- blízko
Vážený zákazník,
veľmi pekne ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme veľmi radi, že ste bol s nákupom v našej spoločnosti spokojný a tešíme sa na ďalšiu objednávku.
Vaše Zlaťáky -
Objednaný tovar bol na sklade keď som objednával a aj tak mi nedorazil a teraz ukazuje ze nie je na sklade
Vážený zákazník,
Mrzí nás vaša recenzia, pretože ak by ste nás kontaktovali určite by sme vám poskytli informácie o stave vašej objednávky. Tovar ktorý ste si objednali bol skladom avšak nie na našej predajni v Bratislave. Nachádzal na jednej z naších predajní v Českej republike. Táto informácia je vždy uvedená v detaile produktu. Samozrejme sme tehličku pre vás okamžite presunuli na našu predajňu aby sme ju mohli expedovať.
Vaše Zlaťáky -
- Nekorektný obchod. Už nikdy u Vás nebudem nič kupovať. Konkurencia je veľká, a korektnejši prístup .
Vážený zákazník,
Mrzí nás vaša recenzia, pretože s ňou nemožeme súhlasiť. Spravili sme všetko v záujme vašej spokojnosti, nakoľko Vaša objednávka bola pripravená ihneď k odberu bez akéhokoľvek zdržania z našej strany.
Skutočnosť, že v prípade predaja drahých kovov postupujeme podľa zákona, konkrétne č. 297/2008 Z.z. rozhodne nepovažujeme za nekorektné jednanie z našej strany.
Vaše Zlaťáky -
- Veľmi ústretová a ochotná pracovníčka obchodu.
Vaše Zlaťáky -
Profesionálny prístup, rýchle dodanie....
Proste maximálna spokojnosťReakcia obchodu Zlataky.sk
- Bol som spokojný
- Rihlost
Vaše Zlaťáky -
Všetko v poriadku na úrovni
rýchlovka, pohoda
Vaše Zlaťáky -
Obchod je oka ,dobrý prehľad produktov ,tovar je vždy dodaný v poriadku a v celku dostatočne rýchlo. Vždy som bol spokojný, ďakuje
Vaše Zlaťáky -
- Vždy ochotný a milý personál.
- Objednaný tovar vždy príde v poriadku z celého Česko - Slovenska. Úžasná práca, takto si predstavujem spoluprácu vín - vín.
Vaše Zlaťáky -
Rýchle dodanie a zatiaľ môj prvý obchod a spokojnosť
- Ochota pracovníkov
- Je blízko.
Som spokojný všetko bolo OK
Mám len dobre skusenosti
Vaše Zlaťáky -
- Možnosť osobného odberu, kamenna predajňa
- rychlost dorucenia
veľmi spokojný