- extra rychle vybavenie a dodanie
- Tovar bol skladom a prišiel rýchlo.
ok
na eshope mali uvedené, že tovar je skladom ihneď k odberu, po objednaní ho zrazu už nemali, dodanie 3-4 týždne bez garancie termínu, zo štandardného výrobku (Hansgrohe Crometta ručná sprcha Vario 28562000) sa zázrakom stal "špecifický výrobok na objednávku s nutnosťou zadať do výroby", bez možnosti vrátenia tovaru, požadujú 100% zálohu, ...
S obchodom som spokojná, ale nepáči sa mi, že ma vopred neinformoval o presnom doručení zásielky. Na webovej stránke obchodu bola informácia, že sa čaká na platbu a tovar som mala už doručený doma. Dopravca ma tiež neinformoval o presnom doručení, len mi zavolal, že čaká pred domom a nech si prídem pre zásielku pred dom.
- Rýchle vybavenie objednávky
100% spokojnosť.
- Necakane rychla komunikacia. Skor bol tovar expedovany, ako som nasiel spravu v e-maily .
- Jednoducha montaz, horsia demontaz starej baterie.
- Bateria so sprskou mozem len doporucit. Neviem preco dom to doteraz nemal.
Čo som si objednal presne to mi doručili za veľmi dobrú cenu. Za mňa spokojnosť.
- Kvalita kvalita kvalita , naslovovzatí odborníci
- Žiadna
Prijemne vystupovanie personalu a komunikacia obchodu
- Rýchle dodanie tovaru
Do dnešného dňa mi neprišla faktúra k objednávke
Reakcia obchodu vivaeshop.sk
Ďakujeme vám za vašu spätnú väzbu. Je nám veľmi ľúto, že ste mali problém s proforma faktúrou k vašej objednávke.
Chceli by sme len objasniť, že pri zvolenom type platby prevodom na účet, Vám platobné inštrukcie boli odoslané ihneď po vytvorení vašej objednávky a chodia v automatickom e-maili. Je nám ľúto, ak sa vám tieto informácie nezdajú dostatočne jasné alebo ak ste mali problém s ich nájdením. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a preto prešetríme, či nenastal nejaký technický problém, ktorý by mohol viesť k takémuto nedorozumeniu.
Ďakujeme vám, že ste nás informovali o tomto probléme. Vaša spätná väzba nám pomáha zlepšovať naše služby pre všetkých našich zákazníkov. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo obavy, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás a radi vám pomôžeme.
S pozdravom,
ViVa -
rýchlo doručené
- predražené vyrobky
- Neflexibilný pristup
- Nerozbalené výrobky nie je možné vymeniť ani vrátiť
Reakcia obchodu vivaeshop.sk
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ľutujeme, že ste mali negatívny zážitok s naším obchodom. Chceli by sme sa vám ospravedlniť a objasniť niektoré body z Vašej recenzie.
- Predražené vyrobky: S veľkou starostlivosťou sledujeme ceny konkurencie a snažíme sa ponúkať najlepšie možné ceny pre našich zákazníkov. V skutočnosti, ponúkame službu garancie najnižšej ceny, čo znamená, že ak nájdete produkt u konkurencie lacnejší, cenu vám dorovnáme. Máme záujem o vašu spokojnosť a robíme všetko pre to, aby sme vám priniesli najlepšie hodnoty.
- Neflexibilný prístup: Naším úsilím je poskytovať najlepšiu možnú službu našim zákazníkom. O tom svedčí aj komunikácia ohľadom vašej objednávky a poskytnutie riešenia vášho problému z našej strany. Ak ste mali akékoľvek konkrétne problémy s naším prístupom, dajte nám vedieť viac podrobností, aby sme mohli vyriešiť situáciu a zlepšiť naše služby.
- Nemožnosť vrátiť nerozbalené výrobky: U nás je tovar možné vrátiť, bez ohľadu na to, či je balenie otvorené alebo nie. Je nám však ľúto, že ste túto možnosť nevyužili. O to viac nás mrzí takéto hodnotenie z Vašej strany.
Vaša spätná väzba nám pomáha zlepšovať naše služby a zabezpečiť, že každý zákazník je spokojný. Ešte raz sa ospravedlňujeme za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré ste mali, a dúfame, že v budúcnosti vás budeme môcť lepšie obslúžiť.
S úctou,
ViVa -
- rychlost, tovar skladom, pripraveny hned na osobny odber
ziadna
Jediný obchod kde som zohnal to čo som hladaľ …Popis produktu , fotky produktu dodanie vsetko ako má byť
- Serioznost kvalita
- Rychle dodanie