý deň.

Tovar za 5 dni este nedorazil.

• Spokojná

• dobrá cena
    • zaujímavý výber
    • starostlivo zabalené

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Neviem posúdiť, tovar ešte nebol doručený, viem iba že úspešne zaregistrovali objednávku od tej doby 6 dní,žiadne správy?

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Ospravedlňujeme sa za zdržanie. Vzniklo nárastom objednávok sezónneho tovaru. Kuriérske spoločnosti aj v súvislosti s dvoma sviatkami majú veľký sklz pri doručovaní balíkov.

Mali by ste zvážiť prepravcu do budúcna.Tovar dorazil 19:30 .

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Prekvapuje nás vaša reakcia, ak sa vám snaží kuriér doručiť tovar pred dňom voľna. Dva týždne pracujú doručovacie služby z dôvodu sviatkov v skrátenom týždni a musia stihnúť všetko ako za bežný týždeň. A možno aj viac. Ja by som skôr ocenil snahu kuriéra.

Dobrá komunikácia s obchodom. Rýchle dodanie tovaru.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

SUPER všetko. Niet čo dodať.

• Cena
    • Rýchlosť dodania
    • Bezproblémová komunikácia
    • Žiadna v mojom prípade nebola

Všetko prišlo bez problémov a akýchkoľvek komplikacii, hned na druhy deň. Externý dopravca ktorý televízor doručoval bol tiež veľmi milý, ochotný a nápomocný. Predajca mi na môj dotaz odpovedal do pár minút od zaslania emailu. A televizor bol o viac ako 100€ lacnejsi oproti konkurencii.

Ešte som nevyskúšal

Som spokojný.

• Rýchlo a kvalitne

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• top cena pri standardnej logistike a dostupnosti obsluzneho telefonu

ak chcete sirsiu sadu sprievodnych sluzieb (napr. pripoistenie k standardnej zaruke) a ste ochotni platit viac tak nech sa paci, na to su standardne siete predajni elektro

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Som veľmi spokojná, tovar mi bol doručený ihneď na 2. deň, čo sa nám hodilo, veľmi nám to pomohlo pri čistení odpadu.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Veľmi ychle vybavenie a dorucenie zasielky

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• rýchlosť dodania je taká rýchla a kvalita

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

nakupoval som v tomto obchode prvý krát a všetko bolo v poriadku stránka obchodu je prehľadná a je tu široký výber tovaru

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• zlá prepravná spoločnosť, kuriér vykonáva svoju prácu s riadnym odporom a neochotou, poznám nespočetné množstvo zákazníkov , že ho vraj majú v TF pod " zlý kuriér"

NA kosačku som sa veľmi tešila, aj som ju súrne potrebovala no žiaľ, nebola som v daný deň na adrese ale mimo na školení a nemala som nikoho kto by mi ju mohol prevziať

• Reklamuju to co nedokazu splnit

Nezodpovedny pristup k zakaznikom.....

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.
    Objednali ste si DEMA Sud na dažďovú vodu bez veka 210 litrov a doručenie ste si vybral do ALZA BOXU. Je tam jasne napísané obmedzenie rozmerom a tento sud na vodu tam určite nevojde.

• TOP komunikácia
    • kvalitný tovar za výborné ceny
    • rýchle dodanie