Na 1ku
Nemam co vytknut. Rychla reakcia, rychle dodanie. Tak ako ma byt.
- Promptná a presná dodávka
- Stala informovanosť o doručeni zasielky
Dobrý obchod a servis - odporúčam.
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za recenziu a odporúčanie! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s naším obchodom a servisom. Vaša dôvera nás teší a motivuje nás naďalej poskytovať kvalitné služby. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
- ryclo a spoľaqhlivo
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s našimi rýchlymi a spoľahlivými službami. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a budeme sa naďalej snažiť poskytovať čo najlepšiu skúsenosť. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
- S obchodom som veľmi spokojná
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme veľmi radi, že ste s naším obchodom takto spokojní. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou motiváciou pokračovať v tom, čo robíme. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a vždy sa radi postaráme o vaše potreby.
- Dobré ceny v porovnaní z ostatnými obchodmi.
- Široký výber, rýchle doručenie.
- Maximálna spokojnosť.
- Frézka Extol Industrial vyzerá byť kvalitná, čas ukáže.
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste spokojní s našimi cenami, výberom a rýchlym doručením. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste. Čo sa týka frézky Extol Industrial, veríme, že vám bude skvele slúžiť, a tešíme sa, že ste si vybrali práve u nás. Ak budete mať akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme za vašu dôveru!
Rýchle vybavenie
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za tvoju recenziu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Tešíme sa na tvoju ďalšiu objednávku. -
- Vynikajúci magazín poznám roky odporúčam
- Z čias socializmu
- Ochota
- Služby
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste s našimi službami spokojní a že sme vám už dlhé roky mohli byť k dispozícii. Vaša dôvera nás motivuje naďalej poskytovať kvalitné služby. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a radi vás opäť privítame!
- Dovoz načas
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že dovoz prebehol načas a že ste boli spokojní s našimi službami. Vždy sa snažíme, aby všetko prebiehalo hladko a efektívne. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
Ešte som výrobok neodskúšal, ale dodanie bez problémov. Komunikácia super.
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu! Teší nás, že ste boli spokojní s dodaním a komunikáciou. Veríme, že výrobok splní vaše očakávania, a ak budete mať akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Rádi vám pomôžeme!
Niet čo vytknúť, som maximálne spokojný.
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za recenziu! Sme veľmi radi, že ste maximálne spokojní a že všetko prebehlo podľa vašich očakávaní. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
- Tovar nemali
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu a ospravedlňujeme sa, že požadovaný tovar nebol momentálne dostupný. Snažíme sa udržiavať náš sortiment čo najviac aktuálny a v budúcnosti sa budeme snažiť, aby podobné situácie nenastávali. Dúfame, že sa nám podarí nájsť vhodnú alternatívu alebo že sa tovar čoskoro opäť objaví v ponuke. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Všetko v najlepšom poriadku.
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme veľmi radi, že všetko prebehlo v najlepšom poriadku a že ste spokojní. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a ak budete mať akékoľvek ďalšie požiadavky, neváhajte nás kontaktovať
- výborná cena
- extrémne rýchle vybavenie a doručenie objednávky
- Na môj vkus až príliš veľa mailov týkajúcich sa objednávky, stačilo by aj menej.
Jednoznačne odporúčam.
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu a za pozitívne hodnotenie ceny, rýchlosti vybavenia a doručenia! Sme radi, že ste s našimi službami spokojní. Ospravedlňujeme sa, ak ste pociťovali, že bolo príliš veľa e-mailov týkajúcich sa objednávky. Berieme vašu spätnú väzbu na vedomie a budeme sa snažiť prispôsobiť komunikáciu podľa vašich preferencií. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!“
Tento prístup ukazuje, že si vážite pozitívne komentáre a zároveň beriete do úvahy aj podnety na zlepšenie. Ak máte ďalšie požiadavky, dajte mi vedieť! -
Objednavany tovar nebol uz k dispozícii ale ochotne a dostupne mi bol ponúknutý náhradný tovar k spokojnosti.
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu! Ospravedlňujeme sa, že požadovaný tovar nebol dostupný, ale sme radi, že ste boli spokojní s náhradným riešením, ktoré sme vám ponúkli. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a vždy sa snažíme nájsť najlepšie alternatívy. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a budeme sa tešiť, ak nám dáte šancu aj pri ďalších objednávkach.
- Dobrý výber za rozumnú cenu
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste spokojní s výberom a cenou. Našou snahou je ponúkať kvalitné produkty za rozumné ceny, a teší nás, že ste to ocenili. Dúfame, že sa k nám čoskoro vrátite!
Ochota, profesionalita, komunikácia na jednotku
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za recenziu! Veľmi si vážime vaše ocenenie našej ochoty, profesionality a komunikácie. Snažíme sa vždy poskytovať najlepšiu možnú službu a teší nás, že ste boli spokojní. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
- dobra komunikacia - rychle vybavenie
Reakcia obchodu ZEPA
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s našou komunikáciou a rýchlym vybavením objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!