• Obchod vopred nekomunikoval az v den dorucenia prisiel mail rano, teda si nestihnete planovat prevzatie. Neodporucam kupovat velku magneticku tabulu lebo prisla poskodena, teda tento druh tovaru by som neodporucala kupovat lebo balenie je len tenky polystyren a to neochrani velku tabulu pred poskodenim pri skadovani apreprave, teda takyto tovar len nazivo a rozbalit a skontrolovat. Aj mensie zatlacenie na plochu vie poskodit tovar pricom obal poskodeny nie je

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor a mrzí nás, že jste nespokojeni a omlouváme se za poškozené zboží přepravcem.
    Máte možnost uplatnit reklamaci, či odstoupit od smlouvy. Prozatím u Vaší objednávky neevidujeme ani reklamaci, ani jiný požadavek. Prosíme, kontaktujte nás na [email protected] a věříme, že problém vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Děkujeme a přejeme krásné dny.

Objednala som si záhradnú hojdačku Majka. Horná konštrukcia nesedí s látkou na striešku,je malá a kvalita celej hojdačky tiež nestojí za veľa.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor a mrzí nás, že jste nespokojená.
    Máte možnost uplatnit reklamaci, či odstoupit od smlouvy. Prozatím u Vaší objednávky neevidujeme ani reklamaci, ani jiný požadavek. Prosíme, kontaktujte nás na [email protected] a věřím, že problém vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Děkujeme a přejeme krásné dny.

Otrasné tovar neposlali ani nezodpovedajú na telefón nikdy viac od nich nič nekupim a mali napísané že dodanie do 2 dní

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor a velmi se za tuto nepříjemnost omlouváme. V době dovolených máme bohužel tel. linku oslabenou, ale také nás lze kontaktovat na emailu [email protected].
    Zboží Vám nebylo zasláno z důvodu doprodeje a kolegyně Vás měla kontaktovat ohledně této situace. Omlouváme se tedy.

Krásný den přejeme.

Rýchle dodanie tovaru ochota pri zmene platby

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš nákup i čas věnovaný hodnocení našeho eshopu. Jsme moc rádi, že jste spokojení a doufáme, že to nebyl Váš poslední nákup.

Krásné dny přejeme:)

Nekvalitný materiál!!! No od

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor a mrzí nás, že jste nespokojení.

Děkujeme a přejeme krásné dny.

• Bol mi dvakrát doručený iný tovar, ako som si objednala.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš nákup a za tyto komplikace se velmi omlouváme. Došlo k pochybení. Ze systému ale vidíme, že se Vaše urgence řeší a snad brzy bude vše v pořádku :)

Krásné dny přejeme.

Neodporúčam, lehátko prišlo deravé, nik nedvíhal telefón a ani neodpovedal na email. Za mňa nikdy viac. Ale dotazník poslali

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

vzniklá situace nás mrzí. V systému jsme ovšem dohledali, že reklamaci jste posílala 18.7. 16:22 a ihned obratem 18.7. 18:47 Vám bylo na email reagováno a navrhnuto řešení situace.
    Za nedovolání se omlouváme, je doba dovolených.
    Dotazník posílá sama Heuréka, nikoliv my.

Hezký den přejeme.

• Rýchlo vybavená objednávka

veľmi nevhodne zabalený tovar do tenkej igelitovej fólie, pri dodaní bol obal úplne zničený, tovar z každej strany trčal zo zvyšku igelitu znečistený a ošúchaný

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor a omlouváme se za nedostatečné balení.
    V případě, že máte zboží jakkoliv poškozené, prosíme o kontakt na email info @svet-trampolin.sk a určitě najdeme společně řešení.

• Zlá komunikácia.

Kompletné dodanie tovaru.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš nákup i čas věnovaný hodnocení našeho eshopu.
    Za nekomunikativnost se omlouváme, ale v době čerpání řádných dovolených jsme bohužel v mínusu a opravdu nelze 100% hovorů vykrýt. V případě nutnosti je možné také napsat na [email protected], kde se Vašemu dotazu pověnujeme taktéž.

Krásné dny přejeme a ještě jednou se omlouváme.

Ako komunikácia bola zatiaľ v poriadku až na to že tovar stále neprišiel a to zaevidovali platbu pred týždňom

děkujeme za Váš názor.
    Ke zdržení expedice došlo z toho důvodu, že jste při platbě použila nesprávný VS, proto se nepodařilo objednávku s platbou spárovat. Až po urgenci jsme byli schopni dohledat a následně odeslat.

Omlouváme se a přejeme krásný den.

Tovar pri objednávke bol skladom a doručenie malo byť 24 hodín,po pár dňoch som kontaktoval mailom predajcu a nič. Ešte tri maily som poslal a potom po týždni mi poslali dobierku. Ale prišiel úplne iný produkt a naviac to bola asi dala reklamácie,veľmi zle opravená.... Skrátka jedna veľká katastrofa

cena fajn ale ostatok..bez navodu, malo srobov, rozdielne dlhe latky, vrchna stena sa mala skladat z 12 ks (co sa aj) ale kedze mali sirku len 8/9 cm, tym padom akoby chybala jedna latka..vdaka sikovnosti manzela pieskovisko stoji ale ako.. som zvedava ci vydrzi aspon rok..

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za hodnocení, které nás samozřejmě velmi mrzí.
    Pokud jste se zbožím nespokojeni, máte možnost uplatnit reklamaci, odstoupení od smlouvy, nebo vyřešit problém na obchodním, či reklamačním oddělení obratem (pokud je to možné).

Po kontaktu se zákaznicí jsme daný problém zkonzultovali a navrhli řešení, které zákazník nepřijal z důvodu, že danou věc řešit již nechce.

Omlouváme se za vzniklé komplikace.
    Hezký den:)

Volajú akurát vtedy keď vám potrebujú oznámiť, že farbu, ktorú ste si zvolili už nemajú. Následne potom čakáte asi týždeň, keď sa im snažíte dovolať čo je po týždni s vašou objednávkou ale to vám nikto nedvihne. Takže už nech ani nedoručujú. Mailom storno objednávky a už nikdy viac.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor. Za tuto nepříjemnost se Vám samozřejmě omlouváme a snad po kontaktu s Vámi bude vše v pořádku. Telefonní linky jsou bohužel občas vytíženy a ne vždy se podaří se dovolat na první pokus. Pro všechny případy máme k dispozici i obchodní oddělení na emailu [email protected].

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné dny.

Objednal som si fóliovník a miesto neho mi prišlo závesné plátené kreslo, ktoré mi nie je treba ale fóliovník som súrne potreboval .Na ich telefónnom reklamačnom čísle mi to za dva dni nedokázal nikdo zdvihnúť a ani spätne kontaktovať.Takže tento obchod nikdy.

děkujeme za Vaši reakci.
    Po kontaktu s Vámi, troufám si říct, jsme vše vyřešili k oboustranné spokojenosti.
    Omlouváme se za tyto komplikace a doufáme, že je nyní vše v pořádku.

Krásné dny přejeme.

Tovar došiel poškodený, tabuľa bola riadne zabalená, ale na polovici tabule sa nachádzala preliačina.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor. Moc nás mrzí, že zboží přišlo poškozené.
    V případě jakéhokoliv takového problému jsme Vám k dispozici na obchodním, či reklamačním oddělení, kde jistě tento problém vyřešíme k oboustranné spokojenosti. Veškeré reklamace musí být podány písemně :)
    Prosíme tedy o kontakt [email protected].

Děkujeme a přejeme krásné dny:)

• obchod je ok , ale ten výrobok nie

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor a moc nás mrzí Vaše nespokojenost.
    V případě jakékoliv reklamace máte k dispozici naše reklamační oddělení, kde Vám jistě navrhnou řešení a danou záležitost vyřeší.
    Prozatím ale nebyla u Vaší objednávky zadána reklamace ani jiný požadavek týkající se zakoupeného zboží.

Omlouváme se tedy za vzniklé komplikace a přejeme krásný den.

Tovar mi prišiel poškodený

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor. Moc nás mrzí, že zboží přišlo poškozené.
    V systému vidíme, že je již zahájená reklamace, tudíž doufáme, že bude brzy vše v pořádku vyřešeno.

Děkujeme a přejeme krásné dny:)

• Na stránke eshopu bolo uvedené, že tovar je dostupny, žiaľ po štyroch dňoch obchod objednávku zrušil s odôvodnením jeho výpredaja

Liknavá reakcia obchodu na objednávku

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

velmi nás mrzí Vaše nespokojenost, ale abychom tuto situaci vysvětlili...
    Vaše objednávka přišla v sobotu 10.6. a bohužel za víkend došlo k doprodání zásob. Při tak hojném počtu objednávek se k nám tato informace dostala bohužel až v úterý dopoledne, kdy Vám kolegyně ihned s touto informací volala. Přes víkend nepracujeme, takže se jednalo pouze o 1 a 1/2 dne, kdy jste tuto informaci, o nedostupnosti zboží obdržel.
    Velmi se tedy omlouváme a děkujeme za pochopení.

Lehátko prišlo ale chýbala tam tyčka na polohovanie takže môžem na ňom iba ležať. Kvalitne nevyzera zle reklamovať sa mi to nechce tak si ho nechávam aspoň na ležanie.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Vaše hodnocení.
    Doporučuji určitě využít možnosti reklamace, kterou vyřídíte snadno a rychle pouhým emailem, či zavoláním. Stačí napsat pouze email [email protected] a kolegyně by Vám tuto "maličkost" jistě obratem vyřeší a Vy můžete lehátko využívat plnohodnotně :)

Krásné dny přejeme.

• Tovar mi bol doručený nekompletný a značne nekvalitny. Chýba 6 dosák a dve sú popraskané a nepoužiteľné.
    • Chýbajú skrutky celkom 30 ks

Obchod je nevyhovujúci, nezodpovedný bez serióznej kooperácie s dodávateľmi. Nie je možné expedovanie tovar v takom stave ako mi bol doručený.

Reakcia obchodu svet-trampolin.sk

děkujeme za Váš názor a moc nás mrzí Vaše nespokojenost.
    V případě jakékoliv reklamace máte k dispozici naše reklamační oddělení, kde Vám jistě navrhnou řešení a reklamaci vyřeší.

Omlouváme se tedy za vzniklé komplikace a přejeme krásný den.