Rychle jednanie a doručeníe.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• Rychle dodanie, super obchod!

• rychlé dodanie.

• Dobre ceny
    • Tovar skladom

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• ARCO sro je seriózny dodavateľ a objednaná pračka prišla načas a v poriadku

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Odporúčam. Ochotný pracovník eshopu so mnou objednávku vytvoril po telefóne. V iných obchodoch sa im nechcelo alebo ma odignorovali. Ďakujem.

• Rychle dodanie
    • Komunikácia
    • Tovar ako v popise

Super, spokojnosť!

• Rýchle dodanie

Rýchle dodanie, super cena

• Dobrá cena, rýchle dodanie

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Kupovali sme tu uz druhu pracku, pretoze prva sa po roku pokazila. Reklamacia vybavena bez problemov. Vsetko prebehlo v poriadku, aj ked to mozno trochu dlhsie trvalo, ale s tym sme ratali a teda nemali problem.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• Objednaný tovar bol v akcii, takže som neváhal ani minútu.

Veľmi rýchle zrealizovanie objednávky a dodanie tovaru kurierom. Som veľmi spokojný.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Tovar mi bol doručený podĺa dohody termínu , skvelá komunikácia najlpšia cena..

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

objednávala som prvý krát a všetko bolo v poriadku

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Doteraz som o tomto eshope nepočul, tak som si dal radšej poslať tovar na dobierku. Kuriér tu bol o 2 dni, automatický otvárač okien funguje ako má , úplná spokojnosť.

Spokojnosť, super.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

Rýchle dodanie, tovar v poriadku dobre zabalený. Som spokojný a odporúčam.

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a veľmi si vážime dôveru, ktorú ste nám prejavili.

• Sortiment, ceny, rýchlosť dodávky.

• rýchle dodanie