Výborná komunikácia s obchodom.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že sa Vám s nami dobre komunikovalo, aj nakupovalo:)
Vodaci.sk, Maja -
Super , obchod , rýchla komunikácia , trosku dlhšie dodanie ale inak vsetko Ok
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme, Tibor, za hodnotenie a ocenenie našej komunikácie. Je pravda, že získať tovar od niektorých dodávateľov trvá niekedy týždne, no vždy sa snažíme dodržať dodacie lehoty uvedené pri jednotlivých produktoch.
Dobrú vodu prajú Vodaci.sk, Maja -
- možnosť nakupovania on-line
- možnosť výberu dopravcu zakúpeného tovaru
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Marián, ďakujeme pekne za Vašu recenziu.
Vodaci.sk, Maja -
- Výborna komunikácia, promtné riešenie
Ďakujeme za hodnotenie.
Ak budete nabudúce hľadať stan, alebo prístrešok, radi vás obslúžime.
Vodaci.sk, Juraj -
- je to rýchle a bez problému
A tak to má byť :).
Ďakujeme za recenziu.
Vodaci.sk, Juraj -
- superrychle donanie uz na druhy den :)
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za hodnotenie Veronika. Ak budete potrebovať vodácke potreby na druhý deň, sme tu pre vás :).
Dobrú vodu prajú Vodaci.sk, Juraj -
- Príjemná obsluha, odborné rady, kvalitný tovar fajn ceny a možnosť platby kartou.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za recenziu Emilio.
Radi vám opäť ochotne poradíme. Zastavte sa.
Pekné leto prajú Vodaci.sk, Juraj -
Kratka dodacia doba, super komunikacia, odporucam.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za odporúčanie Marián.
Dobrú vodu vám prajú Vodaci.sk, Juraj -
- Pri mojej prvej objednávky som račej kontaktoval zelenú linku obchodu,a za ich pomoci so si tovar objednal,a následne som sa aj potom zaregistroval,čo mi uľahčí nákup v budúcnosti,s čoho plynú aj menšie výhody.Teším sa na ďalšiu spoluprácu.Dovidenia.
- Ešte to neviem povedať,lebo môj nákup bol ako prví,zatiaľ nemám nič také,čo by som obchodu VODÁCI mohol vytknúť,alebo na čo by som mal poukázať.Ja som bol ako nový zákonník spokojný.
Všetko pod jednou strechou.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za recenziu a tešíme sa na váš ďalší nákup.
Pekné leto a dobrú vodu vám prajú Vodaci.sk, Juraj -
- Skvelí ľudia, vždy poradia
- Žiadne
Maximálne spokojný
Dobrý deň, pán Matúš,
určite ste nás veľmi potešili Vašou reakciou. Poradenstvo je našou silnou a zároveň najlepšou vlastnosťou. Pretože Vaša spokojnosť a úsmev na tvári je pre nás najdôležitejší. Tešíme sa, do skorého nakupovania.
S pozdravom,
Vodáci.sk, Michaela -
- flexibilita,vyborna dodacia lehota,ochota
- nenasla som
vrelo odporucam
Dobrý deň, Alžbetka.
Sme veľmi radi, že Vám vyhovujú naše služby. Ochotne Vám aj pri ďalšom nákupe radi poradíme :-) Náš tím je zložený z tých najlepších vždy dobre naladených a flexibilných ľudí.
Tešíme sa na Váš najbližší nákup :-)
Prajeme Vám pekný deň,
Vodáci.sk, Michaela -
- kvalitné služby, ochota zamestnancov
- kurierska sluzba
Reakcia obchodu Vodaci.sk
za Vašu spokojnú reakciu ďakujeme. Snažíme sa všetkým naším zákazníkom ponúkať len kvalitné služby. Pretože nás teší veľmi ich spokojnosť. Ochota voči Vám je u nás na prvom mieste. Za Vaše upozornenie Ďakujeme, pri akýchkoľvek problémoch s kuriérskou službou nás neváhajte kontaktovať, upovedomíme ich.
Do skorého nakupovania :-)
Za tím Vodáci.sk, Michaela -
som spokojná z nákupom
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za vaše hodnotenie Edit.
Ak by ste potrebovali čokoľvek z vodáckeho obchodu, sme tu pre vás.
Dobrú vodu prajú vodaci.sk, Juraj -
- Nakoľko kamenný obchod nie je v každom meste, výhodný nákup cez e-shop.
- nevšimli sme si
Nech skúsia, budú spokojní.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme Alena. Veľmi nás teší vaša spokojnosť a skvelé hodnotenie.
Ak budete chcieť v budúcnosti rozšíriť svoju výbavu, neváhajte sa na nás obrátiť! Dobrú vodu vám prajú Vodaci.sk, Juraj -
- Objednal som tovar ktory mi nevyhovoval, po jednom telefonate mi tovar vymenili bez zbytocnych otazok a poradili mi lepsiu alternativu. Super obchd.
- Ziadne
Super obchod, komunikacia vyborna. Po mojej chybe som objednal zlu vestu ktora mi nevyhovovala a bez problemov mi ju vymenili a poradili mi lepsiu. Dakujem 1*.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme vám za hodnotenie aj odporúčame. Kedykoľvek budete potrebovať vodácke potreby - sme tu pre vás!
Dobrú vodu prajú Vodaci.sk, Juraj -
- Flexibilita,ochota,nápomocnosť
- -
Šikovní,príjemní a veľmi ochotní predajcovia.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za vaše hodnotenie. ak by ste čokoľvek potrebovali, neváhajte nás kontaktovať.
S priateským pozdravom Vodaci.sk, Juraj -
- Najlepší e-shop pre vodákov
- Široká ponuka kvalitného sortimentu
Tovar som dostal v dohodnutom termíne a ochotne doložili aj tovar objednaný deň pred dodaním tovaru.
Odporúčam.Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ahoj Jono
máme veľkú radosť z Vášho hodnotenia. Ďakujeme za uznanie, motivujete nás stále sa zlepšovať a reagovať na potreby zákazníkov.
Dobrú vodu prajú VODÁCI.sk
Lukáš -
- Férová komunikácia
- príjemne jednanie
- ústretovosť voči zákazníkovi
- nie je to síce chyba predajne, ale je tu očividne problém s prepravou. Konkrétne sa mi stalo, že sa balík niekde stratil a ten čo mi poslali ako náhradu, pošta z nejakých príčin balík ešte stále nedala do prepravy
Zamestanci majú milý a ústretový prístup voči zákazníkovi. Prehľadnosť stránky je dobrá, ponuka primeraná dopytu, no je tu problém s prepravou balíku, čo NEMÁ na svedomí obchod Vodaci
Dobrý deň Jauja.
Verte, že nás veľmi mrzí, ak celú objednávku vybavíme k vašej spokojnosti a doručenie poštou trvá nekonečne dlho. Skúšali sme s poštou na túto tému komunikovať, ale nemáme pocit, že by to k niečomu viedlo. Sami sme nedávno čakali na balík od dodávateľa, kt. bežne chodí na druhý deň , šesť dní :/. Ak môžte, v budúcnosti si vyberte iný spôsob doručenia. Kuriérskou službou to máte na druhý deň doma, a za rovnakú sumu https://www.vodaci.sk/doprava/ .
Ďakujeme za pochopenie a sľubujem, že ďalší váš nákup vybavíme ešte lepšie :)
Ahoj vo vode :), Juraj, Vodaci.sk -
- Siroka ponuka sortimentu, rychla reakcia komunikacie.
Vrelo odporucam.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za vaše odporúčanie. Ak budete kedykoľvek potrebovať vodácke oblečenie, neváhajte nás navštíviť https://www.vodaci.sk/vodacke-oblecenie/
Ahoj na vode :), Juraj, Vodaci.sk -
ochota, rychla reakcia, ustretovost
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za vaše hodnotenie. Radi Vám vyjdeme v ústrety aj nabudúce. Vaši Vodaci.sk, Lukáš