- strasne maly vyrobok za vela penazi
- Som spokojna, bleskové doručenie
- Rýchle dodanie a to čo som si objednal to prišlo,odporúčam všetky parametre sedia čo som si objednal.
- Odporúčam každému balík bol dobre zabalený a čo malo byť v balíku tam bolo
- Žiadna nevýhoda som spokojní moc aspoň viem kde mám objednávať
Obchod Superb
objednavali sme 2 fingerboardy. Jeden poslali ako sme chceli, no druhy poslali iny :(
Všetko prišlo v poriadku
- výborné ceny , výborná komunikácia so zákazníkom , rýchle vybavenie , ochotný a trpezlivý zamestnanci menovite pani Švarcová a Francuzová , vyslovujem im vďaku a uznanie za ich prístup a prácu.
Rýchly , skvelý , kvalitná ponuka , rýchle a dobré jednanie , ochotný zamestnanci , príjemné ceny
Komunikácia, rýchlosť dodania boli super. Za mínus dávam to, že obal hračky bol poškodený- resp. hračka bola rozbalena z pôvodného obalu, bola doňho vložená a celé to bolo zafoliovane, aby to držalo...inak bola hračka bez poškodenia...mohla ma pani na to upozorniť, keď mi telefonovala, lebo keby to objednávam ako darček pre niekoho druhého, tak neviem ako by som to mohla darovať, keď bol obal v takom stave...
vsetko ok.
všetko ok.
- Svihadlo kvalitne,rucky sa urcite nerozpadnu.Auticko tiez pekne.
- výborná komunikácia, ochota
- Rychle vybavenie a mimoriadna ochota
- Super
Super. Objednavka vybavena a rychlo dodana.
Veľmí ochotný personál, bola som veľmi spokojná.
rýchla komunikácia a dodávka bez problémov.
Ako nedostatok hodnotím názov produktu, pretože hračka nevystreľuje pavučinu ale šípky. -
- Serioxny obchof
- všetko super, rýchle dodanie :-)
Tovar deklarovaný na sklade napokon na sklade nemali, termín dodávky preto posunuli o dva týždne, ponúkli možnosť kontaktu odpoveďou na ich mail, no na ich mail nebolo možné odpovedať, lebo to vykazovalo neexistujúcu mail adresu, tú sme napokon museli prácne hľadať na ich web stránke...., aby sme mohli zrušiť objednávku, katastrofa, veľmi neseriózny prístup
Reakcia obchodu toysshop.cz
mrzí nás, že takto reagujete. Zboží, které jste si objednali mezi svátky 27.12. nebylo skladem, jak píšete. Bylo tam jasně napsáno, že je skladem u dodavatele, takže jsme jej nemohli poslat, navíc mezi svátky to ani nešlo, o čemž jsme vás neprodleně informovali. Další věc, kterou zmiňujete, že nešlo odepsat na e-mail, který jsme vám poslali, nedokážeme vysvětlit, normálně nám denně klienti píšou. Zřejmě bude problém v nastavení vašeho e-mailového klienta. -
- dostupnost tovaru