- ceny
- Rýchlosť,
- Komunikácia
Dobrý obchod. Rýchle a bezpečné doručenie tovaru.
- Široký sortiment
- Prijateľná cena
- Komunikácia zo strany obchodu
- Rýchlosť dodania
Pred objednávkou som skúšal volať na nimi uvedené číslo asi 20-30 krát ak nie viac... Prvý krát som sa dovolal a mal som otázku ohľadom produktu. Pani mi nevedela odpovedať s tym že zistí ako to je a ozve sa... Po 2 týždňoch mi to už nedalo tak som skúšal volať tak 3 krát denne po dobu možno dvoch týždňov avšak bezúspešne už nikto nedvíhal.
K dodacej lehote... Tovar zatiaľ nedorazil no sú sviatky a má ho už dopravca. -
- cena/kvalita
Maximálna ústretovosť pri špeciálnej požiadavke na avízo o dodávke tovaru
- Rýchla a spoľahlivá služba, dobrá komunikácia so zákazníkom
- Rychle dorucenie po objednani.
- rýchle dodanie, dobrá komunikácia mailom
Do dnesneho dna mi nebola objednavka dorucena,co je cca 3tyzdne.
Reakcia obchodu Svietidlá, lustre, osvetlenie - BON Trade web obchod
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! V súčasnosti predávame viac ako 40 000 svietidiel a žiaľ, nie je možné držať všetky produkty na sklade a z toho dôvodu niekedy dodacia doba je dlhšia.
Pri danom svietidle je uvedená dostupnosť "na objednávku" a očakávaná dodacia lehota "2-3 týždne".
Za pochopenie ďakujeme!
S pozdravom, BON Trade svietidlá -
- Rýchla mailová a telefonická komunikácia
Veľmi dlhá dodacia doba 3 mesiace
Reakcia obchodu Svietidlá, lustre, osvetlenie - BON Trade web obchod
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že ste spokojný s našim internetovým obchodom.
Nezabudnite na spiatočný kupónový kód. Ďakujeme za odporúčanie nášho obchodu Vašim známym.
S pozdravom, BON Trade svietidlá -
Dobrá komunikácia s obchodom. Dodali pekný a kvalitný tovar.
S pozdravom, BON Trade svietidlá -
Rýchle dodanie ,napriek upozorneniu na 14 dni,na 7 deň sme tovar mali.
- Rýchle jednanie
S pozdravom, BON Trade svietidlá -
Spokojnosť s cenou tovaru, predpokladaný termín doručenia sa zhodoval so skutočným termínom doručenia
S pozdravom, BON Trade svietidlá -
Spokojný, doručenie v poriadku, dobrá cena, kvalitný produkt.
S pozdravom, BON Trade svietidlá -
tovar nám bol doručený obratom, k našej spokojnosti.
ďakujemeReakcia obchodu Svietidlá, lustre, osvetlenie - BON Trade web obchod
- Skvelá spolupráca.
- Možnosť telefonického kontaktu s obchodnom.
Spokojnost
Prišlo čo bolo objednané