• blízko

Vážený zákazník,
    veľmi pekne ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme veľmi radi, že ste bol s nákupom v našej spoločnosti spokojný a tešíme sa na ďalšiu objednávku.

Vaše Zlaťáky

Objednaný tovar bol na sklade keď som objednával a aj tak mi nedorazil a teraz ukazuje ze nie je na sklade

Vážený zákazník,
    Mrzí nás vaša recenzia, pretože ak by ste nás kontaktovali určite by sme vám poskytli informácie o stave vašej objednávky. Tovar ktorý ste si objednali bol skladom avšak nie na našej predajni v Bratislave. Nachádzal na jednej z naších predajní v Českej republike. Táto informácia je vždy uvedená v detaile produktu. Samozrejme sme tehličku pre vás okamžite presunuli na našu predajňu aby sme ju mohli expedovať.

Vaše Zlaťáky

• Nekorektný obchod. Už nikdy u Vás nebudem nič kupovať. Konkurencia je veľká, a korektnejši prístup .

Vážený zákazník,
    Mrzí nás vaša recenzia, pretože s ňou nemožeme súhlasiť. Spravili sme všetko v záujme vašej spokojnosti, nakoľko Vaša objednávka bola pripravená ihneď k odberu bez akéhokoľvek zdržania z našej strany.
    Skutočnosť, že v prípade predaja drahých kovov postupujeme podľa zákona, konkrétne č. 297/2008 Z.z. rozhodne nepovažujeme za nekorektné jednanie z našej strany.

Vaše Zlaťáky

• Veľmi ústretová a ochotná pracovníčka obchodu.

Vaše Zlaťáky

Profesionálny prístup, rýchle dodanie....
    Proste maximálna spokojnosť

• Bol som spokojný

• Rihlost

Vaše Zlaťáky

Všetko v poriadku na úrovni

rýchlovka, pohoda

Vaše Zlaťáky

Obchod je oka ,dobrý prehľad produktov ,tovar je vždy dodaný v poriadku a v celku dostatočne rýchlo. Vždy som bol spokojný, ďakuje

Vaše Zlaťáky

• Vždy ochotný a milý personál.
    • Objednaný tovar vždy príde v poriadku z celého Česko - Slovenska. Úžasná práca, takto si predstavujem spoluprácu vín - vín.

Vaše Zlaťáky

Rýchle dodanie a zatiaľ môj prvý obchod a spokojnosť

• Ochota pracovníkov

• Je blízko.

Som spokojný všetko bolo OK

Mám len dobre skusenosti

Vaše Zlaťáky

• Možnosť osobného odberu, kamenna predajňa

• rychlost dorucenia

veľmi spokojný