• chutne dobroty, ktore inde nemaju
    • dobre ceny
    • rychle dorucenie
    • ziadne

Rýchle dodanie tovaru.

maximálna spokojnosť.

• Dobrá komunikácia, rýchla dodávka
    • V mojom prípade nemali všetok tovar z kosa, ale navrhli náhradu ktorú po telefickom kontakte som odsúhlasil

• Všetko perfektné, počnúc komunikáciou a končiac doručením

Super spokojnosť, určite odporúčam

• Niektoré produkty zo zoznamu balicka boli nahradené inymi
    • Jeden produkt Grashoff krém v balicku chybal
    • Balicek Ferrero Rocher nahradené inym produktom

• Tovar bol vložený do boxu, pekne stuha, rýchle dodanie
    • Nevedela som aká bude farba stuhy, spoliehala som na neutrálne farby. Tak sa stalo samozrejme. Dali zlatú. Čo môže byť pre ženy i mužov

• Rýchle dodanie, pekne zabalene.
    • Dodanie v čase zvýšených teplôt bez potrebného chladenia - čokolady doručené roztopené.

• Málo slovenských produktov.

Rýchle dodanie objednaného tovaru.

• Objednala som darček "Posedenie pri víne" , na druhý deň ma kontaktovali, že nedisponujú ani značkou vína ani čokolády, či súhlasím so zmenou sortimentu, že bude adekvátne nahradený. Súhlasila som, ale po otvorení som bola veľmi sklamaná, pretože namiesto 2 kusov čokolád mi pribalili 2 čokoládové tyčinky a 3 kusy bonbonov. V podstate mi nebolo doručené nič z toho čo bolo prezentované na stránke. Odporúčala by som obchodu, aby neponúkali tovar, ktorým nedisponujú.

Zasielkova sluzba meskala s dodavkou balika, obchod bol hned ochotny pripravit novy kos, aby sme stihli termin. Dakujem

Vyhoda je,ze muzu objednat ze zahranici,vybrat,co dotycni maji radi.Nevyhoda byla,hodne productu out of stock.

Vybrala som si narodeninový košík podľa vlastného výberu, košík bol super krásne vyzdobeny, vyzeral luxusne, kvalitný tovar, doručené vo zvolenom termíne ,všetko podľa želania, objednám aj na ďalšiu príležitosť, odporučam na 100%. Ďakujem pekne

• Spolahlivost

Super!

• Veľmi milý prístup a extra rýchle dodanie. Možnosť vyskladania vlastného darčekového koša je super. Kôš prišiel v poriadku, aj napriek množstvu skla a navyše bol krásne zabalený. Odporúčam ❤️

Velmi dobra firma, uzivam ich sluzby niekolko rokov, a ak nieco nastane ( zabudnuty odkaz na kosiku, zmena adresy, atd) okamzite s vami komunikuju a snazia vam pomoct. PS: Byvam v USA a ten casovy rozdiel nikdy nebol problem a vzdy vyriesili a dorucili na cas!

• Rýchlo pripravené na predajni
    • Možnosť vyskladať si darčekový kôš podľa seba
    • Otváracie hodiny do 18h

Darčekový kôš objednaný na poslednú chvíľu v sobotu večer bol pripravený už v pondelok. Všetko prebehlo v poriadku, spokojnosť.

Vybrali sme darček kamarátovi,bol veľmi spokojný s obsahom balíčka

• Super ceny
    • Rychle dodanie