objednal som si stredne vysoke ponozky a prisli mi clenkove.....
Sice drahsia doprava(k cene tovaru) a dlhsie dorucenie,ale vsetko prebehlo v poriadku.
- Delivery over 2 weeks, although they promised to deliver in a couple of days.
- I was sent rather expensive socks that someone had already worn or they were spoiled in storage, but the seller was not embarrassed by this.
- Poslali mi dosť drahé ponožky, ktoré už niekto nosil alebo boli pokazené v sklade, ale predajca sa za to nehanbil.
- dodanie trvalo viac ako 2 týždne, hoci sľúbili, že dodajú za pár dní.
Je nechutné, keď si predajca dovolí poslať tovar, ktorý už niekto nosil, tovar, ktorý je špinavý a vôbec by sa nemal predávať, pretože ide o tovar na osobné použitie. A podľa toho, že predávajúci posunul termín odoslania a tovar prišiel namiesto o pár dní o viac ako 2 týždne neskôr, chápem, že predávajúci nemá vlastný tovar a po prijatí objednávky si ho objedná niekde inde.
Neodporúčam kontaktovať tento obchod.
It's disgusting when the seller allows himself to send goods that someone has already worn, goods that are dirty and should not be sold at all, because it is a product of personal use. And judging by the fact that the seller postponed the terms of shipment and the goods arrived instead of a couple of days more than 2 weeks, I understand that the seller does not have his own goods, and after receiving the order he orders it somewhere else.
I do not recommend contacting this store. -
Spokojnosť.
- Tovar dodaný podľa objednávky.
- Dva trvalo objednanie, vas web stale padal, uplne spomalena stranka.
- Pisal som vam, dodnes nemam odpoved
- Velmi promptne
- Skóre vybavenie a doručenie
- Rýchle dodanie, tovar v poriadku.
- Návod nebol v slovenčine.
Očakával by som návod v slovenskom jazyku a popis komponentov naviac, ktoré boli priložené.
- Veľký výber tovaru, dostupnosť všetkých čísiel veľkosti.
- Pekný výber, rýchle dodanie
oceňujem komplexnosť sortimentu pre tenis a pravidelné uvádzanie noviniek
- Raketa prisla dost neskoro navyše zle zabalena je ocividne ze po baliku bolo šliapane nakolko na obale rakety je otlacok podrazky
Za tie penize take zaobchadzanie z tovarom ...veľke sklamanie
Reakcia obchodu Tennis Zone
ospravedlňujeme sa, že ste neboli spokojný akým spôsobom Vám bol doručený tovar. Ak však cítite neprávosť, s reklamáciou sa môžete obrátiť na prepravnú službu. Od nás zo skladu odchádza tovar riadne zabalený a odovzdaný kuriérskej službe bez závad.
Následne, žiaľ, nevieme ovplyvniť, ako sa zaobchádza s balíkom. -
- Komunikacia zla... telefon nedostupny na mail neodpovedali
Reakcia obchodu Tennis Zone
Ospravedlňujeme sa za znížený komfort pri komunikácii. Už by to malo byť OK a do budúcna vyriešené.
- Rýchle a kvalitné dodanie
- Rychla dodavka
- nefunkčné telefónne číslo uvedené na webe
- neodpisujú na e-maili - nulová komunikácia
- 7 dní žiadny update o objednávke, iba stiahnuté peniaze z účtu
Absolútne neodporúčam obchod, ktorý vám stiahne peniaze a 7 dní neviete nič o svojej objednávke. Nebola doručená, nebola mailom potvrdená, že prečo doručenie trvá tak dlho. Tel. č. uvedené na webe je nefunčné, na e-mail neodpovedajú! Veľmi nedôveryhodné.
Reakcia obchodu Tennis Zone
ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti, prosím kontaktujte nás. -
prišli naozaj kvalitné veci,bol som veľmi milo prekvapený
- Príjemné služby
- Nízke ceny
- Dlha dodacia doba komunikacia ziadna .Ked napisete email tak odpoved 0,0,0
Dobrý deň Vladimír,
ospravedlňujeme sa za znížený komfort pri komunikácii. Vyriešili sme personálne obsadenie a do budúcna už by to malo fungovať.
Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, tak nám neváhajte napísať na [email protected] -
- Neodporúčam obchod
- Telefónny kontakt nedostupný
- Na emaily nereagujú
- Neseriózny
Vytvorila som si objednávku zaplatila ju a nasledujúci deň z osobných dôvodov napísala email že si prajem objednávku zrušiť a poslať peniaze späť na účet. Napriek tomu mi o dva dni napísali že objednávka je vybavená a odoslali ju. Hneď v tom momente som sa pokúšala niekoľko krát dovolať ale číslo nedostupné. Nasledujúci deň som kuriérovi povedala že tovar nechcem a nech im ho pošle naspäť. Odvtedy som písala další email skúšam volať a stále neodpovedajú!!
Nemám ani peniaze a ani tovar !! K tomu to nebola mala suma ktorú som zaplatila. Neviem či je to podvod ale je to absolútne neseriózne!!
Určite neodporúčam obchod!Reakcia obchodu Tennis Zone
Dobrý deň Klaudia.
Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme a malo by to byť vyriešené.