Obchod nekomunikuje
Objednala som si escadu a poviem ze s originalom to ma velmi daleko este ani ten znak na flasticke nebol ktory tam mal byt a ked to striwknem smrdi len alkohol a vyprcha vsetka vona za 1hod...celeeee zleee katastrofa...original to urcite nieje!!!!
Doba spotreby prelepena len kôli vianociam (záruka skončila v lete a bola prelepena na 24.12-2018). Po skúsenosti s praktikami obchodu neodporúčam(neviem si predstaviť čoho všetkého sú schopný).
Parfem mi prišiel tri dni pred vianocami. Otvorila som krabicu a bol rozbitý. Zatiaľ mi nikto neodpovedal na reklamáciu!
- Veľmi zlá kuriérska služba !!!!!
- po 12 dnoch stale nedodane na stranke uvedene 2-3dni
- neodporucam nakupovat
- absolutna nespolahlivost a neprofesionalita
- doposial ma nik nekontaktoval
- Na stránke som si objednala tovar ktorý mi v čase ako bolo uvedené na stránke nebol doručený.
- Pri komunikácii som dostala zavádzajúcu odpoved
- Na ďalšiu komunikáciu som nedostala ani odpoved
- Bola som nútená zrušiť objednávku keďže som dlhodobo čakala na tovar a nebol doručený.
Dana stránka ma odradila objednávať si niečo z tejto stránky lebo sú tam klamlivé informácie ktoré takýmto spôsobom odradila zákazníka.
Vďaka tomu už si nebudem objednávať tovar s tejto stránky ani podobnej tejto stránke. -
- Trvá to celú večnosť, aby som dostal 2 veci, ktoré som si objednal. K dnešnému dňu som to nedostal. Bez ďalšieho komentára.
- cena výrobku, tester za cenu bezneho v akcii
- 3tyzdne mi chodil jeden balicek
- Nebola dorucena cela objednavka
Nedorucena cela objednavka,ktora bola dopredu uhradena!
Do dnešného dňa nemám doručený objednaný tovar
obchod v poriadku ale vyrobok nie
Vážený zákazníku,
dle pečlivého zkoumání jsme zjistili, že od Vás neevidujeme žádnou emailovou ani telefonickou konverzaci, tudíž jsme nemohli Vaši nespokojenost vyřešit. Je možné zřídit svoz kurýrní službou zdarma a produkt vyreklamovat, či Vám vrátit vynaloženou finanční částku. Pokud si budete přát tohoto využít ozvěte se na naše zákaznické oddělení.
S přáním krásného dne.
Xparfemy.sk -
- rýchlosť dodania - čo v tomto prípade zlyhalo
- čas dodania
Vážený zákazníku,
mrzí nás, že zrovna u Vaší objednávky došlo při přepravě k poškození produktu, což zpozdilo i dodací lhůtu.
Jsme si jisti, že při příští spolupráci Vás nezklameme.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den.
S přáním krásného dne
- Predava fake ziletky gillette mach 3 Turbo
Vážený zákazník,
pokiaľ máte podozrenie o nepravosti obdržaného produktu, máte nárok využiť právo na reklamáciu ako každý zákazník.
Vy ste náš obchod nekontaktoval.
Pokiaľ sa rozhodnete reklamovať výrobok, je nutné to eshopu oznámiť.
Určite ste si čítal reklamačný poriadok, kde uvádzame, že je reklamácia bezproblémová so zariadením zvozu zdarma.
S pozdravom,
Xparfemy.sk -
Tovar mal byť doručený do 2-5 pracovných dní. Prešlo už 11 dní a zatiaľ nedošiel balík.
Vážený zákazník,
je nám ľúto, že nie ste spokojná s našim eshopom. Avšak bohužiaľ niekedy nastane situácia, že obdržíme poškodenú zásielku a je nutné produkty opätovne doobjednávať.
Veľmi sa ospravedlňujeme za komplikácie a prajeme príjemný deň,
Vaše Xparfemy.sk -
- neviem o žiadnych
- určite dodacia lehota
podľa môj názoru nespoľahlivý obchod,
radšej by som nabudúce zvolila iný obchodReakcia obchodu Xparfemy.sk
Vážený zákazník,
je nám ľúto, že nie ste s našim eshopom spokojná.
Bohužiaľ niekedy nastane situácia, že sa oneskorí dodanie zásielky od dodávateľa alebo, že sa zásielka cestou poškodí a v tom prípade, musíme produkt doobjednávať.
K tejto situácii prišlo aj konkrétne vo Vašom prípade, o čom ste bola aj informovaná emailom.
Veľmi nás mrzia spôsobené komplikácie.
S pozdravom Vaše Xparfemy.sk -
Nespolahlivy, asi sa uz neodhodlam cez nich kupovat
Vážený zákazník,
tovar, ktorý ste si u nás objednal, sme vyexpedovali ihneď na druhý deň. To, že ste si tovar zo zásielkovne neprevzal nie je známka nespoľahlivosti nášho obchodu.
Ďakujeme za pochopenie.
Vaše Xparfemy.sk -
- Objednala som si tovar, ktory bol na obrazku, ale dosiel mi tocae v inych skatulkach, lacoste mala byt zlta, ale bolo balwnie biele a na flowr tag na balwni mal byt cierny nadpus a bol biely, mam posozrenie, ze som nekupila oruginal vyrobok, hoci cena bola akokeby som kupivala original. Preto uz nikdy nebudem nakzpovat v tomro obchode.
Nekupujte tam, iba ak by vam stacili fejky za cenu originalu.
Vážený zákazník,
nespokojnosť s tovarom je nutné predávajúcemu oznámiť, nakoľko naše schopnosti nesiahajú bohužiaľ tak ďaleko, aby sme to vedeli bez toho, aby ste nás kontaktoval.
Mohlo prísť k omylu a zámene parfumu ( pochybenie ľudského faktoru).
Veľmi radi by sme situáciu doriešili avšak o nej musí naše reklamačné oddelenie vedieť. Preto nás neváhajte kontaktovať či už emailom alebo telefonicky.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň.
Xparfemy.sk -
- Tovar mi nebol vobec dodany
aby sa vyhybali tomuto obchodu pretože neseriozný
Vážený zákazník,
zvolil ste si tovar s dodacou lehotou 10 pracovných dní. Vaša objednávka bola stornovaná na Vašu žiadosť.
Vaše Xparfemy.sk