Tovar mi ešte nedorazil, čakal som, že max do týždňa to mám doma.

• Furik labilny nozky aj rukoved obe lavostranne

Nozky z ruckami na jednu stranu

Objednaný bol stromček so šiškami, prišiel nám bez.... Doručenie bolo rýchle, ďakujeme.

Dobrý deň.
    Kvalita materiálu oceľovej konštrukcie. Je zlá nakoľko pri skladaný podľa návodu. Sa celá oceľová konštrukcia alebo lepšie povedané zliatina praskla a zlomila a Tomáš. Som mohol vyhodiť do severného koša.

Od 22.9 2024 čakám na tovar čo bol od predajne potvrdený a do dnešného dňa mi neprišlo nic, žiadna odozva.

• Nesedia diery na sroby

• Chýbajú 4 krátke kovové spoje na spojenie nosných tyčí
    • Chýbajú 4 krátke kovové spoje na spojenie nosných tyčí

tovar nedorazil ani ma nikto nekontaktoval

jednoducho šmejdi, potvrdia objednávku (dostupné) a potom vraj už nemajú "Doprodej"

• Poškodený tovar

Žiadna komunikácia na tovar čakám už viac ako týždeň ..,..

• Zrušili mi objednávku

Na stránke tovar skladom. Po zadaní o jednávky mail, že mi stornovali objednavku, lebo tovar nemaju a nevedia kedy tovar budú mať. Takže super paráda, zasa bordel v obchode, keďže to objednávaju asi odniekiaľ a nič nemajú skladom. Ale klamať budú...

Tovar mi nebol doručený ako bolo písme 16.9

• Zakaznicka podpora odpovedala ochotne rychlo
    • Kufor došiel v nefunkčnom stave

Objednal som ventilátor čiernej farby s diaľkovým ovládaním. Tento nemali. Preto som súhlasil s ventilátorom bielej farby. Doručený mi bol bez diaľkového ovládania. Navyše bola zlomená plastová matica a bola poškriabaná lopatka vrtule.

• Odoslali iny tovar ako sme objednali.

Šmykľavka bola poškodená, na jednej časti, kde sa pripájala ďalšia časť, bol odlomený kúsok.

Tovar mi nebol doručený,lebo nebol na sklade. Tak prečo niečo ponúkajú keď to nemajú na sklade!

Dvakrat mi bol dodany zly tovar

Tovar poškodený - krabica poškodená nebola. To znamená, že tovar bol úmyselne zaslaný poškodený. Veľmi zlá skúsenosť.