• ústretovosť prevádzkovateľa

S nákupom som bol spokojný, ústretovosť pri objednávke ma potešila a tovar som dostal na druhý deň, aj keď som ho objednával v poobedňajších hodinách. Predajcovi som vysvetlil že ho potrebujem na druhý deň a oni urobili všetko preto aby som ho na druhý deň aj dostal.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme p.Lacko za príjemnú recenziu. Sme radi že sme uspokojili Vašu potrebu skorého dodania. Spokojný zákazník je naša najlepšia odmena. Pokojne sa na nás obráťte aj nabudúce. Vodaci.sk, Lukáš

• Profesionálny prístup predávajúceho

Najlepší e-shop pre vodáctvo

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za vaše odporúčanie Hubert. Ak budete potrebovať čokoľvek na vodu, neváhajte sa na nás obrátiť.
    Pekný zvyšok sezóny prajú Vodáci.sk, Juraj

Pohoda

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za vaše hodnotenie a prajeme príjemný zyvšok leta. Vodaci.sk, Juraj

Využívajte túto možnosť nákupu.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Sme veľmi radi p.Vlado, že sa Vám naše služby tak páčili, že nás odporúčate ďalej. Sme tu pre Vás aj naďalej Vodaci.sk, Lukáš

• Slusne seriozne jednanie, kvalita

Ďakujeme pán Vladimír.
    Ak by ste čokoľvek potrebovali, neváhajte nás opäť navštíviť.
    https://www.vodaci.sk/ , Juraj

• vynikajúca komunikácia s obchodom
    • nie sú

Prvý krát tu objednávam a som nadmieru spokojný.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za hodnotenie Juraj.
    Na kumunikácii si veľmi zakladáme, preto sme radi, ak to zákazníci ocenia. Pekný zvyšok leta pri vode prajú Vodaci.sk, Juraj

• absolutna spokojnosť

Ďakujeme Ľubo.
    Veľmi radi čítame, že ste boli spokojný.Ak budete hľadať vodácke potreby - sme tu pre vás. Kedykoľvek.
    S pozdravom Vodaci.sk, Juraj

• široký sortiment, odbornost, prehľadnost, veľmi dobrá komunikácia
    • zatial som ziadne nenašiel.

Môzem len odporúčat. Objednával som si platové stuple do starsieho gumeného kajaku. V baleni bolo uvedené 5ks kolíkov, no mne prišiel len jeden kolík. Vybavil som to telefonicky a do dvoch dní mi chýbajúce štuple prišli. Veľmi profesionálny prístup. Bol to síce môj prvý nákup, ale určite tam nakúpim znova. Naozaj odporúčam.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme p. Rado za úžasnú recenziu. Snažíme sa vychádzať zákazníkom maximálne v ústrety.
    Prajeme krásnu dovolenku a veľa zážitkov na vode.
    Vodaci.sk, Zuzka

• dobrá komunikácia so zákazníkom
    • nestretol som sa so slabinami

dobrý obchod - dodržaný dodací termín aj podmienky

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás Vaša maximálna spokojnosť. Komunikácia je pre nás veľmi dôležitá. Ak by ste v budúcnosti čokoľvek potrebovali sme tu pre Vás.
    Prajeme krásne leto.

• neviem
    • Nedostatočná komunikácia sozákazníkom .Telefonicky som oznámil že ak do 30.6.2 tovar nedoručíte pošlite ho až po 14.7.2016

neviem

Mali tu tovar,ktorý iný obchod s podobným zameraním nepredával.
    Dobrá cena.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za Váš názor a skvelé hodnotenie. Tovar, ktorý objednávame, dôkladne prehodnotíme. Náš sortiment sa snažíme neustále rozširovať.
    Prajeme Vám krásne leto a veľa zážitkov na vode. :)

• komunikácia so zákazníkom
    • férový prístup
    • milý a ochotný personál
    • prehľadná web stránka
    • -

Nákup v tomto obchode môžem hodnotiť len a len kladne. Objednávka bola vybavená rýchlo a bezproblémovo. Pri osobnom odbere som sa stretol s milým a ochotným prístupom personálu. Určite tu s radosťou nakúpim aj nabudúce.

Ďakujeme Dano.
    Veľmi nás teší vaša spokojnosť a skvelé hodnotenie. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.
    Vodaci.sk, Juraj

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za vaše hodnotenie Marek.
    Pekné vodácke leto prajú Vodaci.sk, Juraj

• odbornosť

vrelo odporúčam

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za vaše odporúčanie.
    Vodaci.sk, Juraj

• Prehladny e-shop, dobra komunikacia so zakaznikom

Odporucam

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Rapunzel ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás Vaša spokojnosť a odporúčanie. Sme tu pre Vás! Vodáci.sk, Djibril

• Rýchlosť dodania
    • Zatiaľ žiadne

Rýchle konanie zamerané na spokojnosť zákaznika.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Tomáš, teší nás vaša spokojnosť. Vždy sa snažíme o rýchle dodanie a flexibilnú komunikáciu, aby každý nákup u nás bol príjemným :) Ďakujeme. Vodaci.sk, Djibril

• Rychle doručenie
    • Ziadne

Super odporučam

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Príjemný deň Monika. Sme radi, že ste boli spokojná a ďakujeme za vašu recenziu :)
    Vodaci.sk, Djibril

• osobny pristup, reflektovanie na podnety zakaznikov

Flexibilny pristup k idnividualnym poziadavkam, proaktivne navrhy pre co najrychlejsie dodanie tovaru, prehladna komunikacia.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Peter sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojný. Ďakujeme za vaše hodnotenie. Flexibilita a rýchle dodanie spojené s dobrou komunikáciou veľmi prispievajú k príjemnému nákupu zákazníka a preto sú našou prioritou. Ak budete chcieť v budúcnosti rozšíriť svoju výbavu, neváhajte sa na nás obrátiť! Vodáci.sk, Djibril

• Doprava v Bratislave osobne zamestnancom obchodu. Absolútna časopriestorová flexibilita. Na konkrétny dátum, čas a aktuálne miesto.

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Príjemný deň p. Valec. Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť. Robíme všetko preto, aby bol zákazník spokojný, a aby bol tovar doručený vtedy keď ho potrebuje. Ďakujeme! Sme tu pre vás.

• cena tovaru

Reakcia obchodu Vodaci.sk

Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie! :) Kedykoľvek nás budete potrebovať, sme tu pre vás.