Darcekovy kos nebol doruceny v dany termin. Osoba, ktorej som darcekovy kos k narodeninam poslala bola den dopredu oboznamena o baliku, prekvapenie v den narodenin sa nekonalo. Vobec som nebola oboznamena, ze darcekovy kos nepride na cas a to som este telefonicky volala na ich firmu hned na druhy den po vykonani objednavky !!!!!Ked som sa stazovala pani sa vyhovarala a tym sa to skoncilo. Nespolahliva firma, hlavne ze peniaze zobrali a sak balik niekedy pride .
- rýchle doručenie, pekne zabalené
- nekvalitné výrobky za vysokú cenu
Žiaľ, väčšina obsahu estetického darčekového balenia bola stará, expirovaná a nekvalitná. Ako mi tlmočili obdarovaní, napr. na slivovici nebol uvedený výrobca, ani značka a mala zvláštnu chuť. Nepríjemné pre darcu....
Reakcia obchodu Wellenmark
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu.
Výrobca slivovice, ktorú obdarovaný obdržal, je významný slovenský výrobca Imperator, čo je uvedené na prednej etikete produktu. Na zadnej etikete, je taktiež uvedený výrobca aj značka Imperator a taktiež distribútor. Produkt patrí k zlatej rade a je exkluzívnej kvality.
Čo sa týka podnetu, ohľadom produktov po záruke. Skontrolovali sme všetky obsiahnuté produkty, ktoré boli v oboch darčekoch a boli čerstvé. Keďže majú dosť dlhú záruku – október/november 2021, je možné, že došlo k omylu a obdarovaný si nevšimol rok pri dátume spotreby.
S pozdravom tím Wellenmark -
Obchod deklaruje na svojej stránke špecifické druhy potravín,napr.s vylúčením niektorého alergénu alebo vylúčením zložky ,na ktorú majú mnohí ľudia intoleranciu.Zavádza,žiaľ mám s tým osobnú skúsenosť.Zo 7 objednaných druhov potravín / pochutín/ až 4 z nich mali obsah alergénu,ktorého neprítomnosť uvádzali na svojej stránke.Tak sa stal obsah balíčka nepoužiteľný.Po telefonickej konzultácii som sa dozvedela, že pokiaľ sú potraviny "zdravotne nezávadné" s objednávkou sa nedá robiť nič.Preto, pokiať máte alergiu sa niektorú potravinu,pri jej zadovážení sa na tento obchod nespoliehajte.
Reakcia obchodu Wellenmark
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Pri výrobe produktov môže dochádzať k zmene výrobnej linky alebo samotného miesta výroby, čo môže mať vplyv na stopy alergénov obsiahnutých v produktoch v konkrétnej šarži. Triedenie produktov do kategórií funguje na základe zloženia v našom systéme. Stopové množstvá, bohužiaľ, nemajú vplyv na toto zatriedenie.
Keďže nie sme špecializovaná predajňa pre alergikov, roztriedenie je pre jednoduchšiu orientáciu v tovare a jeho zložení. V pracovnom čase je vždy možné nás kontaktovať na našom chate pre overenie konkrétnych produktov, radi odpovieme a overíme, čo treba. S pozdravom tím Wellenmark -
- Rýchlosť dodania tovaru.
- Bonboniere s maslovými sušienkami končila trvanlivosť o 2 týždne od dodania.
Čo sa týka tovaru Ok ale čo sa týka zabalenia otrasne
Objednala som 2 darčekové koše v hodnote cca 50€/kôš. Oba dorazili s pretrhnutym celofanom, keďže hrana jedného produktu bola ostrejšia. To by až tak nevadilo, ale jeden produkt v koši mal zjavne poškodený obal, cize ako darček to urcite nebolo vhodne. Čas na vrátenie som bohužiaľ nemala a jedinou ponúknutou kompenzaciou zo strany Wellenmark mi bolo pripísanie navysenych bodov na účet. To však ale nevyužijeme, keďže tam už neplánujem nič kúpiť. Kuriér nemohol tovar poškodiť, zabalené to bolo pekne. Chybou bolo, že mi dali do drahého kosa poškodený produkt.
Reakcia obchodu Wellenmark
radi by sme sa ešte raz za túto nepríjemnosť ospravedlnili. K poškodeniu obalu pravdepodobne došlo pri manipulácii s košom, kedy sa lepiacou páskou fixovaný tovar odlepil a zanechal jemné poškodenie.
Veríme, že Vám bola poskytnutá najlepšia možnosť kompenzácie, ktorá by Vám umožnila vybrať si produkty podľa Vašich preferencií a dostať ich zadarmo v celej hodnote 9€ (hodnota bodov na Vašom účte). Nejde o nakupovanie, ale o výber najvhodnejšieho produktu, ktorý by sme Vám ako kompenzáciu zaslali.
S pozdravom tím Wellenmark -
Objednávka nebola doručena včas, bol to darček na Deň otcov. Prišiel až o 3 dni neskôr a otec si to musel vyzdvihnúť sám.
Reakcia obchodu Wellenmark
pri dodaní Vašej objednávky došlo ku chybe na strane depa kuriérskej spoločnosti DHL. Balík sme pripravili a odoslali tak, aby bol doručovaný vo Vami zvolenom termíne. Došlo k chybe pri triedení a zásielka bola zavezená na depo v inom meste. Vzniknutá situácia nás VEĽMI mrzí !!! Bohužiaľ interné procesy kuriérskej spoločnosti DHL pri preprave balíkov sa neda ovplyvniť.
S pozdravom tím Wellenmark -
- Poslali mi starú čokoládu a nevrátili mi peniaze!
Reakcia obchodu Wellenmark
Váš podnet sme konzultovali aj so samotným výrobcom čokolády Venchi. Na základe zhodnotenia obrázkov, ktoré ste nám poskytli, zjavne nejde o starú čokoládu, pretože v reze vyzerá bonbón v poriadku- náplň je tekutá a čokoláda bez závad. Naša čokoláda je uložená v chladenom sklade (18°C) a záručná doba bonbónov, ktoré sme Vám zaslali, je ešte viac ako rok. V čase, kedy bola Vaša objednávka spracovaná a odoslaná, bola vonkajšia teplota cca 28°C. Taky veľký teplotný rozdiel mohol mať na čokoládu vplyv, čo sa prejavilo vyzrážaním cukrových kryštálikov na povrchu bonbónov.
Naozaj nás veľmi mrzí, že došlo k vizuálnej zmene čokolády, ale vek je určite v poriadku. -
Objednávka bola doručená neskoro. Na základe informácii na vašej stránke mala byť objednávka doručená do 24 hod od prijatia objednávky. Objednávka z dňa 28.3. bola však doručená až 3.4.
Reakcia obchodu Wellenmark
Rýchle spracovanie a doručenie objednávok je našou prioritou a prednosťou - aj v tomto prípade sme objednávku odoslali v čo najkratšom čase. Mrzí nás, že ste objednávku odoslali tak tesne pred sviatkami a neinformovali ste sa ohľadom doručovania počas Veľkej noci, mohlo sa tak predísť nepríjemnostiam.
V rámci Slovenska doručujeme tovar v spolupráci s kuriérskymi spoločnosťami a musíme rešpektovať ich pracovnú dobu. Vašu objednávku sme vybavili presne v súlade s našimi obchodnými podmienkami uvedenými na našej internetovej stránke - časť Doručenie, druhá veta („Wellenmark doručovací servis je otvorený denne od pondelka do piatka od 10:00 do 20:00, okrem víkendov a štátnych sviatkov.“).
Vaša objednávka bola vytvorená vo štvrtok, deň pre Veľkonočnými sviatkami, kedy bola aj odovzdaná kuriérskej službe. Kuriérskou službou bola doručovaná najbližší pracovný deň - teda v utorok, kedy ste zásielku aj obdržali.
Wellenmark -
- oproti inym eshopom je tu celkom velky vyber roznych veci do kosa
- V eshope nie je pri nakupe na vyber kos ani ine sucasti balenia. Vsetko musite ponechat na obchod
- balenie bolo velmi jednoduche, bez fantazie a podla mna aj bez stipky vkusu.
Citujem zo stranky obchodu : "Dizajn každého darčekového koša je nesmierne premyslený a vďaka práci návrhárov a aranžérov sa tak premieňa na neuveriteľné majstrovské dielo." Ja viem, ze vkus ludi je rozny, ale ak dizajn kosa, ktory mi predali, je nesmierne premysleny, tak nas vkus sa diametralne lisi. Ale napriek tomu si myslim, ze skombinovat umelu slnecnicu s ruzovou satenovou maslou, to uz nie je ani socik style a skutocne na to netreba ani rozmyslat. Lutujem, ze som si pre ten kos nesla sama, lebo by som ho ani neprebrala. Takto mi neostavalo ine, iba si ho vlastnorucne prebalit. Podla majitela obchodu bolo balenie ok