Velmi rýchle doručenie a tovar prišiel nepoškodený. Bola som veľmi milo prekvapená. Ďakujem
- ponúkajú tovar ktorý nie je na sklade
našťastie som nezaplatila vystavenú faktúru, čakala som na potvrdenie, že tovar je na sklade. Kedže ani o týždeň nedorazil od predajcu- objednávku som zrušila
Reakcia obchodu toysshop.cz
Dobrý den, bohužel, požadované druhy panenek nejsou dostupné. Proto jsme objednávku na Vaší žádost zrušili. Pokud by byla zaslána platba, pak bychom jí automaticky poslali zpět k vám. To je samozřejmé.
Mala som specificku poziadavku a oni spravili vsetko preto, aby mi ju splnili. Dakujem.
- Rychle dodanie
Objednaný tovar bol veľmi rýchlo doručený, nakoľko to bol sezónny výrobok ( vírivka ). Absolútna spokojnosť, budem odporúčať aj iným.
Ochota personalu pri rieseni platby zo zahranicia, rychle dodanie, krasna a kvalitna hracka, ktora potesila vnucku
- Rýchlosť dodania
- Dobrý výber
Ziadne
- Fajn ceny, široký výber
- čakám na zásielku 10dní pričom píšu, že odosielajú do 3 dní. Po odpovedi na mail mi povedali, že budú posielať v utorok a ani to nedodržali...
Reakcia obchodu toysshop.cz
Dobrý den, omlouváme se za zdržení. Zboží je již na cestě k vám. Dnes jsme jej odeslali.
Objednany tovar je ako v popise a na obrazku.
Dodanie trvalo 6 dni -
Všetko bolo ok
- Tovar doručený
- Komunikácia
- Dlhé doručenie
Tovar bol objednany 13.7. 2023 neprišiel ani email v akom štádiu je objednávka, nakoniec som písala email 18.7. nakoľko tovar stále nedorazil a ani bu ani mu ze by sa vyjadrili ci prijali moju objednávku a kedy bude doručená...komunikácia s nimi katastrofa. No nakoniec mi našťastie tovar dorazil 21.7.2023..Takže z mojej strany neodporúčam a 1x a posledný krát som objednávala odtiaľ.
Spokojnost
- skvelý nákup z pohodlia domova, služba perfektná, cenovo dostupný tovar,neporušený...doporučujem každému tu nakupovať