tovar na stranke, ktory sa dal objednat realne uz nie je vyrabany. po potvrdeni objednavky som cakal 3 tyzdne a na moje dotazovanie mi povedali po tomto case, ze ani nebude dodany. Ak sa neozvem ja, tak este stale cakam. Myslim, ze nie je nemozne zistit vcas ci sa vyrobok vyraba a nenechat zakaznika cakat na tuto informaciu 3 tyzdne , ak by sa nepytal on tak este dlhsie...:(
Rychlo..po dohode na presny den
Chladnička veľmi pekná ale po rozbaleni som zistil že je poškodená čakám na spätný odvoz ☹️
- klamstvo na ZLAVE cez tipli
plugin tipli ukazoval zlavu na produkt 3%, v skutočnosti po zaplatení dali len 0,75% - obhajovali to slovom "až", ale slovo až vo väčšine prípadov reklamy znamená aj rovná sa, preto som chcel od nich aby uvádzali zlavy buď konkrétne alebo ak sa nedá tak "Od - Do" odpoveď - prestali komunikovať
Reakcia obchodu TPD.sk
Dobrý deň pán Peter,
stránka Tipli nie je naša stránka. Rovnako Vám naša spoločnosť neprisľúbila bonus 3%, ale spravilo tak Tipli. Pokiaľ Tipli túto ponuku nedodržalo, obráťte sa, prosím, s reklamáciou na nich.
Ďakujeme za pochopenie,
Tím TPD.sk -
- Žiadna výhoda
- Ponúkajú tovar ktorý nemajú.
Heureka je hnoj, ktorý núti obchodníkov reklamovať aj tovar ktorý nemajú.TPD bol štvrtý obchod ktorý mi zrusil objednávku,lebo tovar nemali a nebolo ani možné ho objednať.Ale na Heureke to tak dobre vyzerá a ešte lepšie keď je tam nízka cena .
Spokojnost
rýchlosť,dobrý výber
Oceňujem veľmi rýchle vybavenie objednávky napriek tomu, že momentálne nebol v ponuke.
Rýchle dodanie, bakenie bolo v poriadku, všetko OK. Odporúčam
rýchle dodanie
Vsetko ok
- rychle odoslanie
- super ceny v akcii
spokojnosť
- rachlost dodania
- komunikacia
- Zásielka doručená v poriadku a rýchlo
- Komunikácia a info ohľadne stavu objednávky, rýchle vybavenie, resp. dodanie
- Rýchle dodanie, pekne zabalené, výborná komunikácia obchodu
- Vyhodne akcie
Vyhodna ponuka s osobnym vyzdvihnutim v ten isty den.
- richle vybavenie