- Je to od 18+
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Aj keď negatívne hodnotenie, tak v tomto prípade sme radi. Každá zásielka podlieha overeniu veku, a tak, ako aj v našich kamenných predajniach, tak aj na e-shope budú naše produkty pre neplnoletých nedostupné. Sme radi, že služba overovania veku, ktorú poskytuje GLS špeciálne pre nás, funguje na 100%.
- Obchod pise ze tovar bude dodany na druhy den. Toto neplati.
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobry den, nepiseme, ze tovar bude dodany, ale tovar bude odoslany. Dakujeme a prajeme vsetko dobre
Cigareta sa mi do týždňa dojebala e liquid mi začal striekať do pusy, vymenil som aj ten filter nič nepomohlo skvelo investovaných 40 euro.
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobry den, na heureka.sk sa hodnoti kvalita obchodu to znamena ci bola zasielka dorucena v cas a v poriadku a ci obchodnik sa chova korektne voci zakaznikovy. Urcite chapete, ze pokial sa Vam prejavila vada na vyrobku a nedate nam vediet bud formou reklamacie, alebo telefonicky ci mailom tak nemozeme na to reagovat.V kazdom pripade Vas poprosime o zaslanie vyrobku na reklamaciu aj s popisom zavady. Dakujeme
- strašne dlhá doba dodania aj napriek tomu,že tovar je na sklade
dlhá doba dodania,
Kangertech T3D 2,2 ml clearomizér dual coil 1,5ohm
fungoval dva dni, potom uz zatekal -
- Dlhá rodáčka lehota
Práve v tomto momente zle.
- Dodacia lehota, informácie o dostupnosti produktov.
- -napriek označeniu Tovar na sklade, tento bol odoslaný až po cca 6-8 dňoch
- - návody na použitie sú nedostatočné
Po predchádzajúcich objednávkach (pred cca 2-3 rokmi) sa služby eshopu zhoršili.
Reakcia obchodu Vaprio.sk
V blizkej buducnosti doplnime navody o podrobne informacie ohladom prveho spustenia a nastavenia e-cigarety.
team verne -
Poslali iný ako objednaný a po dohode zase iný napr.namiesto žhaviča RTA poslali keramiku.
- aktualne uz ziadne
- predvianocny zhon a uprednostnovanie zakaznikov
Doposial som nakupoval vylucne v predajni Verne. Z dovodu pohodlnosti a uz predoslych nakupov som si objednal cigaretu prave u Verne aj napriek tomu, ze u inych obchodnikov je tato cigareta bezne skladom. Tyzden som cakal na dorucenie tovaru. Hned po obdrzani mailu o doruceni tovaru na predajnu som si isiel svojho jeziska prebrat. Na predajni som sa dozvedel, ze sice v pocitaci vidia ze tovar je na predajnu doruceny, ale realne cigareta na predajnu nedorazila. Vraj ju niekto predal skor ako prisla na predajnu a ze to nie je ojedinely pripad. Staru objednavku na predajni stornovali a odporucili mi zadat novu objednavku a opat cakat na dorucenie.
Objednavku som vytvoril ale uz u ineho predajcu ktory ma tuto cigaretu bezne skladom. Za 5min mi prisiel mail o moznosti vyzdvihnut tovar na predajni a v ten isty den som tovat aj vyzdvihol.
Odporucim kazdemu aby nakupovali v inom e-shope..Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobry den,
prepacte za dany problem a je nam to luto.
V kazdom pripade Vam prajeme len to najlepsie a dufame, ze budete spokojny.
- Obchod? ? Hovno! !!
- Od včera Vám dám hore nonstop že je to o ničom obchod! !!!
No comment. Človek potrebuje niečo A? ??
Dobry den,
v prvom rade je Vasa recenzia ako keby ju pisal niekto mimo nasej planety a za druhe sa Vam nasa pracovnicka pokusala min. 3x volat (cislo 0904 444949 - pre Vase overenie) naco ste nebral telefon. Vasa objednavka bola len jedna a to len 1ks napln, ktora nebola skladom. Takze pan Tomasovsky ak mate cas hned pisat negativnu recenziu, ale nemate cas zdvihnut telefon je to trochu zvlastne. V kazdom pripade mame najlepsich zakaznikov akych si moze predajca zelat a na tomto mieste sa im chcem podakovat. Vy pan Tomasovsky k nim patrit nebudete a prosim najdite si obchod co bude pre Vas najvhodnejsi. S pozdravom TeamVerne. -
- -tovar označený "na sklade" vôbec nemali, prišiel im o päť dní, nikto ma o tom neinformoval
- -objednával som žhaviacu hlavu 2 ohm, prišla 1,8 ohm
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobry den, nas pracovnik sa Vas pokusal telefonicky kontaktovat -s dovodu odoslania zhaviacej hlavy 1,8 ohm namiesto 2 ohm zial neuspesne - pre kontrolu bolo Vam volane s cisla 0904444949. Dakujeme s pozdravom Team verne
- Dodaciu dobu cez dva tyzdne !
Keby som nemusel na tovarcakat od 28.12 do 8.1 tak sim spokojny
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobry den, za meskanie tovaru sa ospravedlnujeme, ale aj napriek sviatkom a novemu roku sme sa snazili Vasu objednavku odoslat co najskor.
Dakujeme za Vasu doveru a dufame, ze nabuduce budete spokojny
- Ziadne
- Dorucenie objednavky trva velmi dlho
Priemerna stranka a na sosanie tovaru sa caka velmi dlho..takze urcite uz nebudem objesnavat.
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dobry den, tovar bol odoslany do 4. prac dni. Za meskanie sa ospravedlnujeme.
Team verne -
- Dlhé dodacie lehoty, tovar som objednala 7.12.2015, dnes je už 18.12. a tovar stále nemám.
Dobry den,
Vas tovar bol odoslany 14.12.2015. Problem musel nastat na strane posty za co sa ospravedlnujeme.
Prajeme vsetko dobre
Team verne -
- Prisiel mi e-mail, ze tovar je nachystany na predajni na prevzatie. Na predajni som bola poucena, ze mi najskor musi prist smska s heslom. Toto mi do dnesneho dna - uz je to vyse tyzden - neprislo.
- Dobry vyber
- Doba dorucenia
Dobry den,
tovar bol odoslany 28.8.2014 z dovodu nedoskladnenia tovaru nasim dodavatelom. Za omeskanie sa Vam hlboko ospravedlnujeme a prajeme vsetko dobre.
Verne team :-) -
Neobjednavajte dodavky cez slov.postu mne sa kazda zasielka stratila a prisla az po reklamacii v eshope
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Je nam naozaj luto, ze Slovenska posta stratila zasielku, ale nemame pocit, ze je tento dovod na objektivne hodnotenie e-shopu neodporucanim. Popravde, nedorucenych zasielok prostrednictvom Slovenskej posty je v nasom systeme menej ako dve percenta. V kazdom pripade, ak pride k takejto situacii, okamzite zasielame novu zasielku. Na vyzdvihnutie zasielky mate na poste az 15 dni takze naozaj bez vasej reklamacie nemozeme vediet, ci ste si ju este neprebrali, alebo sa stratila.
Dakujeme Vam a prajeme vsetko dobre
Team verne -
- NESKORE DODANIE !!!!!!!!
Reakcia obchodu Vaprio.sk
Dotycny pan uskutocnil objednavku 5.10./sobota/ a tovar mu bol doruceny 10.10 stvrtok. Nielen, ze si zasielku nevyzdvihol, este sem aj napise, ze nas neodporuca. Urcite neodporucame takeho zakaznika :-).