osobné informovanie o stave objednávky
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu, na osobnom prístupe si zakladáme :)
- Veľká spokojnosť
- Doručené presne čo som objednal v super kvalite
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Sme veľmi radi, že ste s funkčným tričkom spokojný. Ďakujeme pekne za recenziu.
- flexibilita
flexibilita
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ste-Fan, ďakujeme za pozitívne hodnotenie a dúfame, že sa na nás v budúcnosti nebudete váhať opätovne obrátiť.
- Rýchle doručenie - na druhý deň po zadaní objednávky
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky, ďakujeme za recenziu.
- kvalita
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme, Marek, za recenziu. V ponuke máme iba tovar, za ktorý sa vieme zaručiť. Sme radi, že ste s ním boli aj Vy spokojný.
fajn
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme, Peco, za hodnotenie a prajeme málo dier, ktoré bude treba lepiť :)
Vodaci.sk, Maja -
- moznost osobneho odberu, siroky sortiment na sklade
Odporucam
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu a plný počet hviezdičiek:)
Vodaci.sk, Maja -
S nákupom som bol veľmi spokojný. Objednal som o 12hod a na druhý deň som o10 mal tovar doma takže super. Takto by to malo fungovať všade. Obchod odporúčam
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za pochvalu, Ivan. Tovar, ktorý máme skladom vieme odoslať ešte v deň objednávky. Keď sa Vám minú záplaty, neváhajte sa nám opäť ozvať :)
Vodaci.sk, Maja -
- Zavolali mi, že v ponuke je neprehľadne púzdro a na sklade majú prehľadné keďže mne to nesúrilo tak mi to zohnali a poslali dokonca volali , že posielajú zasielku
- Sú preto super
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Zákazníkovi sa snažíme vždy na 100 % vyhovieť, ďakujeme pekne za ocenenie našej práce, Peter.
- super
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za super recenziu :)
Vodaci.sk, Maja -
Tovar doručený do zásielkovne mi prišiel o týždeň. Síce trošku dlhšie, než som čakala, ale inak spokojnosť.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Daniela, veľmi nás mrzí, že ste tak dlho čakali na doručenie zásielky na vybranú pobočku. Kontrolovali sme to v systéme Zásielkovne a Váš balík stál z neznámeho dôvodu 3 dni na pobočke, kde bol podaný. Ospravedlňujeme sa Vám za toto zdržanie, doručenie cez Zásielkovňu bežne trvá 2 dni. Ak by sa podobný problém so zdržaním zásielky vyskytol do budúcna, prosím, kontaktujte nás a my sa postaráme o to, aby bol balík čo najskôr u Vás. Ďakujeme Vám za spätnú väzbu a želáme dobrú vodu!
- pohotová expedícia
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za Vašu pochvalu aj recenziu. Rýchlosť vybavenia objednávky je jednou z našich priorít.
- rýchlosť, komunikácia
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie, Miro. Ak budete potrebovať ďalšiu vodácku výbavu, sme tu pre Vás!
- Rýchlosť a spoľahlivosť
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a dcére prajeme veľa športových úspechov!
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme pekne za recenziu. Radi rýchlo dodáme aj ďalšie Vaše objednávky :)
Vodaci.sk, Maja -
- Prehladne menu, jednoducha platba, vyhodny odber, rychle vybavenie objednavky
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Zuzka, teší nás, že sa Vám u nás dobre nakupovalo. Ďakujeme pekne za recenziu.
- Rýchlosť
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme pekne za recenziu, sme veľmi radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania tovaru.
Vodaci.sk, Maja -
S obchodom som po dvoch väčších nákupoch veľmi spokojný. Cením si výbornú komunikáciu a ústretovosť. Tovar bol vždy dodaný v dohodnutom termíne. Milo ma prekvapil aj bezproblémový prístup k výmene tovaru za inú veľkosť.
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Miro, sme radi, že ste boli s nákupmi spokojný. Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj nabudúce. Ďakujeme za Vašu recenziu.
komunikujú a sú ústretoví
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Ďakujeme pekne za Vaše hodnotenie.
Vodaci.sk, Maja -
Som veľmi spokojná. Nevedela som si presne vybrať veľkosť, pani predavačka s tým nemala skúsenosť, ale o hodinu mi volal jej kolega, ktorý mi ochotne poradil. Tovar prišiel rýchlo a v poriadku. Odporúčam tento obchod!
Reakcia obchodu Vodaci.sk
Tondo, ďakujeme za recenziu. Pomaly sa zaúčam do tajov vodáctva a teda dúfam, že nabudúce Vám budem vedieť už aj ja dobre poradiť :)
Vodaci.sk, Maja