- doruceny tovar nebol kompletny.ked som firmu kontaktoval emailom,neodpovedali.prerusili komunikaciu.
Reakcia obchodu ZEPA
v deň nahlásenia chýbajúceho dorazu k vŕtačke sme Vám odpovedali, že doraz ktorý bol písaní ako príslušenstvo sa nenachádza ani v ostatných baleniach, ktoré boli na sklade, a preto sme Vám ho nemohli doposlať. Tlačovú chybu sme okamžite odstránili z webu.
Za komplikácie sa ešte raz ospravedlňujeme.
kolektív Zepa -
- Zvýšili mi cenu o cca 30 euro
- V ponuke za najlepšiu cenu,ale nemajú na sklade až potom ju vyradili
V ponuke za najlepšiu cenu. Samozrejme už nebola na sklade
- Nemusíte platiť za doručenie. Bývam blízko obchodu a preto som zvolil tento obch od
Objednaný tovar neboli schopní naskladnit, už to trvá cez 10 dní. Žiadna komunikácia zo strany obchodu.
Na internetovom portale boli uvedene klamne ceny a aj po potvrdeni objednavky obchodom bola nakopniec zrusena objednavka z ich strany.
Neda sa im doverovat. -
- komunikacia zo strany obchodu nulova
- dodacia doba
Nehodnotim nemam nic "lebo na vychodenic neje"
Objednávku zrušili po 3 týždňoch, po tom čo si najprv vypýtali 2 týždne na doručenie. Bežná príklepová vŕtačka MAKITA, ktorú mali všade skladom. Na email ani nereagovali.
- Mala skusenost. Podkotlina mala byt smaltovana podla popisu... Bola len nastriekana ciernou farbou... inac v pohode, ucel splnila...
20.2 tovar objednaný
21.2 peniaze majú na učte
22.2 tovar objednali
3.3 tovar nemám.žiadne informácie -
na stranke tovar bol oznaceny ako skladom. po objednavke oznamil obchod ze tovar musili objednat. 10 dni nez novinky. volal som ale pani povedala ze musi zistit stav objednavky a vola spat. zatial stale nic. neodpoucam
- Úspora času
- Tovar, ktorý som si objednal, nezodpovedal tomu, ktorý ste ponúkali na web. stránke. Ako kompenzácia mi bola znížená cena tovaru.
To čo ponúkate ma webe nezodpovedá preberanému tovaru.
Objednal som si podla popisu "Dymová rúra čierna" a prisla mi obycajna plechova rura bez povrchovej upravy, ziadna cierna farba, ani cierny smalt.
Tovar nebudem posielat spat lebo pri cene 3 Eura za ruru sa mi neoplati to zabalit a platit postovne.
Inak bol tovar dobre zabaleny, doruceny rychlo a v poriadku.Reakcia obchodu ZEPA
rúry sú klasické plechové, ktorých cena je do 7-8 € podľa rozmeru. Je pravda, že čierne nie sú lebo my držíme len plechové, čierne rúry sú hrubostenné a ich cena je viac ako 10€ pri väčších rozmeroch až 20€ a viac. Takže jediná chyba je to, že na internete máme pri obyčajných rúrach napísané, že sú čierne, za to sa ospravedlňujeme a vykonáme nápravu.
ZEPA -
Až po objednaní sa obchod ozval s výzvou na potvrdenie objednávky,lebo cena produktu je vyššia.
Reakcia obchodu ZEPA
áno tovar nebol skladom a pri objednaní tovaru nám dodávateľ zvýšil cenu. O zvýšení ceny ste boli informovaný v deň vytvorenia objednávky. -
Nenakupovat. Zasielaju iny tovar nez si objednate.
Reakcia obchodu ZEPA
áno vo Vašom prípade sme pochybili a poslali zlý tovar. Po vrátení tovaru sme Vám však peniaze v plnej sume vrátili. -
- žiadne
- nekomentujem
nedoporučam
Reakcia obchodu ZEPA
na vašu objednávku sme odpovedali okamžite. Jednalo sa o keramický súdok, ktorý máme celoročne skladom, no bohužiaľ prepravná služba nám rozbije 4 z 5 tich expedovaných. Preto som Vám písal, že je možné vyzdvihnúť tovar už len osobne. Po vašej objednávke sme tovar definitívne vyradili z internetovej ponuky.
Páleník -
- nebola dodana skšačka napetia
- sada dierovačov bola len 14 dielna
Reakcia obchodu ZEPA
mrzí nás vaša zlá skúsenosť s dodávkou tovaru, no nedali ste nám vedieť, že Vám niečo chýbalo v balíku. Prerátali sme skúšačky napätia a skladom máme skutočne o 1ks navyše. Túto skúšačku Vám posielame. Konkrétne ktorý dierovač chýbal?
Páleník -
Tovar som si objednal 3.9.2015 , prišlo mi to až 16.9. aj to po ugrovaní , nikto sa mi z firmy neozval že zásielka bude meškať , väčšie prekvapenie pre mňa bolo , keď som zásielku otvoril , bolo to podobné tomu čo som si objednal , ale nie identické ,výrobok čo mi bol zaslaný , bol kvalitatívne lacnejčí ako ten čo som pôvodne objednal , keď som na to poukazal predajcovi , povedal , že obrázky na internete sú len ilustračne , to ako keď si objednáte ferari a príde Vám dacia , veť také auto má tiež štyri kolesá a jeden volant , tak čo sa vlastne sťažujem , svet je plný podvodníkov a chytrákov čo by chceli zbohatnúť na blbosti spotrebiteľov , je len škoda že väčšina z nás sa nedokáže brániť
Reakcia obchodu ZEPA
nedá mi nereagovať na vašu recenziu. Objednali ste si zvierku stolársku Extol 200mm. Prišla Vám zvierka stolárska Extol 200mm. S tým rozdielom, že predchádzajúca edícia mala tvarované drevené rukoväte a táto najnovšia má rovné drevené rukoväte. To na funkčnosť výrobku nemá absolútne žiadny vplyv. Napriek tomu, keď ste nám oznámili nespokojnosť s výrobkom, okamžite som Vám odpovedal, že môžete tovar vrátiť a vrátime Vám peniaze v plnej výške kúpnej ceny /tovar+poštovné/. Do dnešného dňa mi však nič neprišlo, preto predpokladám, že tovar asi používate. Nechápem preto Vašu reakciu.
- tovar nekvalitne opracovaný
Tovar som vrátila spať, sporákové platne, boli nekvalitne opracované, krivé, jedna poškodená
Reakcia obchodu ZEPA
áno, je to pravda, tovar sme prevzali, peniaze vrátili. Platne sú liatinový výrobok, ktorý je hrubo opracovaný, a nie každý spĺňa podmienky náročného zákazníka. -
- Neviem posúdiť, pretože to bol môj prvý a zároveň asi aj posledný nákup
- Tovar bol označený ako skladom, ale keď som volal, že si ho chcem osobne vyzdvihnúť, povedali, že už nie je. Ke´d som sa pýtal, prečo majú označenie skladom, povedali, že sa to aktualizuje raz denne.
Treba sa vopred presvedčiť, či tovar naozaj majú. Mne sľúbili, že sa po objednaní tovaru ozvú, ale doteraz tak neurobili( cca 7 dní).