- Veľmi rýchle dodanie
- Rýchlosť-v nedelu objednané, v utorok ráno doručené
- Cena bola rovnaká ako u konkurenčných firiem, neplatil som však poplatky za doručenie
- tovar skladom
- najlepšia cena
- rýchle dodanie
Som spokojná.
- Profesionálne poradenstvo
- Rýchlosť dodania
- Ziadne
Výborná komunikácia s pánom viktorom
- odborné poradenstvo (konzultácia telefonicky). Tovar bol doručený do 24 hod. od objednávky.
Odporúčam
- Spokojnost
pekny a velky obchod s velkym vyberom, trochu horsie su otvaracie hodiny 8:30-16
rýchlosť a kvalita produktov
Po mesiaci bez odpovede som zavolal a povedali ze cakaju na naskladnenie. Tak som to zrusil
Reakcia obchodu vivaeshop.sk
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za omeškanie s dodávkou tovaru. Po preskúmaní situácie sme zistili, že problémy s dodávkou špecifického náhradného dielu boli spôsobené neočakávaným výpadkom výroby subdodávateľa značky Hansgrohe, ktorý ovplyvnil naše možnosti naskladnenia a dodania. Sme si vedomí, že ste čakali dlhšie, ako sme pôvodne avizovali, a chceme sa za to úprimne ospravedlniť. Rozhodnutie zrušiť objednávku plne rešpektujeme. Vzhľadom na túto situáciu sme zintenzívnili naše úsilie zlepšiť komunikáciu a spravovať stav skladových zásob efektívnejšie, aby sme predišli podobným situáciám v budúcnosti. Ďakujeme za trpezlivosť a dôveru.
S úctou, Viva -
Kedze som kupoval nahradne diely pre mna bolo podstatne, ze mi vedeli pri vybere poradit - v nemenovanom inom obchode ma odbili s tym, ze si mam vybrat z ponuky - to sa tu nastastie nestalo.
Zvysok prebehol standardne bez problemov. -
- Vsetko prebehlo korektne a rychlo
- Prijal by so moznost vybratia na vydajnom mieste
- dobrý pomer cena -kvalita
- rýchlosť dodania
Personal nevedel poradit
Tovar nebol skladom
Odporucil ma na nakup cez e schop
Pri objednati bola pozadovana 100% platba
Cakanie 4 tyzdne
Tovar nebol zhodny s vzorkou na predajni -
- Rýchle vybavenie objednávky
- Široká ponuka
- Nádherný showroom
To co som objednal prislo celkom rychlo ziaden problem.
Ryclost, cena
Neodporúčam!!! Sú maximálne neférové napriek tomu že som už nechal v e-shope tisíce eur.