Reklama

• Spokojný

Rychle a korektne dodanie.

Kvalitný nástroj

• Rýchlosť

Úplne v pohode objednávka, cez výdajné najbližšie miesto tovar rýchlo dodaný. Super, spokojnosť.

• Prehľadnosť
    • Komunikácia
    • Promptnosť

Som spokojný.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Super. Jedny obchod, kde som si vedel sortimentu vybrat to, čo nikde inde nemajú

• Ceny

S nakupom v tomto internetovom obchode som nadmieru spokojny.

Všetko super.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Pravidelne objednávam a som veľmi spokojný.

Všetko v poriadku.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Zlá komunikácia predĺžená dodacia lehota

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Doba doručenia sa predľžila z dôvodu poškodenia tovaru pri preprave. Jediná možnosť bola poslať nový tovar.

Všetko prebehlo v poriadku a nad naše očakávania, super komunikácia, rýchle a bezproblémové dodanie. TOP obchodník

100% kvalita aj komunikácia

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Veľmi spoľahlivý e-shop. Objednávam tu pravidelne. Vždy všetko prebehlo bez najmenších problémov.

• Balenie tovaru

Odporucam

Super. Veľká spokojnosť.

Spokojnosť, rýchle dodanie

• Normál.

Odporucam 10/10.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Tovar mi bol doručený veľmi rýchlo a bol bezpečne zabalený. Všetko prebehlo v poriadku a môžem len a len odporúčiť ďalším ľudom.