- internetová stránka
- komunikácia so zákazníkom
ak by som sa nebol ozval písomne a telefonicky ani by som nevedel či objednávku vybavujú a t ovar ide alebo nie
- Tovar ktory som objednaval hoci bol vedeny na sklade im dosiel asi po 4 dnoch a katastrofalna komunikacia....
- nedoda objednany tovar
Po telefonickom rozhore so zastupcom obchodu som si overil ci je mozne objednat rakusku kosu, co som aj obdrzal. Informoval som sa vsak aj moznost dodania objimky na kosu a ostrica, co je celkom potrebne ku kose. Pretoze to nebolo v internetovej ponuke firmy tak som to doplnil do poznamky v objednavke. Zastupca firmy potvrdil ze je tovar na sklade a nie je problem ho dodat spolu s kosou. Realita: kosa dodana, dopravne a balne zaplatene a objednavane dalsie veci nedodane. Pride mi to niekedy a bude firma znova uctovat naklady na dopravu a balne?
- žiadne
- tovar zle označený na webovej stránke,
- zlá komunikácia, neozvali sa ani po 7 dňoch, že tovar nemajú, musela som riešiť a volať ja,
- tovar nakoniec nebol dostupný,
- objednávka zrušená,
- neodporúčam -
- Este ani nebol tovar doruceny a uz mam vyplnat dotaznik o spokojnosti
- komunikácia so zákazníkom
-V tomto obchode som nakupovala preto, lebo typ súdku, ktorý som chcela, našla som len tu
-bol mi doručený iný tovar, nie ten čo som si objednala bez upovedomenia, až po urgenciach došlo k náprave -
- Tovar nebol fyzicky pripraveny na osobne prevzatie, aj ked podla mailoveho potvrdenia to tak malo byt este pred tyzdnom.
Reakcia obchodu ZEPA
Neda mi nereagovat: Tovar bol fyzicky na sklade, museli ste len pockat kym vam ho zo skladu vydaju. Nemozeme tovar drzat tyzden pripraveny na pulte.