• neodpovedajú na e-mail
    • nezdvíhajú telefón
    • nič neriešia

Keby existovala anketa o Najhorší eshop roka, toto je jasný víťaz. Na e-mail neodpovedajú, telefón majú väčšinu času vypnutý a ak je zapnutý, nezdvíhajú. Že by zavolali naspäť? To máte väčšiu šancu vyhrať v lotérii. Ceny dobré, ale radšej si niekde priplaťte zopár euro navyše a ušetríte si kopec nervov

Absolútna ignorácia,obchod vôbec nekomunikoval,objednávku som zrušil

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobrý deň, objednávku sme vam zrušili na zaklade emailu, pekný deň.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Tento obchod zrejme nefunguje, neberie ani neodpisuje ba správy a objednávku som musela zrušiť.
    Nakoľko sa mi doteraz neozvali

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobrý deň, pisali sme Vam email že objednávka vam bola zrušená, skuste si pozrieť spam, mrzi nas že takyto problem vznikol, pekný deň.

Obchod ma kontaktoval 26.8.2024, že objednávku zaregistrovali a tovar dorazí na druhý deň 27.8.2024, čo bolo pred viac ako 2 týždňami. Do dnes tovar nedorazil a od vtedy obchod neodpovedá na e-maily ani sa tam nedá dovolať. Telefón ktorý je uvedený ako kontakt je buď nedostupný, alebo iba zvoní. Objednávku som e-mailom zrušil a objednal som tovar v inom e-shope.

• Cena
    • Komunikácia

Objednávku som zrušil nakoľko obchod nekomunikuje. Telefón vypnutý a na mail neodpovedá. V pondelok objednané a každý deň som sa snažil dovolať ale tel. vypnutý tak tiež každý deň poslaný mail a obchod mlčí. Vo štvrtok sa mi ozvali že do piatku to nedajú , možno v pondelok, tak som sa spýtal či nečítajú poštu v mailoch lebo som to stornoval. Odpoveď: Aha, v mailoch som to nenašiel. Boli poslané 3 + storno v objednávke. Pán povedal že tak to teda stornujeme a položil to bez akéhokoľvek ospravedlnenia či vysvetlenia prečo nekomunikujú. Takže tento obchod určite neodporúčam.

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobrý deň telefon bol vy pnuty z dôvodu, že ste volali mimo pracovnu dobu, na druhy deň sme vam volali, ale objednávku ste zrušili lebo ste nedostali ihneď odpoveď, mrzi nas vzniknuta situacia.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

K mojmu nakupu bol pridany aj darcek: bezdrotova nabijacka. Co bol jeden s dovodov preco som rozhodla nakupovat prave v tomto obchode. Lenze darek mne nevlozili do balika. Pisala som do obchodu ze nedostala som darcek. Bolo mi odpisane ze urcite ho poslu dodatocne. Uz viac nez tyzden cakam, nic som nedostala a nikdo uz mne neodpisaju ked sa snazim s nimi sa spojit a zistit stav. Na buduce budem kupovat v inom obchode.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Super rychlosť dodania, už na druhy deň som mal mobil doma.
    • Na krabici mobilu bola porušena pečať. Ale len na jednej strane, akoby niekto bol zvedavý (pre oponentov mam rozbaľovacie video). Mobil sa však aj takto da z krabice vybrať. Bočna folia a čierna folia na displei bola na mieste. Mobil nenesie znamky použivania ( aspon ja som nezbadal) ale ja nie som odbornik. V každom pripade však sklamanie.

Tomuto obchodu viac nedoverujem. Neviem kto ma na svedomi porusenu pecat, ale toto sa nesmie stat! Takyto tovar nesmie ist do predaja ako novy!

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobrý deň, mrzí nas ak bola na krabičke jedna pečať poškodena, pri baleni sme si to nevšimli, ale stači nas kontaktovať a tovar vam radi vymenime, pekný deň.

• Rýchle doručenie
    • Prišla mi iná farba mobilu akú som si objednal

Obchod napísal, že objednávka bude doručená v istý dátum, ale na tretí deň odvtedy nebola doručená a obchod sa neunúval napísať prečo.

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobrý deň, balik od nas odišiel presne v deň ako ste obdržal aj email o doručení, problem je na strane pepravcu, balik by ste mal obdržať nasledujuci deň po tom ako sme kontaktovali prepravcu.

• Mobil bol šikovne zafóliovaný
    • Daňový doklad / Faktúru nedostanete
    • Komunikácia

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobrý deň faktura je vždy pribalená k tovaru, pekný deň.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Žiadne
    • Obchod mi nedorucil produkt a aj son im písal a čakal pol týždňa a žiadna odpoveď
    • Včera som aj volal a nikto nedvíhal ani na viac krát

Ak sa chcete aj produktu dožiť objednajte si ho radšej v inom eshope

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobry deň, objednali ste si kryt, ktory sme už nemali skladom, kontaktovali sme vas emailom, že kryt už nemame skladom, skuste si skontrolovať aj spam, pekný deň.

• Skvelé ceny zariadení
    • Bohužiaľ som objednávku zrušil, keďže som produkt potreboval v deň objednávky nakoľko som z rovnakého mesta a nedovolal som sa na tel. číslo.

Reakcia obchodu WebMobily.sk

Dobry deň, žial nevieme dodať produkt v ten isty deň ako si ho objednate.