• Všetko ok

Reakcia obchodu velvesa.sk

Anda, vďaka za recenziu a prosíme si nabudúce všetky hviezdičky, ak je všetko ok :) ďakujeme a tešíme sa na ďalší nákup :)

Veľmi dobré skúsenosti

Reakcia obchodu velvesa.sk

Vladimír, ale to nás teší, že máte s nami veľmi dobré skúsenosti! Skúsime to takto udržať aj naďalej :)
    potešený tím velvesa

• Tovar pride vzdy v poriadku a pomerne rychlo.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Ala, ďakujeme pekne za recenziu :) Áno, rýchlo, ak objednávka príde do 12:00 v pracovný deň, doručuje sa nasledujúci pracovný deň - často to nie je ani 24 hodín :) Vivat kuriéri!
    tím velvesa

• Dobra cena, rychle dodanie, komunikacia.

Spokojnost.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Peto Mito, vďaka za receniu, spokojný zákazník je naše potešenie :)
    tím velvesa

• Rýchle dodanie, výborná komunikácia, kvalitný tovar.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Zuzana, recenzia vždy poteší, ďakujeme :) Zákaznícky servis je tu pre vás, komunikácia je základ :)
    Dodávame naozaj rýchlo, ak stihnete zadať objednávku do 12:00 v pracovný deň, nasledujúci pracovný deň máte tovar doma.
    tím velvesa

• Rychlost, spolahlivost, ochota.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Karin, vďaka za recenziu :) Sme potešení, že nás vnímate ako spoľahlivý e-shop a poradíme vždy ochotne! :)
    tím velvesa

• Rýchla a efektívna komunikácia.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Iva, vďaka za recenziu, áno, náš zákaznícky servis je pružný ako dobre rozcvičený jogín :) Zavolá, vyrieši, poradí, pomení podľa priania zákazníka, denne medzi 7-15, v piatok do 14 a maily prijímame 24 hodín denne :)
    tím velvesa

Spokojnost s kvalitou aj rychlostou vybavenia. Urcite este nakupim

Reakcia obchodu velvesa.sk

Tatiana, tak to budeme veľmi radi, ak sa ešte zastavíte :) Ďakujeme za nákup, za recenziu a predovšetkým za dôveru!

S obchodom som spokojná.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Z.S., pre nás spokojný zákazník je ideál, ďakujeme :)
    tím velvesa

Masky mi boli dorucené s dátumom po záručnej dobe.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Vážená pani Magda, ale to nás mrzí!
    Stáva sa to ojedinele, ale stať sa to môže, sme len ľudia. Budeme Vás kontaktovať a napravíme, čo sa dá.

Ak by sa komukoľvek niečo podobné stalo, prosím, kontaktujte zákaznícky servis, najlepšie telefonicky alebo mailom, vyriešime. Ďakujeme.
    tím velvesa

• Odborné poradenstvo. Dobrý výber tovaru za výhodné ceny.
    • Nič podstatné.

Pán Minárik je ochotný úprimne poradiť a pomôcť s výberom tovaru. Má bohaté skúsenosti z praxe. V obchode je dobrý výber tovaru za výhodné ceny.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Ďakujeme za ocenenie zákazníckeho servisu :) Radi odovzdáme :)
    tím velvesa

Jednoduché objednanie. Prehľadný nákup a rýchle dodanie. Masážny stôl sa už používa. Spokojní sme s ním

Reakcia obchodu velvesa.sk

Monika, teší nás spokojnosť s nákupom aj s masérskym stolom a ďakujeme za recenziu :)
    tím velvesa

• Nakupujem uz roky, vždy všetko ok.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Jana, ďakujeme za recenziu a ešte viac nás teší Vaša zákaznícka vernosť :) Veľmi si to považujeme!

• Dobra komunikacia
    • Tovar mal iba jednu fotku na webe, ktorá dobre nevystihovala všetky vlastnosti tovaru. (Vedierko do sauny nemalo drevene dno)

Reakcia obchodu velvesa.sk

Stefan, ďakujeme za recenziu aj spätnú väzbu. PVC vložku vo vedierku vidno pri pozornom pohľade na obrázok, ale ak ste sa pozerali pri objednávke cez mobil, je nám jasné, že ste ju prehliadli, obrázky na mobile sú malé.

PVC vložka do vedierka patrí, zabraňuje miešaniu vôní pri používaní esencie, poškodeniu, plesneniu dreva a pretekaniu, dá sa dezinfikovať. Vedro z ťažkého masívneho dreva, ktoré by odolalo vode, by bolo nepohodlné na manipuláciu a náročné na výrobu a tým aj finančne v iných reláciách.

Budeme radi, ak nám zachováte priazeň :)
    tím velvesa

Som maximálne spokojná, žiadny problém .

Reakcia obchodu velvesa.sk

Marana, to nás veľmi teší a budeme radi, ak si na velvesa.sk prídete nakúpiť znova :)
    tím velvesa

• Rýchle a nekomplikované vybavenie objednávky

Reakcia obchodu velvesa.sk

Evi, veď načo to komplikovať? :) Sme radi, že sa vám u nás dobre nakupovalo a príďte zas :)
    tím velvesa

Výborná komunikácia,rýchle odoslanie.Pre mna TOP obchodík.

Reakcia obchodu velvesa.sk

Ela, tešíme sa z recenzie, ďakujeme :) Vždy sa snažíme vyjsť v ústrety a sme radi, keď sa nás zákazníci s akýmkoľvek problémom pri nákupe obrátia. Poradíme, vyriešime :)
    A naozaj sme rýchli :) Objednávka zadaná v pracovný deň do 12:00 je doručovaná nasledujúci pracovný deň :) a to je niekedy menej ako 24 hodín :) Paráda, no nie?

Všetko super

Reakcia obchodu velvesa.sk

Richard, ďakujeme veľmi za recenziu a prosíme si nabudúce 100% a 5 hviezdičiek :)

• Rychlost

Reakcia obchodu velvesa.sk

Miroslav, ďakujeme za recenziu, vážime si každú jednu a tešíme sa, že s nami aj týmto spôsobom komunikujete a venujete svoj čas spätnej väzbe :)

• vyhladal položku, objednal a do 4 dní bola doručená

Reakcia obchodu velvesa.sk

Bene, tak to asi bola položka, pri ktorej sme pár dní čakali na doskladnenie. U vás sa vždy môžete na stav objednávky informovať mailom, telefonicky alebo cez čet :) Ďakujeme za recenziu :)