Nedpovedaju

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. V prvom rade nerozumieme vášmu hodnoteniu. 1 x ste volal keď ste chcel doplniť olej do už odoslanej objednávky. Vysvetlené, možno pochopené. Žiaľ, to sa nedá splniť, len poslať novú. 2 a 3 x sme volali vám, keď ste sa rozhodol zrušiť objednávku z nepochopiteľných dôvodov po tom, ako vám ju kuriér doručoval. Kultivátor o hmotnosti 100kg, jeho doručenie a náklady na doručenie s tým spojené v sume cca 50€ pre vás nič neznamená. Ste jediný zákazník minulý týždeň, s ktorým bolo 3 x volané a vy napíšete "Nedpovedaju".

• tovar došiel kuriérom v nepoškodenom balení s odtrhnutou kovovou koncovkou, ktorá znemožňovala riadnu funkciu, mám teraz starosti s reklamáciou

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Tovar sme vám vymenili v rámci vášho rozhodnutia za nový kus. Ako píšete, nebolo možné zistiť či je tovar poškodený, keď nebola poškodená krabica. Žiaľ stáva sa napriek dôkladnej kontrole. Nie však situácia, ktorá sa nedá vyriešiť v prospech spokojnosti zákazníka.

• Predáva aj keď tovar nie je na sklade

Zakúpený tovar bol pre rodičov. Po pár dňoch bez aktualizácie nákupu som sa rozhodol kontaktovať obchod osobne.Tovar nebol na sklade ,objednávka zrušená,peniaze vrátené

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Ospravedlňujeme sa za nedorozumenie.

V podstate dosť dobre, ale tovar nemám. Písala som na Vás, že čo sa deje a dostala som odpoveď, že to dopravné , že majú toho veľa a mám čakať 2 i viac dní. Takmcakam.

• cena
    • komunikacia a ochota tak na urovni 20 rokov dozadu

radsej si priplatim par euro naviac u ktorejkolvek konkurencie, ako cokolvek komunikovat s tymto eshopom ... neviem si ani predstavit riesit pripadnu reklamaciu

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• Zavesna relaxacna siet mi bola dorucena, zial zaplatila som za draksiu, prisla mi mensia rozmerovo ako bolo uvedene na internete

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Celková dĺžka je 3100 mm aj zo šňúrami. Plocha na ležanie je Plocha na ležanie (DxŠ): 2100 x 1200 mm tak ako je napísané . Je potrebné čítať s porozumením. Ďakujeme, že sa to dozvedáme až tu.

Objednaný tovar v akciovej cene, kde písalo, že je skladom. Následne objednávku obchod zrušil s tým, že tovar skladom nemajú a v rovnaký deň poobede už znovu bol skladom za vyššiu cenu.

• Tovar bol použitý,na stránke to nemali uvedené

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Upozornenie pri tovar nebol, no po zistení sme vás na to upozornili, že sa jedná o použitý tovar a objednávku sme zrušili. Tovar vám zaslaný nebol. Teda nebol úmysel vás poškodiť.

Tovar bol doručený

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

nemajú tovar, ktorý prezentujú skladom

Hoci som objednaný tovar zaplatil vopred,znova vyžadovali odo mňa poatbu.Aj keď sa mi ospravedlnili,toto sa v dobrom internetovom obchode nemôže stať.

• Komunikácia obchodu.
    • V čase objednávky tovar na sklade bol, dokonca v mnozstve 6 ks, avšak po objednávke bol zrazu vypredaný?

Odporúčam nekupovať z tohto obchodu, nakoľko nemajú jasno čo majú na sklade a z toho vyolývajúca zavádzajúce neaktualizácia údajov.

Vaše ARCO.sk

sluzby super výrobok v tom dodanno stave nepouzitelný

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Ťažko reagovať na niečo o čom nevieme.
    Objednali ste kovový zverák. AK bol zlý výber z vašej strany, tovar sa dá vrátiť v lehote 14 dní bez udania dôvodu.

Vaše ARCO.sk

Žiadna komunikácia,ani len potvrdenie objednávky.Len po týždni mi zničoho nič volá kurier.Mate smolu tovar som medzitým objednal inde.

Milý Janko,
    všetky odoslané emaily na adresu ktorú ste uviedol [email protected] sú neodoslané. Všetky sa nám vrátili. Tovar bol doručovaný na 3 deň a kuriérovi ste nedvíhal telefón. Tak neviem aký týždeň máte na mysli. Tu je história doručovania.

Zásielky : História
    3648235 01.10.2021 10:45:40 Nedoručená (Nedvíha telefón) - BRA 311789 BRA - 03
    3648235 01.10.2021 08:01:26 Zásielka v rozvoze - BRA 311789 BRA - 03
    3648235 30.09.2021 14:30:29 Príjem na sklad Skladnik TUR2 TUR - 01 1010

ARCO.sk

• Tovar skladom do dvoch týždňov nedoručený. Objednávku som zrušil.

Od 24.8.2021 a stale nič,ani,pracujeme ani posielame ani prd,,žiadne info,

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.
    Ospravedlňujeme sa za to, že sme vás neinformovali o dostupnosti tovaru.

Vaše ARCO.sk

• dodali nefunkcny krovinorez a najbližsi zarucny servis mam 100 km. seriozny obchod by mi ho vymenil kus za kus. skoda ze som ho nekupil v kamennom obchode

Reakcia obchodu arco.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili. Písal ste mail, že sa vám pri druhom použití vyžínača nejde naštartovať. A pýtal ste sa kde sú servisné strediská re značku. Odpoveď na požiadavku ste dostal. Naozaj je potrebné zvážiť kúpu aj z hľadiska dostupnosti servisu a pod. Je to skúsenosť. Následne si vybrať takého výrobcu. Alebo sa rozhodnúť znovu pre internet a ušetriť 20-30 % z ceny tovaru. Je to na vás.

Vaše ARCO.sk

• Odšťavovač skratoval a dymil pri prvom zapnutí v prvej sekunde zapnutia , prázdny , vraciam ho späť do obchodu

Nemám čo napísať , lebo naozaj sa nepohol len buchol

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.
    Výrobok bol vadný od výroby, peniaze sme vám vrátili.

Ponúkajú tovar, ktorý nemajú

• Rýchle doručenie
    • Po telefóne som vyriešil všetko potrebné, nie mailom
    • Urážlivá komunikácia obchodného manažéra, ktorý Vás odkáže na servis po 1. dni vlastnení produktu
    • vyhovárajú sa a poradia vám drahší produkt, že čo ste čakali za takú sumu...
    • pre pár ušetrených eur odporúčam nakupovať inde

Za pár ušetrených eur vám to nestojí za to