- Veľký výber
- Poradia s výberom online
- Skvelý popis produktov, viem čo očakávať
- Dobre zabalené proti poškodeniu
Účinnosť zatiaľ neviem overiť, bude to darček k vianocam. :) nevýhoda vyššia cena, avšak ak to bude fakt zuper kvalita tak primeraná. To zistíme. :) zatiaľ ďakujeme
Ahojky Míšo,
díkec za super recenzi.
Sortiment stále rozšiřujem, ale jsme rádi, že už teď máš z čeho vybírat. Našim zákošům s čímkoliv rádi poradíme, takže jsme rádi, že jsme mohli pomoct.
Nechceme, abys kupovala zajíce v pytli, takže u všech výrobků píšeme dostatek informací a v případě, že si nevíš rady, stačí se ozvat.
Cena je úměrná funkčnosti a věříme, že o Vánocích bude mít dárek úspěch, klíďo nám pak dej vědět, jak to dopadlo :)
Měj se krásně,
Angry Luke -
Nakupujeme tu viac ako rok. A vzdy maximalna spokojnost.
Zdarec Yleny,
děkan za suprovej feedback.
Jsme rádi, že to s námi táhneš už nějakej ten pátek a vždycky všechno jede jako po másle.
Kdybys měl cokoliv, kdykoliv, dej nám vědět na mail, cinkni na linku, nebo nově napiš na chat.
Vždycky jsme tu pro tebe.
Krásný den,
Angry Kačka -
- balls holder
- ceny
Sevas Overený zákoš,
díkes za názor, i keď nám to celkom neladí dokopy, že chceš pre svoje gule to najlepšie, ale aj tak by si to chcel za pár šupov. Chceli sme si to s tebou vysvetliť, ale nepodarilo sa nám s tebou skontakovať.
Gule máš len jedny, tak sa o ne staraj poriadne a nefrfli. Sem-tam im dopraj aj kvalitný matroš a starostlivosť od nás alebo od Calm B a uvidíš, že ti to draho veruže už potom nepríde :)
Však si len predstav, keď na lasičku vytiahneš voňavučké náradičko, budeš len tak cvakotať na našom engráckom webe matroš do košíka.
Keby čokoľvek, tak napíš na [email protected] a čítaj náš newsletter, aby ti neunikli naše spešl akcie!
Angry Beards -
Všetko majú premyslené do detailov... funguje to.
Sú slušní, profesionálni, a patrične hrdí na svoj produkt.
Parfumy sú fakt špičkové, odporúčam.Reakcia obchodu Angry Beards
Sevas Greenjelly,
díkes za hodnotenie, je to fakt parádička!
Presne tak ako píšeš sme hrdí na naše čierne zlato, ale ešte viac nám letí dekel z nášich zákošov ako si napríklad ty, ktorí vedia matroš oceniť a neboja to takto na férovku vycapiť pre celý svet :)
Nabudúce, keď budeš robiť objednávku, tak nám napíš na [email protected] a prihodíme ti tam niečo navyše bratu!
- Jedinecne produkty
- Skvely design produktov
- Rozpoznatelnost znacky
- Kvalita produkrov
- Jedinecnost produktov
- Širokè portfólio produktov
Za mna velka spokojnost. S produktami som.velmi spokojny a urcite budem doobjednavat.
Sevas Andrej,
nevieme ani kde začať, ale asi začneme jedným veľkým DÍKES BRO za všetky pluská, ktoré si vypísal.
Budeme makať na tom, aby sme si túto latku udržali, tak momentálne je...alebo ešte vyššie!
Ak by si mal kedykoľvek akékoľvek otázky, tak nám daj vedieť na [email protected] a my ti so všetkým pomôžeme :)
Maj sa krásne starý náš,
Angry Beards -
Objednala som prvý raz na odporúčanie kamarátky, ale stránku som sledovala už dlhšie, som maximálne spokojná
Ahojky Fazuľka,
ďakujeme, že si nám sem švihla jedno hodnotenie.
Je to výhra mať živote kamošky, čo chcú pre teba len to najlepšie ako je napríklad Busy B matroš :)
Inak medzi štyrmi očami, plánujeme obrovské veci pre naších zákošov vo vianočnom období, bude to masaker!
Tak oči na stopky a sleduj všetko od newslettru cez blog.
Super rýchle doručenie
Ahojky Miši,
ďakujeme, že si nám sem písla.
Každý deň súperíme so svetlom a snažíme sa ho poraziť v rýchlosti. Ešte tam nie sme, ale smerujeme tam! :D
Maj oči na stopkách, sleduj socky, mrkni na newsletter a už si čítala náš blog?!
Tak šup šup.
Angry Beards -
- Sprej na nohy a do topánok nemá konkurencie
- Parfum dlho drzi
Zdarec Jano,
dík za hodnotenie bro!
Len pekne striekaj každé ráno, nech ten deň potom stojí zato :) A kedykoľvek cez deň, keď bude treba, tak prestrekni nech sa cítiš freš všade kam prídeš.
Keby čokoľvek, tak nás nájdeš na [email protected]
Angry Beards -
- úžasný produkt, a veľmi pekne ďakujem za priložený list, ste neskutoční :) veľmi veľmi vám ďakujeeeeeeeem :D
- nemám
ďakujem veľmi veľmi pekne za super produkt ANTIRUB
toto nám babám chýbalo
všetkým kámoškám dám vedieť :DReakcia obchodu Angry Beards
Čavelko Janulka,
ďakujeme, že si nám sem šmykla takúto parádnu recenziu!
Presne tak ako píšeš, všetkým kamoškám daj vedieť o tom ako sa ti zmenil život, keď si začala mazať stehienka a podkozište Antirubom :) Kĺže to ako po masle, pravda?
Kažodpádne, nepremeškaj našu akciu, pretože do 21.10 môžeš nakúpiť všetko od Angry Beards, Busy B a Calm B s 15% zľavou!
Angry Beards -
Objednavka vybavená uzasne rychlo aj s doručením. Maximálna spokojnosť aj s kvalitou produktov.
Sevas Wolf,
díkes za tvoje hodnotenie!
Práve si vlial trochu svetla do nášho engráckeho sveta a môžeme fŕkať ďalej plnou parou vpred.
Nezabúdaj, že sa Ježuch nepríčetne blíži a ak ty nechceš byť nepríčetný tvor, tak už objednávaj teraz dary pod strom.
Vianočný masaker je za rohom.
- Komunikativnost
- Rychle dorucenie
- Produkty krasne zabalene
- Jeden produkt gratis potesil :)
Celkova spokojnost, odporucam !
Ahoj Miši!
Veľká ďakovačka za hodnotenie :)
Teší nás, že to v našom Busy B sesterstve a u nás v Angry House šlape, tak ako má.
Dreme každý deň, aby naši zákoši dostali to naj!
Užívaj a mrkni na náš web do 21.10 máme 15% zľavu na všetok matroš.
- rýchle doručenie
- rýchle vybavenie objednávky
- komunikácia so zákazníkom
- kvalita tovaru
spokojnosť ako obvykle :-) odporúčam
Zdarec ověřenej,
díkec za super pozitivní hodnocení.
Holky v expedici jsou bleskurychlý, každý balíček pečlivě a rychle zabalí, aby ses co nejdřív mohl radovat z našeho matra. Komunikačku se zákošema už máme zmáknutou a baví nás, vyřešíme cokoliv, co je potřeba.
Pokud bys potřeboval s čímkoliv poradit, neváhej se ozvat.
Měj se hezky,
Angry Beards -
Objednávala som sprchac, deodorant a deodorant na nohy vôňa Jack saloon a vonia nádherne, spokojný aj muž aj ja
Ahojky Veru,
děkujeme za hodnocení.
Jack Saloon je naše legendární, dlouholetá vůně a proto jsme rádi, že vám doma padla do noty.
Kdyby jsi měla nějakou otázku ohledně výrobků, neváhej nás kontaktovat na mailu.
Měj se krásně,
- Žiadne
Ahoj Janina!
Dikičko za bleskové hodnotenie :)
Všetko to fičí, tak ako má a my teda zahrievame motory na vianočnú sezónu, ktorá bude doslova a do písmena úplný masaker!
Tak maj oči na stopkách a sleduj náš newsletter a socky.
Angry Beards -
Rychle vybavenie objednavky a tovar je kvalitny a velmi pohodlny.
Ahoj Lucka,
ďakujeme, že si nám sem písala a nechala hodnotenie na jedničku!
Makáme, dreme a frkáme jak také kone, nech má náš Gang matroš vždy naservírovaný hneď pod nos.
Sleduj naše socky, plánujeme parádne bomby v Angry pre chlapákov ale aj pre ženské v Busy!
- rychle dodanie
- dobra reklama
- kvalitne produkty
Sevas Romčo,
dík za hodnotenie a snáď si nám zosekal tých 10% len kvôli tomu, že nemáš kamennú Angry predajnu v tvojej blízkosti, aby si sa mohol zásobovať matrom kedykoľvek! :)
Ak budeš mať výlet do Prahy, tak určo zbehni do Myslebeku, kde nájdeš Angry predajnu a môžeš namiesto šiltovky doniesť tvojej lasičke suvenír Busy B od naších bratov.
Keby čokoľvek, tak nás nájdeš na [email protected]
Angry Beards -
Je to super obchod, rýchle doručenie a výrobky sú proste top. Každý je špecifický a vône sú bombové.
Zdarec Palo,
díkes, že si to sem narúbal bratu!
To je paráda, keď máme v našom Gangu borca ako si ty, ktorý vie čo chce a ide si za tým hlava-nehlava, kuláber-nekuláber!
Drž si klobúk, pretože idem z kopca a čaká nás doslova vianočný masaker!
- Super produkty
- Skvelá komunikácia
Ahoj Kiki,
ďakujeme, za hodnotenie :)
Nevieme presne , kde strácame tých 10%, ale dedukujeme, že to bude v tom, že si nám ich strhla zato, aby sme mali ešte väčšiu motiváciu fŕkať jak namastené fretky!
Nabudúce ti pošleme niekto z Angry Housu spolu s balíčkom, aby sme to u teba vytiahli na tú stovečku.
PS: daj potom vedieť ako fungoval Beaverdeo, sme samé ucho :)
Rýchle doručenie, kvalitné výrobky
Ahoj Miri,
dikičko, že si nám sem šmykla tvoju skúsenosť!
Vidno, že ideš na istotu a vieš, že keď šiahneš po engrybirďáckom matre, tak tam proste nikdy neurobíš prešľap :)
Keď budeš niekedy s niečím potrebovať helfnúť, ták nám pošli elektronického holuba na [email protected] a my s tebou radi prebereme čokoľvek.
Angry Beards -
- Milí ústretoví a velmo rýchli tím. Ďakujem im za rýchlo a perfektne vybavenú objednávku.
Ahoj Domi,
ďakujeme za fajné hodnotenie a teší nás, že to u teba prebehlo ako po masle :)
Ideme vždy do toho na plné obrátky a častokrát pre náš Gang robíme aj nemožné, len aby ste boli spoko!
Brašula určite z darčeku vystrelilo a my si ceníme, že máme takú fasa lasičku ako si ty medzi nami.
Odklikni si náš newsletter, aby ti už žiadny darček takmer neubzikol na poslednú chvíľu.
Angry Beards